OTKRIJTE

Pronađi idealnu perilicu rublja za sebe.

Prostor i mjesto

Prostor i mjesto

Neovisno o tome želite li samostojeću ili ugradbenu perilicu rublja, morate biti sigurni da se ona može postaviti na namijenjenom mjestu. Koliko mjesta imate na raspolaganju?

Dubina:

<38 cm – mjesto za jako usku perilicu rublja tipa slim

38 – 45 cm – mjesto za usku perilicu rublja

>45 cm – mjesto za standardnu perilicu rublja

Savjet stručnjaka: ako imate malu kupaonicu, a želite kupiti sušilicu rublja ali za nju nemate mjesta, razmislite o kupnji perilice-sušilice rublja, tj. uređaja tipa 2 u 1.

Kapacitet

Kapacitet

Koliko često perete odjeću? Prilikom odabira nove perilice rublja bilo bi dobro imati na umu koliko puta tjedno perete svoju odjeću.

Manje od 4 puta tjedno – bit će dovoljna perilica rublja kapaciteta 5 – 6 kg, ako ne perete često veće stvari kao što su jakne ili popluni.

4 – 6 puta tjedno – idealna bi bila perilica rublja kapaciteta 7 kg.

Više od 6 puta tjedno – ograničite učestalost pranja odabirom uređaja velikog kapaciteta (8+ kg).

Vrijeme i praktičnost

Jeste li jutarnji tip ili noćna ptica? Odaberite uređaj s funkcijom odgode početka da bi ciklus pranja završio u za vas najzgodnijem trenutku, npr. kasno navečer ili rano ujutro, kada možete iskoristiti jeftinu struju.

Učinkovitije sušenje

Želite skratiti vrijeme sušenja? Odaberite perilicu rublja s visokom brzinom centrifuge da biste skratili vrijeme sušenja. Što se odjeća brže okreće tijekom ciklusa pranja, tim se više vlage centrifugira i potrebno je manje vremena za njezino sušenje.

Savjet stručnjaka: imajte na umu da je za osjetljive tkanine potrebno postaviti nižu brzinu centrifuge da bi odjeća dulje zadržala svoj oblik.

Da biste se još bolje brinuli o osjetljivim tkaninama, možete odabrati Electrolux perilicu rublja iz PerfectCare linije, koja štite svako vlakno tkanine zahvaljujući aktivaciji deterdženta i omekšivača prije dodira s rubljem. Iznimno ravnomjerna raspodjela omogućuje da sredstva za čišćenje dođu do svakog vlakna, čak i na niskim temperaturama. Odjeća je čista, a tkanine dulje izgledaju kao nove i jako su mekane. Isto tako, perilice rublja iz PerfectCare linije opremljene su sustavom ColourCare, koji omekšava vodu, pružajući maksimalnu učinkovitost deterdženata. Zahvaljujući nježnom i prilagođenom pranju boje vaše odjeće dugo će izgledati jednako atraktivno kao i kada ste ih kupili.

Odaberite svoj uređaj

Od uređaja s bubnjevima velikog kapaciteta namijenjenih obiteljima, preko naprednih perilica rublja koje brinu čak i o najosjetljivijim tkaninama, do kompaktnih uređaja visokih performansi koji omogućavaju uštedu prostora – zasigurno ćete za sebe naći idealnu perilicu rublja Electrolux.

PerfectCare linija perilica rublja

Unaprijedite njegu svoje odjeće, a ne garderobu. Dobro njegovana odjeća bolje izgleda i traje dulje. Naši uređaji iz PerfectCare linije perilica rublja ne samo da čiste, već štite i njeguju vaš stil.

UltraCare – Tekstura vaše odjeće u potpunosti je sačuvana

Naš sustav UltraCare omogućava miješanje deterdženata i omekšivača prije ulaska u bubanj te se oni aktiviraju u vodi prije no što dođu u doticaj s odjećom. Na ovaj se način doseže i štiti svaka nit tkanine, čime ostaju meke te dulje ostaju kao nove.

Tkanine ostaju meke. Iz pranja u pranje.

Rublje će se slabije oprati ako se deterdžent ne otopi, dok će neujednačenom raspodjelom omekšivača vaša odjeća postati gruba na dodir. Perilice rublja iz kolekcije PerfectCare sa sustavom UltraCare prethodno miješaju i aktiviraju deterdžent i omekšivač s vodom prije nego što dospiju u bubanj. Na taj se način osigurava ujednačena raspodjela, čime svaka nit tkanine ostaje čista, svježa i meka..

Dugogodišnje partnerstvo – s ciljem osiguravanja dugotrajnosti vaše odjeće

U tvrtki Electrolux želimo vam pružiti najbolju njegu za vašu omiljenu odjeću, da bi ostala mekana i šarena unatoč brojnim pranjima. Zato smo počašćeni činjenicom da su naše perilice rublja UltraCare sa sustavom UltraMix dobile certifikat* robnih marki Ariel i Lenor, koji potvrđuje najbolju njegu tkanina i učinkovitost uporabe omekšivača*.

 

*Više od 90 % tkanina koje se peru ravnomjerno je natopljeno omekšivačem.

SteamCare – bez nabora, bez problema

Sustav SteamCare omogućuje vam profesionalne rezultate u udobnosti vlastitoga doma. Svako pranje završite parom i smanjite nabore za trećinu, ostvarujući bolji rezultat bez uobičajenog glačanja. Ili upotrijebite sustav SteamCare za osvježenje tkanine i izbjegnite nepotrebno pranje.

Nabori se smanjuju za trećinu

Dodavanjem pare na kraju pranja, vlakna vaše odjeće opuštaju se, a količina nabora smanjuje se za trećinu u usporedbi s perilicama bez sustava SteamCare. Sada odjeću možete oprati i tretirati parom u jednom potezu, a bez redovitog glačanja odjeća duže zadržava oblik i teksturu.

Ne perite – osvježite

Nekim stvarima nije potrebno potpuno pranje, nego samo brzo osvježavanje. Naš sustav FreshScent omogućava učinkovito osvježavanje odjeće zahvaljujući kombinaciji svježeg mirisa i nježnog djelovanja pare. To utječe na produžavanje životnog vijeka odjeće zahvaljujući smanjenom broju nepotrebnih pranja uz istovremeno osiguravanje njezina besprijekorna izgleda i mirisa.

SensiCare – svakodnevno pranje s njegom

Naš sustav SensiCare osigurava potrebnu razinu njege prilagođavajući vrijeme, energiju i potrošnju vode količini rublja. To sprječava predugo pranje odjeće, a tkanine dulje zadržavaju izgled i kvalitetu.

Tkanina dvostruko dulje izgleda kao nova

Prema ispitivanju koje je Ritex napravio 2015. (ispitivanje br. 15CR00099), sustav SensiCare omogućuje da tkanine izgledaju kao nove dvostruko dulje. Senzori već u prvoj minuti automatski prilagođavaju postavke ciklusa količini rublja, kako bi se smanjilo utrošeno vrijeme, energija i voda. Na taj način istovremeno čuvate i svoju odjeću i okoliš.

Sposobnost uštede prostora

Iskoristite optimalno raspoloživ prostor korištenjem Electrolux veznog elementa. Sigurno postavite sušilicu na perilicu rublja bez uporabe dodatnog učvršćivanja. Ugrađena polica na izvlačenje olakšava stavljanje i vađenje rublja.

Nove SLIM perilice rublja iz PerfectCare linije

SLIM perilice rublja iz linije PerfectCare sa sustavom SensiCare prilagođavaju vrijeme te količinu vode i energije količini rublja da se rublje ne pere dulje nego što je potrebno. PerfectCare linija odličan je izbor za najbolju njegu odjeće.

Perilice rublja PerfectCare 600 SLIM sa sustavom SensiCare

Pogledajte video i saznajte više o novim SLIM perilicama rublja iz PerfectCare linije.

Program 14 minuta

Ovaj program omogućava pranje lagano zaprljane odjeće za samo 14 minuta.

Antialergijski parni program

Antialergijski program označava ciklus pranja visokih performansi koji zahvaljujući uporabi pare s vaše omiljene odjeće uklanja alergene i bakterije.

Program za pranje dječje odjeće

Nježni ciklus pranja koji zahvaljujući visokoj razini vode i nježnim pokretima bubnja u fazi pranja pruža maksimalnu zaštitu boja i vlakana.