Electrolux Projekti dizajna kuhinjskog interijera

Kao vodeći dobavljač kućanskih uređaja, koji svakodnevicu mijenja nabolje već više od 100 godina, trudimo se stvarati primamljiva rješenja i sjajno korisničko iskustvo našim proizvodima i uslugama koji obogaćuju svakodnevni život naših korisnika i unaprjeđuju dobrobit našega planeta. Želimo biti pokretačka snaga u definiranju ugodnijeg i održivijeg života.

Služimo klijentima diljem svijeta. Posjedujemo opsežno znanje o osobitostima europskog tržišta, uključujući standarde gradnje i dizajna, kuhinjske trendove, potrošače i uvide u upotrebljivost uređaja.

Ostvarite svoju sljedeću viziju

Činimo više od pukog pružanja kućanskih uređaja izvanredne kvalitete za građevinske i dizajnerske projekte. Vjerujemo da su snažne globalne robne marke zajedno s posebnim lokalnim timovima, ključni razlozi činjenice da Electrolux Grupa ima ovako dugu tradiciju vodećeg dobavljača u djelatnosti vođenja projekata na brojnim tržištima. Naše nasljeđe skandinavskog dizajna, naša inovativna rješenja, temeljito poznavanje korisničkih potreba i kulinarskih trendova, a naše stručno poznavanje lokalnih potreba čini nas najboljim partnerom za ostvarenje vaše vizije.

Cjelovita ugovorna rješenja za uređenje kuhinjskog interijera

Pružamo najpersonaliziranija i najcjelovitija rješenja za kuhinje u građevinskim, arhitektonskim i dizajnerskim projektima bilo koje vrste. Od izuzetno luksuznog i složenog, do najjednostavnijeg smještaja – imamo savršen odabir kuhinjskih uređaja koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Globalni projekti

Zahvaljujući prisustvu Electrolux Grupe u više od 150 zemalja, u stanju smo realizirati projekte nacionalnih razmjera, kao i one međunarodne. Naše nasljeđe, temeljito poznavanje dizajna i proizvodnje kućanskih uređaja, kao i naše dugogodišnje iskustvo vođenja projekata daju nam sve potrebne reference za isporuku najboljih rješenja za uređenje kuhinjskog interijera.

Spremni ste za svoj sljedeći projekt?

Naš će vam tim stručnjaka rado pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Novosti

Jedna jedinstvena platforma za sve novosti iz svijeta Electrolux dizajna kuhinjskog interijera. Ovdje možete saznati sve najnovije novosti o našim partnerstvima, napretku projekata, naporima vezanim za održivost, uslugama i inovacijama proizvoda.

Spremni ste za svoj sljedeći projekt?

Naš će vam tim stručnjaka rado pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Cjelovita rješenja za uređenje kuhinjskog interijera

Tvrtka Electrolux već je više od 100 godina predvodnik u inovacijama kuhinjskih uređaja. Volimo reći da smo stručnjaci za svakodnevicu, pri čemu smo stekli zavidnu količinu znanja o načinima korištenja kuhinjskih uređaja, od Tokija do Lime i od Stockholma do Johannesburga. Nudimo cjelovita rješenja za kuhinje u građevinskim i dizajnerskim projektima. Od izuzetno luksuznih prostora, do osnovno opremljenih klasika – imamo znanje i proizvode koji će vam savršeno odgovarati.

Širok asortiman kućanskih uređaja

Od kuhinjskih do uređaja za njegu rublja i uređaja za vašu dobrobit, imamo cjelovitu i opsežnu ponudu. U tvrtki Electrolux stvaramo i dizajniramo vrhunske uređaje koji zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih projekata. Osim toga, posjedujemo temeljita znanja o kulinarskim trendovima i razumijemo raznolikost kulture kuhanja diljem Europe – što nas čini savršenim izborom partnera za vaš građevinski projekt.

BIMObjects

Electrolux donosi najsveobuhvatniju kolekciju kuhinjskih uređaja na platformi BIMObject. Ovime se omogućuje precizan i učinkovit dizajn kuhinje i proces gradnje za još višu razinu kvalitete u svakoj fazi, od nacrta dizajna do dovršene kuhinje.

Nenadmašna ugradnja

Predani smo pružanju iskustva nenadmašne ugradnje za naše korisnike. Neprestanim inovacijama, ugradnju naših ugradbenih kuhinjskih uređaja, poput pećnica, ploča za kuhanje, perilica posuđa i hladnjaka činimo najjednostavnijom mogućom. Primjer navedenoga naše je rješenje PerfectFit, u kojem tehničari za ugradnju dobivaju brz, jednostavan i precizan postupak, s do 25 % manje koraka ugradnje, uz upotrebu samo jednog Torx odvijača. 

Preuzmite aplikaciju Electrolux Installer

Kao aplikacija namijenjena isključivo za profesionalne tehničare za ugradnju, aplikacija Electrolux Installer omogućuje najbrži i najjednostavniji način ugradnje uređaja robnih marki Electrolux i AEG.

 

DOWNLOAD ON APP STORE >

DOWNLOAD ON PLAY STORE >

Globalni uspjeh – lokalna stručna znanja

Naša je misija biti preferirani izbor i partner za vaš projekt i pružati vam najbolja inovativna rješenja i usluge. U tome uspijevamo zahvaljujući našoj bogatoj i raznovrsnoj ponudi kuhinjskih uređaja, kao i zahvaljujući našim posebnim timovima stručnjaka koji dobro poznaju lokalna tržišta. Naša dosadašnja postignuća pokazuju da je Electrolux Grupa već dugi niz godina vodeći ugovorni dobavljač kuhinja u području vođenja projekata na brojnim tržištima diljem svijeta.

17
Države
5
Kontinenti

Odabrani projekti

STUDIJA SLUČAJA, PARIZ

The Ascott

Ascott Champs-Élysées & Electrolux

STUDIJA SLUČAJA, MOSKVA

21/19

VektorStroyFinans & Electrolux

STUDIJA SLUČAJA, ZÜRICH

Vulcano

Steiner AG & Electrolux

Spremni ste za svoj sljedeći projekt?

Naš će vam tim stručnjaka rado pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Spremni ste za početak?

Naš će tim stručnjaka vaše ambicije rado pretvoriti u izvanredna postignuća.

Naš će vam tim stručnjaka spremno pomoći.

Naši lokalni timovi za projektne usluge i suradnju među tvrtkama uvijek će vam rado pomoći gdje god da se u svijetu nalazite jer je i to sastavni dio našega poslovanja.