Vodič za kupnju

Pronađite savršeni hladnjak za sebe

Hrana

Što ćete spremiti u svoj hladnjak sa zamrzivačem?

Svježe voće i povrće – Potražite hladnjake s posudama za salatu i dubokim ladicama za veliko povrće. Ako imate mnogo svježe hrane, vjerojatno ćete željeti veći hladnjak nego zamrzivač.

Meso i riba – Model s pretincem NaturaFresh dulje će očuvati svježinu mesa i ribe.

Napitci – Uzmite u obzir stalke za vino, prilagodljive police koje stvaraju prostor za boce ili čak ugrađeni hladnjak za vino. Neki hladnjaci sa zamrzivačem imaju ugrađen automat za led.

Smrznuta hrana – Ako smrzavate mnogo hrane, odaberite hladnjak zamrzivač kojem je kapacitet zamrzivača jednak kapacitetu hladnjaka.

Prostor

Koji je stil hladnjaka zamrzivača savršen za vašu kuhinju?

Side-by-side – hladnjak i zamrzivač pune visine za izvrstan kapacitet, uz dodatak automata za led i vodu kod odabranih modela.

Kombinirani – hladnjak i zamrzivač jedan iznad drugog sa zasebnim vratima. Odaberite između modela koji imaju zamrzivač gore ili zamrzivač dolje.

Integrirani, ugradbeni hladnjak – skriven iza vrata ormarića kako bi se uklopio u dizajn vaše kuhinje. Odaberite između hladnjaka sa zamrzivačem ili odvojenog hladnjaka i zamrzivača.

Visina, širina i dubina mogu biti različite, stoga pogledajte cijeli asortiman kako biste odabrali veličinu i stil koji vam najbolje odgovara.

Kapacitet

Kapacitet hladnjaka zamrzivača mjeri se u litrama.

do 200 litara  – mala kućanstva

200 – 300 litara – srednje velika kućanstva

300 – 400 litara – velika kućanstva

Napomena: Ostavite malo praznog prostora u hladnjaku kako bi zrak mogao kružiti za učinkovito hlađenje.

Odaberite svoj hladnjak

Bez obzira na to što je na jelovniku, Electrolux hladnjaci sa zamrzivačem očuvat će prirodnu svježinu vaše hrane dulje vrijeme.

Odaberite svoj uređaj

Linija Flex

Fleksibilnost je ključna. Za nas je vrlo važno da možemo isporučiti rješenja koja čine vašu svakodnevicu u kuhinji lakšom. Očuvajte svježinu, prilagodite prostor, organizirajte učinkovito i držite uvijek sve nadohvat ruke uz svoj novi hladnjak iz linije Flex.

Revolucija prostora, za najbolji okus

Predstavljamo vam najboljeg heroja za prostor. Zahvaljujući svojoj posebnoj visini, hladnjak sa zamrzivačem 800 MultiSpace nudi više prostora nego hladnjaci standardnog dizajna. Pametna rješenja za pohranu omogućuju fleksibilan način očuvanja svježine namirnica, što znači da ćete uvijek pronaći mjesto za svoje namirnice.

Hladnjak 800 MultiSpace

Hladnjak 800 MultiSpace

 • Personalizirajte svoj hladnjak uz prilagodljive ladice i police
 • Uključuju tehnologije TwinTech®, NoFrost i Static Low
 • Polica SpinView – polica u hladnjaku koja se u potpunosti okreće u oba smjera
 • moving tray in refrigerator
  Okreni. Dosegni. Uzmi.

  Predstavljamo okretnu policu, prvu na tržištu, u hladnjaku sa zamrzivače 700 SpinView®. Kružna polica može se okretati u obama smjerovima, tako da ne morate posezati u stražnji dio hladnjaka niti tražiti pravu namirnicu. Ova polica predstavlja jednostavan pristup vašoj hrani, što znači manje bacanja hrane.

 • Vaše namirnice, na vaš način

  Svaka namirnica ima svoje mjesto uz hladnjak sa zamrzivačem 600 CustomFlex®. Prilagodljive posude pričvršćuju se u utore s unutrašnje strane vrata hladnjaka i mogu se postaviti na način koji vam odgovara. Od stručaka šparoga do kutija borovnica, sve se lijepo uklapa. Posude možete čak i izvaditi kako biste ih ponijeli na radnu ploču.

 • desserts in refrigerator
  Lakoća pristupa uz izvlačnu policu i uklonjivi pladanj

  Izvlačna polica s uklonjivim pladnjem omogućuje lakoću pristupa svemu što se nalazi u vašem hladnjaku. Izvucite policu kako biste brzo odabrali namirnice ili je potpuno izvadite i ponesite je na svoju radnu ploču. Priprema za kuhanje postaje još jednostavnija.

Potpuni pristup svakoj namirnici

Predstavljamo potpuni pristup za vas - u svakom trenutku. Uz novu inovativnu policu SpinView koja se okreće u punom krugu od 360 stupnjeva uvijek ćete imati izravan pristup svakoj namirnici koja se nalazi u vašem hladnjaku. Ovo revolucionarno rješenje za jednostavan pristup omogućuje vam pristup svim proizvodima, i straga i sprijeda. Minimizirajte bacanje hrane tako što nećete zaboraviti nijednu namirnicu koja se nalazi u stražnjem kutu vašeg hladnjaka.

Hladnjak 700 SpinView

Hladnjak 700 SpinView

 • Polica SpinView okreće se za 360 stupnjeva u oba smjera samo jednim dodirom
 • Prilagodite svoj hladnjak na način koji vam najbolje odgovara
 • Minimizirajte bacanje hrane tako što ćete iskoristiti sve što se nalazi u vašem hladnjaku
 • woman moving shelfs in fridge
  Spremanje i slaganje namirnica uz CustomFlex®

  CustomFlex® vam daje slobodu da prilagodite prostor svojeg hladnjaka. Unutrašnja strana vrata ima pomične posude različitih veličina, tako da možete prilagoditi taj prostor u skladu sa svojim potrebama. Posude se mogu čak i odvojiti, tako da ih možete izvaditi iz hladnjaka za jednostavan pristup.

 • vegetables in freezer
  Bez kompromisa oko prostora uz MaxiBox

  Ponekad može biti teško pronaći sve proizvode i držati sve što vam je potrebno vidljivim. Uz ladicu zamrzivača MaxiBox dobivate pregled svega što se nalazi unutra na prvi pogled.

 • wine bottle in refrigerator
  Uštedite prostor uz stalak za boce

  Maksimalno iskoristite prostor u svojem hladnjaku uz ovaj stalak za boce. Stalak se može postaviti u većinu hladnjaka i pomaže vam maksimizirati prostor za pohranu. Imate nešto hladno za popiti i poslužiti u svakom trenutku. Stalak ostavlja prostora ispod polica pa doista možete iskoristiti svaki centimetar prostora u svojem hladnjaku.

 • vegetables in fridge
  Jednostavan pristup uz ladice na vodilicama

  Osigurajte se da sve u vašem hladnjaku radi kao podmazano - ili možete odoljeti praktičnosti mekog i automatskog zatvaranja svojih ladica? Nema više zatvaranja ladica na silu, odsad to ide glatko. Jer mi vjerujemo da bi cijeli vaš hladnjak trebao biti praktičan i učiniti vaš život u kuhinji jednostavnijim.

Vaše namirnice, na vaš način

Svaka namirnica ima svoje mjesto uz hladnjak sa zamrzivačem 600 CustomFlex®. Prilagodljive posude pričvršćuju se u utore s unutrašnje strane vrata hladnjaka i mogu se postavljati na način koji vam odgovara. Od stručaka šparoga do kutija borovnica, sve se lijepo uklapa. Posude možete čak i izvaditi kako biste ih ponijeli na radnu ploču.

Hladnjak 600 CustomFlex®

Hladnjak 600 CustomFlex®

 • Jedinstveni sustav pohrane prilagođen vašim potrebama
 • Pretinci koji se jednostavno pokreću za optimizaciju prostora
 • Odvojive posude
 • salad on cutting board
  Svježe kao s tržnice nakon 7 dana uz TwinTech®

  Tehnologija TwinTech® jamči optimalnu razinu vlage u cijelom hladnjaku. Hrana zadržava svoj svježi okus i teksturu dulje vrijeme zahvaljujući neovisnim sustavima hlađenja hladnjaka zrakom. Neka vaša zelena salata ostane svježa, celer hrskav, a čak i nakon 7 dana u našem hladnjaku izgledaju kao da ste ih upravo donijeli s tržnice.

 • fresh vegetables on cutting board
  Pažljivo odabrano, besprijekorno očuvano

  Održite namirnice svježima kao kad ste ih kupili uz hladnjak 600 MultiFlow. Naša tehnologija potiče kruženje hladnog zraka za održavanje stabilne temperature. Takvim postupkom hlađenja bolje se čuva hrana i sprječava se njezino isušivanje.

 • vegetables in boxes in freezer
  NoFrost, zauvijek

  Sada možete u potpunosti zaboraviti na ručno odmrzavanje svojeg zamrzivača. Uz našu tehnologiju bez leda svoj zamrzivač visoke učinkovitosti nikad nećete trebati odmrzavati zahvaljujući njegovom sprječavanju nakupljanja leda. Očuvajte izvorne okuse i teksture svih namirnica koje pohranite u svoj zamrzivač kod kuće.

 • vegetables in freezer
  Bez kompromisa oko prostora uz MaxiBox

  Ponekad može biti teško pronaći sve proizvode i držati sve što vam je potrebno vidljivim. Uz ladicu zamrzivača MaxiBox dobivate pregled svega što se nalazi unutra na prvi pogled.

Linija Pro

Naša linija PRO osigurava najbolje uvjete za pohranu namirnica, uz najbolje tehnologije za čuvanje hrane.

Najbolja temperatura za sve

Pretinac NaturaFresh može sniziti temperaturu do 0 °C, što je najbolja temperatura za pohranu mesa i ribe. Niska temperatura stvara optimalnu temperaturu i razinu vlage. Uživajte u namirnicama koje zadržavaju svoju izvornu teksturu i okus.

Hladnjak 900 NaturaFresh

Hladnjak 900 NaturaFresh

 • NaturaFresh snižava temperaturu čak i do 0 °C
 • savršeno za meso i ribu
 • Savršena temperatura i razina vlage za pohranu vaših namirnica
 • fresh vegetables on cutting board
  Okusi su uvijek na vrhuncu uz MultiFlow

  Očuvajte okus svojih namirnica dulje bez obzira na to gdje ih spremite. Uz MultiFlow dobivate izvanrednu svježinu sprijeda, straga, gore i dolje. Ova funkcija osigurava učinkovit protok zraka oko namirnica u vašem hladnjaku održavajući temperaturu i razinu vlage uvijek jednakim. Svježina na svakoj polici.

 • refrigerator filter
  Hladnjak bez neugodnih mirisa uz filter CleanAir

  Filter CleanAir uklanja neželjene mirise iz vašeg hladnjaka i zamrzivača na način da uhvati, neutralizira i ukloni molekule koje uzrokuju neugodne mirise. Za najbolje rezultate promijenite filter svakih 6 mjeseci.

 • LED-display on refrigerator
  Lakoća upravljanja uz elektroničke kontrole na dodir

  Elektroničke kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg hladnjaka. Na jednostavan način možete promijeniti razinu temperature na LED-zaslonu.

Zadržite svježinu

Koristite ladicu s UltraFresh+ za pohranu povrća kako bi čak i nakon nekoliko dana bilo jednako hrskavo kao kad ste ga donijeli kući - naravno, nećete ostati ni bez izvornih hranjivih tvari! UltraFresh ladica na spoju ima brtvilo koje zatvara ladicu do kraja. Ladica s brtvilom ima automatsku kontrolu vlage pa možete biti sigurni da će sve vaše osjetljive namirnice biti dobro očuvane.

Hladnjak 800 UltraFresh+

Hladnjak 800 UltraFresh+

 • Ladica s brtvilom posebno namijenjena za pohranu povrća
 • Pohranite sve svježe i osjetljive namirnice u svojem hladnjaku
 • Automatska kontrola vlage i antioksidacijski filter
 • comparing two pieces of meat
  NaturaFresh - 0 °C za maksimalan okus

  Pretinac NaturaFresh može sniziti temperaturu do 0 °C, što je najbolja temperatura za pohranu mesa i ribe. Niska temperatura stvara optimalnu temperaturu i razine vlage. Uživajte u namirnicama koje zadržavaju svoju izvornu teksturu i okus.

 • fresh salad on cutting board
  Svježe kao s tržnice nakon 7 dana uz TwinTech®

  Tehnologija TwinTech® jamči optimalnu razinu vlage u cijelom hladnjaku. Hrana zadržava svoj svježi okus i teksturu tijekom duljeg vremena zahvaljujući neovisnim sustavima hlađenja hladnjaka zrakom. Neka vaša zelena salata ostane svježa, celer hrskav, a čak i nakon 7 dana u našem hladnjaku izgledaju kao da ste ih upravo donijeli s tržnice.

 • LED-display on refrigerator
  Lakoća upravljanja uz elektroničke kontrole na dodir

  Elektroničke kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg hladnjaka. Na jednostavan način možete promijeniti razinu temperature na LED-zaslonu.

Održavanje svježine, još dulje

Ima li išta bolje od pripreme slasnih jela od namirnica koje imaju svoju izvornu hrskavost, okus, boju i hranjive tvari? Pretinac NaturaFresh pretinac je u vašem hladnjaku u kojem je temperatura 0 stupnjeva, a ima i zasebno i prilagodljivo upravljanje vlagom i temperaturom. Na taj način možete održavati najbolje uvjete za sve svoje namirnice.

Hladnjak 700 NaturaFresh

Hladnjak 700 NaturaFresh

 • Zasebne postavke za podešavanje vlage i temperature
 • Očuvajte izvorne okuse i teksturu
 • fresh salad on cutting board
  Okusi su uvijek očuvani uz MultiFlow

  Očuvajte okus svojih namirnica dulje bez obzira na to gdje ih spremite. Uz MultiFlow dobivate izvanrednu svježinu sprijeda, straga, gore i dolje. Ova funkcija osigurava učinkovit protok zraka oko namirnica u vašem hladnjaku održavajući temperaturu i razine vlage uvijek jednakim. Svježina na svakoj polici.

 • refrigerator filter
  Hladnjak bez neugodnih mirisa uz filter CleanAir

  Filter CleanAir uklanja neželjene mirise iz vašeg hladnjaka i zamrzivača na način da uhvati, neutralizira i ukloni molekule koje uzrokuju neugodne mirise. Za najbolje rezultate promijenite filter svakih 6 mjeseci.

 • LED-display on refrigerator
  Lakoća upravljanja uz elektroničke kontrole na dodir

  Elektroničke kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg hladnjaka. Na jednostavan način možete promijeniti razinu temperature na LED-zaslonu.

Stabilna temperatura, bolji okusi - koji traju dulje

Tehnologija MultiFlow osigurava da se vremenom održava stabilna temperatura u vašem hladnjaku. Održite svoje namirnice svježima i hranjivima i neka okusi traju još dulje.

Hladnjak 600 MultiFlow

Hladnjak 600 MultiFlow

 • Održava namirnice svježima bez obzira na njihov položaj u hladnjaku
 • Jamči stabilnu temperaturu i vlagu
 • Minimizirajte bacanje hrane
 • vegetables in freezer
  Bez kompromisa oko prostora uz MaxiBox

  Ponekad može biti teško pronaći sve proizvode i držati sve što vam je potrebno vidljivim. Uz ladicu zamrzivača MaxiBox dobivate pregled svega što se nalazi unutra na prvi pogled.

 • vegetables in freezer drawer
  Jednostavan pristup uz ladice na vodilicama

  Osigurajte da sve u vašem hladnjaku radi kao podmazano - ili možete odoljeti praktičnosti mekog i automatskog zatvaranja svojih ladica? Nema više zatvaranja ladica na silu, odsad to ide glatko. Jer mi vjerujemo da bi cijeli vaš hladnjak trebao biti praktičan i učiniti vaš život u kuhinji jednostavnijim.

 • desserts and cheese in refrigerator
  Prilagodljivi prostori uz FlexiShelf

  Uz FlexiShelf možete reorganizirati unutrašnjost hladnjaka na način koji vam odgovara. Pomična staklena polica čija je dubina jednaka polovici dubine ostalih polica može se u potpunosti izvući, ili izvući samo do pola, kako bi bilo mjesta za visoke stvari. To znači da uvijek možete pohraniti visoke boce ili mnogo manjih stvari bez imalo napora.

Minimizirajte potrebu za ručnim odmrzavanjem

Tehnologija LowFrost™ smanjuje nakupljanje leda u vašem zamrzivaču i do 80 %. To znači da umjesto ručnog odmrzavanja zamrzivača možete iskoristiti to vrijeme za druge, zabavnije stvari u svojoj kuhinji  zamrzivaču LowFrost ručno je odmrzavanje potrebno samo jednom godišnje, za razliku od uobičajenih zamrzivača koje je potrebno odmrzavati 4 – 5 puta godišnje.

Hladnjak 300 LowFrost

Hladnjak 300 LowFrost

 • Tehnologija LowFrost™ smanjuje nakupljanje leda i do 80 %
 • Zamrzivaču LowFrost potrebno je ručno odmrzavanje samo jednom godišnje
 • salad and fish in refrigerator
  Zaštita kvalitetnih namirnica uz FreshBox

  Neke od vaših namirnica zahtijevaju niske temperature kako bi uistinu zasjale i zadržale svoju svježinu. Ako želite održati svježinu mesa i ribe još dulje, odgovor je FreshBox. Ladica FreshBox ima nižu temperaturu od ostatka hladnjaka i brinut će o vašim namirnicama kojima je potrebna posebna pažnja.

 • refrigerator filter
  Hladnjak bez neugodnih mirisa uz filter CleanAir

  Filter CleanAir uklanja neželjene mirise iz vašeg hladnjaka i zamrzivača na način da uhvati, neutralizira i ukloni molekule koje uzrokuju neugodne mirise. Za najbolje rezultate promijenite filter svakih 6 mjeseci.

 • frozen berries and vegetables
  Zadržite savršenu teksturu uz FastFreeze

  Kada koristite funkciju FastFreeze, jednostavno i učinkovito možete zamrznuti svoje svježe namirnice brže. Očuvajte njihov izvorni okus, boje i hranjive tvari.

Linija Sense

Namirnice koje držite u hladnjaku istinski su temelj vaše kuhinje, a mi razumijemo da im želite osigurati brigu i pažnju kakve zaslužuju. Uz naše hladnjake možete biti sigurni da će hladnjak osigurati temperaturu i vlagu koje vaše dragocjene namirnice zahtijevaju i trebaju. Dopustite hladnjacima iz linije Sense da obave taj posao kako biste se vi mogli posvetiti bitnijim stvarima u svojoj kuhinji.

Hladnjak ili zamrzivač – Odluka je samo vaša

Prilagodljivi pretinac hladnjaka sa zamrzivačem 900 MultiSwitch može hladiti i zamrzavati. Uživajte u istinskoj fleksibilnosti pohrane uz hladnjak sa zamrzivačem 900 MultiSwitch. U pretincu se može postaviti bilo koja temperatura u rasponu od -18 do 7 °C, stoga možete stvoriti savršene uvjete za pohranu svojih sastojaka. To je jednostavno rješenje za izvrsne rezultate.

Hladnjak 900 MultiSwitch

Hladnjak 900 MultiSwitch

 • Posebna ladica s podesivom temperaturom
 • Uskladite temperaturu s različitim vrstama hrane jednim dodirom tipke
 • salad on cutting board
  Svježe kao s tržnice nakon 7 dana uz TwinTech®

  Tehnologija TwinTech® jamči optimalnu razinu vlage u cijelom hladnjaku. Hrana zadržava svoj svježi okus i teksturu dulje vrijeme zahvaljujući neovisnim sustavima hlađenja hladnjaka zrakom. Neka vaša zelena salata ostane svježa, celer hrskav, a čak i nakon 7 dana u našem hladnjaku izgledaju kao da ste ih upravo donijeli s tržnice.

 • fresh broccoli on plates
  TasteLock za automatsku svježinu

  TasteLock osigurava da se vaše voće i povrće uvijek čuva na pravoj temperaturi i vlazi za maksimalnu svježinu. Održite svoje voće i povrće svježim čak i do 7 dana! Ladica TasteLock ima filtar AutoHumidity Control koji automatski otpušta višak vlage koji zadržava sočnost i svježinu - time je zajamčeno da će sve vaše namirnice uvijek biti pohranjene u uvjetima koji su za njih idealni.

 • LED-display on fridge
  Lakoća upravljanja uz elektroničke kontrole na dodir

  Elektroničke kontrole na dodir omogućuju vam jednostavan pristup svim postavkama i funkcionalnostima vašeg hladnjaka. Na jednostavan način možete promijeniti razinu temperature na LED-zaslonu.