Saznajte više o našim integriranim hladnjacima sa zamrzivačem

Naš asortiman hladnjaka sa zamrzivačem optimiziran je da bi zdrava prehrana postala jednostavna i održiva kako bismo vam omogućili da čuvate ono što je bitno – svoju prehranu, zdravlje i planet. Čuvamo kvalitetu namirnica uz tri ključna elementa: stalnu temperaturu, pravu razinu vlage i zatvorenu okolinu.

Saznajte više

Održiva rješenja za bolji život​

Razvijamo rješenja kojima se štiti kvaliteta namirnica da biste više uživali i manje bacali. Smanjujemo svoj utjecaj na okoliš uz smanjenje emisija CO2 do 20 % te veću upotrebu reciklirane plastike i drugih recikliranih materijala.

 • Fresh veggies
  Do 20 % manje bacanja hrane uz ColdSense

  Promjene temperature uzrokovane otvaranjem vrata i odlaganjem toplih namirnica u hladnjak negativno utječu na namirnice i oštećuju ih. Reaktivni senzori ColdSense brzo prilagođavaju temperaturu nakon velikih oscilacija što omogućuje 40 % brže hlađenje nego kod standardnih hladnjaka, a namirnice su manje izložene negativnom utjecaju i oštećenju.

 • Apples
  Namirnice su 60 % sočnije i manje se isušuju uz TwinTech No Frost

  Zavaljujući naprednoj tehnologiji za dvojno hlađenje i samostalnom kruženju zraka, zaleđeni suhi zrak iz zamrzivača ne upotrebljava se za hlađenje hladnjaka kao u standardnim hladnjacima bez nakupljanja leda. Uz zamrzivač koji u potpunosti štiti od nakupljanja leda više se nikada ne morate brinuti o odmrzavanju.

 • Vegetables drawer
  Zadržavanje do 95 % vitamina uz GreenZone​

  Ladica s brtvilom GreenZone aktivno održava pravu razinu vlage za voće i povrće. Brtvilo štiti namirnice od uvenuća i gubitka dragocjenih minerala.

 • Cooling 360
  Namirnice su zaštićene u svakom kutku uz Cooling 360​

  Iskusite slobodu pohrane namirnica u bilo kojem dijelu hladnjaka. Kvaliteta namirnica zaštićena je uz najstabilniju temperaturu i vlažnost u cijelom hladnjaku. Napredna tehnologija za kruženje zraka u stražnjem dijelu omogućuje širenje hladnog zraka do svakog kutka hladnjaka. Distribucija temperature, bolja za 40 % u usporedbi sa standardnim hladnjacima bez ventilatora, omogućuje ispravno hlađenje svake namirnice, bez obzira na to gdje se nalazila.

 • Vacuum bin
  Vakuumske posude za manje rasipanja​

  Vakuumske posude s brtvilom pomažu sačuvati vlažnost i okus. Sprječavaju izlazak vlage zbog čega se ne gube sokovi i okusi. Budući da se hrana ne isušuje i ne dolazi do oštećenja uzrokovanih kristalima leda, namirnice dulje zadržavaju dobar izgled. Boja i tekstura također su zaštićene jer se namirnice ne isušuju. Manjak kisika može uzrokovati smeđu boju crvenog mesa, no to je prirodno i nije znak propadanja.

 • ECO program display
  Korisničko sučelje ECO program za održiviji izbor

  Slijedite upute i odaberite postavke za bolju energetsku učinkovitost hladnjaka uz optimalno hlađenje. ECOMETER pokazuje razinu potrošnje energije za svaku postavku i upućuje na ekološkiji i ekonomičniji izbor. Napravite bolji izbor za okoliš bez kompromisa u kvaliteti namirnica.​

Bolja rješenja za bolju budućnost.​

 • CO2 icon
  Do 20 % manje emisija CO₂ nego kod prethodnih proizvoda

  Ponosni smo što smo, zahvaljujući svojoj novoj liniji proizvoda, smanjili emisije CO₂ za do 20 % u usporedbi s prethodnim modelima.

  Učinak CO₂ s obzirom na materijale, proces i upotrebu. Energetski učinak u usporedbi s početnim energetskim razredom F prema procjeni Università Politecnica delle Marche.​

 • Recycle icon
  Jedinstven hladnjak izrađen od reciklirane plastike

  S ponosom predstavljamo naš jedinstveni hladnjak sa zamrzivačem čija je unutarnja obloga izrađena od 70 %* reciklirane plastike. Plastika od odbačenih hladnjaka upotrebljava se za izradu novih, a takva kružnost proizvodnog procesa pomaže u smanjenju otpada.

  * Reciklirani visokootporni polistiren (rHIPS) unutarnjih obloga izrađen je od 70 % reciklirane plastike, što predstavlja 13 % ukupne količine plastike u hladnjaku.

  U suradnji s tvrtkom Coolrec, vodećom tvrtkom za recikliranje OEEO otpada na tržištu EU-a, i tvrtkom EcolStudio.

 • Zero landfill icon
  Nulta stopa otpada u tvornici​

  Ponosni smo na certifikat o nultoj stopi otpada koji je dodijeljen našoj tvornici. To znači da stalno pronalazimo nove prilike za ponovnu upotrebu i recikliranje materijala, ograničavamo energetsku oporabu na otpad koji se ne može reciklirati i smanjujemo količinu otpada.​

Potražite oznaku FOR BETTER LIVING na našim proizvodima.

Oznaka FOR THE BETTER podrazumijeva promišljeniji odabir s manjim utjecajem na okoliš. Proizvodi proizvedeni u tvornici s nultom stopom otpada i smanjenim emisijama CO2 omogućuju nam da bolje utječemo na svoju okolinu.

Utemeljeno na skandinavskom dizajnu, napravljeno za bolju svakodnevicu​

 • Veggies in fridge
  Održiviji izbor

  Održivost služi kao nit vodilja u svemu što radimo, od dizajna proizvoda do njihove upotrebe u našim domovima. Upravo zato materijale i način završne obrade odabiremo vodeći računa o funkcionalnosti, kvaliteti i najmanjemu mogućemu štetnom utjecaju na okoliš kako bi naši uređaji bili prirodan dio doma. Proizvodi su izrađeni od materijala koji su sigurni za dodir s hranom te posjeduju izdržljive i visokokvalitetne grafičke elemente.

 • The inside of a fridge door
  Dizajn koji se živi

  Hladnjak nije tek sofisticiran uređaj, on je dizajnerski element koji je osmišljen da se uklopi u vaš dom i unaprijedi vašu svakodnevicu uz jednostavnost iskustva.

 • Opens fridge drawer
  Dizajn koji traje

  Usmjereni smo na razvoj dugotrajnih proizvoda. Pridržavamo se strogih regulatornih zahtjeva, a svi naši proizvodi prolaze ispitivanje u skladu s međunarodnim normama za izdržljivost. Ulažemo mnogo vremena i pažnje u izradu hladnjaka koji će trajati još mnogo godina.

Savjeti za bacanje manje hrane i dugotrajnije uživanje

Kako možemo dulje čuvati namirnice?

Upotrijebite zamrzivač, bolju ambalažu, sušenje

Za korjenasto povrće, gomolje i sl.: oko 12 – 16 °C, tamno i ne previše vlažno.

Za lako kvarljivo i lisnato povrće: visoka razina vlage i temperatura oko 3 – 4 °C.

Za suhe namirnice: niska razina vlage, tamno i ne pretoplo.

Konzervacija voća, bobica i povrća: na zraku, na suncu, u pećnici, sušilicama za namirnice ili sušenje zamrzavanjem.

Zamrzavanje u zrakonepropusnoj vrećici bolje je nego bez ambalaže, dok je još bolje zamrzavanje u vakuumu. Vakuumiranje sprječava oštećenje namirnica uzrokovano ledom.

Bacanje hrane

Mnoge od namirnica na popisu mogle bi se sačuvati primjenom različitih tehnika za čuvanje hrane.

• Voće i povrće često zametnemo i zaboravimo.
• Kruh se može zamrznuti.
• Sir se također može zamrznuti ili iskoristiti za pripremu jela ili pri pečenju.

Česte pogreške koje uzrokuju bacanje hrane:

• Kupujemo previše i ne pojedemo sve.
• Često zaboravljamo svježe namirnice / ostatke.
• Pogrešan način čuvanja (ambalaža, temperatura).
• Ne vjerujemo vlastitim osjetilima, bacamo namirnice (iako su u dobrom stanju) kad se približi istek roka valjanosti.

900 NaturaFresh fridge-freezer

Maksimalna zaštita namirnica

Hladnjak 900 NaturaFresh, s odvojenim pretincem u kojem je temperatura 0°C, ima posebne uvjete za osjetljive namirnice i hladniji je od ostatka hladnjaka čineći idealnu temperaturu za držanje ribe i mesa. Vlažnost hladnjaka je prilagodljiva.

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 900 NaturaFresh

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 900 NaturaFresh

 • Maksimalna zaštita namirnica, u posebnom pretincu s 0°C i opcijom NaturaFresh.
 • MultiFlow za ujednačenu i stabilnu temperaturu.
 • Recite zbogom redovitom odleđivanju uz tehnologiju LowFrost.

Značajke 900 NaturaFresh

 • Vegetables in drawer
  NaturaFresh icon
  Pretinac s brtvilom na 0 °C

  Odvojene ladice na 0°C, hladnije od ostatka hladnjaka, namijenjene su za meso, ribu ili osjetljive namirnice. Zahvaljujući upravljanju razinom vlage, možete prilagoditi kondenzaciju. Prilagođeni uvjeti za vrhunske namirnice. Zadržavanje najsuptilnijih prirodnih aroma.

 • Vegetables on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow

  MultiFlow omogućuje najbolje čuvanje namirnica. Tehnologija održava postojanu temperaturu unutar hladnjaka čime se sprječava isušivanje namirnica. Stvara uvjete u kojima namirnice ostaju ukusne sve do iduće kupnje.

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Integrirani sustav LowFrost održava temperaturu zamrzivača i tako sprječava nakupljanje leda. Za bolju učinkovitost i rjeđe održavanje.

 • Cabbage in fridge
  FlexiShelf icon
  FlexiShelf

  Uz FlexiShelf možete organizirati unutrašnjost svojeg hladnjaka kako želite. Pokretna staklena polica do pola dubine može se pogurnuti do kraja, izvući u potpunosti ili samo do pola čime dobivate više mjesta za više namirnica. Fleksibilnost koju trebate za bolju pohranu.

 • Touching screen
  Touch control icon
  TouchControl

  Odvojene ladice na 0°C, hladnije od ostatka hladnjaka, namijenjene su za meso, ribu ili osjetljive namirnice. Zahvaljujući upravljanju razinom vlage, možete prilagoditi kondenzaciju. Prilagođeni uvjeti za vrhunske namirnice. Zadržavanje najsuptilnijih prirodnih aroma.

 • Fridge soft closing door
  Soft closing door icon
  Vrata za glatko, tiho i mekano zatvaranje

  Uživajte u posebno izrađenim okovima za vrata koji sprječavaju nenamjerno otvaranje vrata hladnjaka sa zamrzivačem, što može dovesti do bacanja energije i kvarenja namirnica. Okovi za vrata zaslužni su za dobro prianjanje, sigurnost i tiho zatvaranje.

Fridge freezer full of vegetables

Jednako hladan u svakom kutku.
Pomaže smanjiti otpad*

800 Cooling 360° hladnjak sa zamrzivačem ima više zračnih kanala za postizanje konzistentnog i stabilnog hlađenja. Na taj način štiti hranu na svakoj polici i pomaže smanjiti bacanje hrane do 28%*. Stražnji panel od nehrđajućeg čelika odražava premium dizajn.

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 800 Cooling 360

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 800 Cooling 360

 • Manja količina prehrambenog otpada zahvaljujući 30 % boljoj distribuciji temperature uz Cooling 360°. ¹
 • GreenZone zadržava do 95 % vitamina. ²
 • Zamrzivač bez leda i optimalna razina vlage u hladnjaku uz TwinTech® No Frost.

Značajke hladnjaka 800 Cooling 360°

 • Opened fridge freezer door
  Cooling 360 icon
  Cooling 360°

  Značajka Cooling 360° pomaže smanjiti količinu prehrambenog otpada i sačuvati hranjive tvari zahvaljujući naprednom hlađenju u svakom kutu. Gotovo 30% bolja distribucija temperature na svakoj polici uz učinkovite otvore za zrak osigurava da su namirnice zaštićene gdje god ih odložite. ¹

 • Green vegetables in sealed drawer
  GreenZone icon
  Ladica s brtvilom – GreenZone*

  GreenZone je savršena ladica za pohranu jer uklanja višak vlage dok istovremeno održava pravu razinu vlage potrebnu za vaše namirnice. Namirnice su zaštićene na pravoj razini vlage čime se sačuva do 95% vitamina nakon 11 dana. ²

 • Fresh lettuce
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Inteligentan sustav dvojnog hlađenja TwinTech® No Frost održava namirnice hidriranima. Napredniji od standardnog sustava No Frost, zasebno hladi zamrzivač i hladnjak. Led se ne nakuplja u zamrzivaču. Hladnjak održava pravilnu razinu vlage za 60% manje gubitka namirnica zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost.

 • Salmon in extrachill drawer
  ExtraChill icon
  ExtraChill*

  ExtraChill: savršen za očuvanje okusa i teksture svježih narezaka i sira. Zahvaljujući aktivnu kruženju hladnoga zraka, u ladici na izvlačenje osigurava se temperatura koja je niža od one u ostatku hladnjaka.

 • Customizing fridge space
  CustomFlex icon
  CustomFlex*

  CustomFlex® omogućava slobodno prilagođavanje prostora u vašem hladnjaku. U unutrašnjosti vrata nalaze se pomične posude različitih veličina, tako da možete prilagoditi prostor svojim potrebama. Posude su čak i odvojive pa ih možete ukloniti iz hladnjaka radi lakšeg pristupa.

 • Tall fridge freezer
  MultiSpace icon
  Multispace*

  Hladnjak MultiSpace viši je od standardno dizajniranog hladnjaka te stoga imate više prostora za pohranu namirnica.

* U usporedbi s 500 ColdSense hladnjakom. Zasnovano na eksternim ispitivanjima o trajanju ispravnosti mladog sira i kuhane šunke pohranjenih na policama. Rezultati mogu odstupati ovisno o tipu namirnice. Procjena smanjenja bacanja hrane zasnovana isključivo na performansama uređaja ne uzimajući u obzir ponašanje i rukovanje korisnika.

¹ U usporedbi s vlastitim proizvodom s kontrolom ciklusa na temelju internog ispitivanja.
² Stopa očuvanja vitamina temelji se na vanjskom ispitivanju zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u pretincu GreenZone.
* Dostupno na odabranim modelima.

Centar zdrave prehrane

Hladnjak 700 GreenZone sadrži ladicu s klimom koja čuva do 95% vitamina nakon 11 dana držanja u hladnjaku.*

*Stopa očuvanja vitamina temelji se na vanjskom ispitivanju zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u pretincu GreenZone.

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 700 GreenZone

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 700 GreenZone

 • GreenZone zadržava do 95 % vitamina.*
 • DynamicAir održava temperaturu i sprječava isušivanje namirnica.
 • Zamrzivač bez leda i optimalna razina vlage u hladnjaku uz TwinTech® No Frost.

Značajke 700 GreenZone

 • Veggies in fridge drawer
  GreenZone icon
  Ladica s brtvilom – GreenZone

  GreenZone je savršena ladica za pohranu jer uklanja višak vlage dok istovremeno održava pravu razinu vlage potrebnu za vaše namirnice. Namirnice su zaštićene na pravoj razini vlage čime se sačuva do 95 % vitamina nakon 11 dana držanja u hladnjaku.*

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Inteligentan sustav dvojnog hlađenja TwinTech® No Frost održava namirnice hidriranima. Napredniji od standardnog sustava No Frost, zasebno hladi zamrzivač i hladnjak. Led se ne nakuplja u zamrzivaču. Hladnjak održava pravilnu razinu vlage za 60 % manje gubitka namirnica zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir osigurava postojanu temperaturu za bolje uvjete unutar hladnjaka. Hladan zrak kruži cijelim hladnjakom tako da čak i kad su vrata otvorena, vaša je hrana zaštićena od topline.

 • Zucchini in fridge
  ExtraZone icon
  ExtraZone drawer

  Odvojite različite skupine namirnica zahvaljujući ladicama ExtraZone. Omogućuju bolju organizaciju i dostupnost namirnica koje su vam u tom trenutku potrebne.

 • Opened fridge
  MaxiSpace icon
  MaxiSpace**

  Zahvaljujući značajki MaxiSpace, dobivate 45 % veći kapacitet nego kod standardnih hladnjaka sa zamrzivačem.* Viši je i širi od standardnih hladnjaka te nudi puno prostora za više namirnica.

  * U usporedbi s vlastitim hladnjakom sa zamrzivačem u standardnoj veličini.

 • Veggies on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow omogućuje najbolje čuvanje namirnica. Tehnologija održava postojanu temperaturu unutar hladnjaka čime se sprječava isušivanje namirnica. Stvara uvjete u kojima namirnice ostaju ukusne sve do iduće kupnje.


* Stopa očuvanja vitamina temelji se na vanjskom ispitivanju zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u pretincu GreenZone.
** Dostupno na odabranim modelima.

Fridge 600 TwinTech® No Frost

Namirnice ostaju sočne i zadržavaju vodu.

Hladnjak 600 TwinTech® No Frost održava namirnice 60% sočnijima u usporedbi s hladnjacima s jednim isparivačem. Dvojni sustav hlađenja zadržava savršenu razinu vlage bez isušivanje namirnica. S njim više ne morate odleđivati zamrzivač.*

Integrirani hladnjak sa zamrzivačem 600 TwinTech® No Frost

Integrirani hladnjak sa zamrzivačem 600 TwinTech® No Frost

 • Zamrzivač bez leda i optimalna razina vlage u hladnjaku uz TwinTech® No Frost.
 • DynamicAir održava temperaturu i sprječava isušivanje namirnica.
 • Prilagodite prostor na vratima hladnjaka uz CustomFlex®.

Značajke 600 TwinTech® No Frost

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Inteligentan sustav dvojnog hlađenja TwinTech® No Frost održava namirnice hidriranima. Napredniji od standardnog sustava No Frost, zasebno hladi zamrzivač i hladnjak. Led se ne nakuplja u zamrzivaču. Hladnjak održava pravilnu razinu vlage za 60 % manje gubitka namirnica zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir osigurava postojanu temperaturu za bolje uvjete unutar hladnjaka. Hladan zrak kruži cijelim hladnjakom tako da čak i kad su vrata otvorena, vaša je hrana zaštićena od topline.

  Dostupno samo za odabrane modele.

 • Man organizing fridge door
  CustomFlex icon
  CustomFlex**

  CustomFlex® omogućava slobodno prilagođavanje prostora u vašem hladnjaku. U unutrašnjosti vrata nalaze se pomične posude različitih veličina, tako da možete prilagoditi prostor svojim potrebama. Posude su čak i odvojive, pa ih možete ukloniti iz hladnjaka radi lakšeg pristupa.

 • Veggies on counter top
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow omogućuje najbolje čuvanje namirnica. Tehnologija održava postojanu temperaturu unutar hladnjaka čime se sprječava isušivanje namirnica. Stvara uvjete u kojima namirnice ostaju ukusne sve do iduće kupnje.

 • Zucchini in fridge
  ExtraZone icon
  ExtraZone drawer**

  Odvojite različite skupine namirnica zahvaljujući ladicama ExtraZone. Omogućuju bolju organizaciju i dostupnost namirnica koje su vam u tom trenutku potrebne.

 • Veggies in fridge drawer
  ExtraChill icon
  ExtraChill**

  ExtraChill: savršen za očuvanje okusa i teksture svježih narezaka i sira. Zahvaljujući aktivnu kruženju hladnoga zraka, u ladici na izvlačenje osigurava se temperatura koja je niža od one u ostatku hladnjaka.


* Interno ispitivanje tehnologije TwinTech pomoću vlastite metode za mjerenje razine hidratacije nakon devet dana čuvanja u usporedbi s vlastitim proizvodom s jednim isparivačem.
** Dostupno na odabranim modelima.

500 ColdSense fridge-freezer

Zaštitite kvalitetu namirnica

Zahvaljujući reaktivnim senzorima koji brzo prilagođuju temperaturu nakon svakog otvaranja vrata hladnjaka, štiti namirnice od temperaturnih šokova i kvarenja.

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 500 ColdSense

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem 500 ColdSense

 • ColdSense smanjuje bacanje hrane za do 20 %.
 • Recite zbogom redovitom odleđivanju uz tehnologiju LowFrost.
 • DynamicAir održava stabilnu temperaturu i sprječava isušivanje hrane.

Značajke 500 ColdSense

 • Fresh veggies
  ColdSense icon
  ColdSense

  ColdSense vraća hladnjak sa zamrzivačem na ispravnu temperaturu brže od standardnih hladnjaka nakon otvaranja vrata ili dodavanja namirnica. Tako se namirnice štite od temperaturnih šokova, sprječava se kvarenje, a bacanje hrane smanjuje se za do 20 %.*

 • Frozen raspberries and blueberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Integrirani sustav LowFrost održava temperaturu zamrzivača i tako sprječava nakupljanje leda. Za bolju učinkovitost i rjeđe održavanje.

 • Strawberries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir osigurava postojanu temperaturu za bolje uvjete unutar hladnjaka. Hladan zrak kruži cijelim hladnjakom tako da čak i kad su vrata otvorena, vaša je hrana zaštićena od topline.


* Interno ispitivanje metodom kojom se mjeri kvaliteta namirnica nakon 6 dana pohrane u usporedbi s usporedivim proizvodom bez značajke ColdSense.
** Dostupno na odabranim modelima.

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačima

Utemeljeno na skandinavskom dizajnu, napravljeno za bolju svakodnevicu. U našem vodiču za kupnju pronađite hladnjak sa zamrzivačem koji savršeno odgovara vašim potrebama!

Vrsta

Kakav bi hladnjak bio savršen za vašu kuhinju?

Dvovratni model – hladnjak i zamrzivač velikog kapaciteta s automatom za led i vodu.

Kombinirani model – hladnjak sa zamrzivačem postavljen jedan na drugi s odvojenim vratima za svaki dio. Izaberite želite li zamrzivač na vrhu ili na dnu.

Ugradbeni model – sakriven iza vrata ormarića kako bi se savršeno uklopio u izgled vaše kuhinje. Možete odabrati između hladnjaka sa zamrzivačem ili odvojenog hladnjaka i zamrzivača.

Visina, širina i dubina mogu se razlikovati, stoga pogledajte punu ponudu kako biste pronašli pravi uređaj za sebe.

Dimenzije i kapacitet

Integrirani hladnjaci sa zamrzivačem uobičajeno dolaze u standardnoj veličini da biste ih mogli smjestiti u ormariće, dok se samostojeći modeli razlikuju ovisno o visini i širini. Veličina naših niša kreće se u rasponu od 60 pa sve do 190 centimetara, u slučaju hladnjaka sa zamrzivačem MaxiSpace koji ima 45 % veći kapacitet od standardnih ugradbenih modela. Sve dimenzije dostupne su na našim stranicama proizvoda.

Kapacitet hladnjaka sa zamrzivačem mjeri se u litrama.
Do 200 litara – manja kućanstva
200 – 300 litara – srednja kućanstva
300 – 400 litara – velika kućanstva

Najbrža instalacija na tržištu

Pripremite se za brzu i jednostavnu instalaciju novog uređaja za hlađenje u samo 73 koraka za ugradnju hladnjaka. Širina vrata smanjena je kako se novi hladnjak ne bi sudarao s namještajem uz koji ga smjestite. Zahvaljujući novoj platformi za ugradnju, instalacija je jednostavna, a mjerenje nije potrebno. Isporučeni predlošci s postavljenim dimenzijama pomažu precizno smjestiti uređaj za hlađenje za instalaciju bez muke.

Razina buke

Za kuhinju u kojoj možete uživati bez buke odaberite hladnjak sa zamrzivačem koji ima nisku vrijednost iskazanu u decibelima (dB). Razina zvučne snage hladnjaka sa zamrzivačem ovisi o nekoliko čimbenika, kao što su veličina, težina, vibracije, cijevi i kompresor, koji se mogu razlikovati ovisno o modelu. Electrolux u ponudi ima hladnjake sa zamrzivačem između 33 i 35 dB (A).

Tiši proizvodi

Smanjite razinu buke za 1 dB(A) uz sve modele iz linije u odnosu na prethodne proizvode zahvaljujući sedam puta slabijim vibracijama. Sve to zahvaljujući novim metodologijama za poboljšanje razine buke koju možemo čuti.

Energetska učinkovitost

Visoka energetska učinkovitost znači manje novca potrošenog na račune za električnu energiju. Energetski razred hladnjaka sa zamrzivačem ima oznaku od A do G, s tim da je A oznaka najveće energetske učinkovitosti.

Savjet: Smanjite potrošnju energije tako da hladnjak sa zamrzivačem postavite dalje od radijatora i pećnice.

Koje ćete namirnice čuvati u hladnjaku?

Svježe voće i povrće – hladnjaci s kutijama za salatu i dubokim ladicama za veliko povrće. Ako koristite puno svježih namirnica, odaberite uređaj koji ima odjeljak hladnjaka veći od zamrzivača.

Meso i riba – model s pretincem NaturaFresh dulje će sačuvati svježinu mesa i ribe.

Pića – modeli sa stalkom za boce, prilagodljivim policama kako bi u hladnjak stalo više boca ili ugrađenim hladnjakom za vino. Neki hladnjaci sa zamrzivačem imaju ugrađeni dispenzer za led.

Zamrznuta hrana – ako zamrzavate hranu, razmislite o uređaju čiji je kapacitet zamrzivača jednak kapacitetu hladnjaka.

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačima

Utemeljeno na skandinavskom dizajnu, napravljeno za bolju svakodnevicu. U našem vodiču za kupnju pronađite hladnjak sa zamrzivačem koji savršeno odgovara vašim potrebama!

Spremni ste za kupnju?
Ili nastavite istraživati sljedeću liniju proizvoda