
Parne pećnice
Brzo i jednostavno do izvrsnog okusa
Samo dodajte paru
Najlakši način da svoju hranu učinite još ukusnijom je korištenjem parne pećnice. Bez obzira na to pečete li meso ili kruh dodavanje pare hranu čini izvana hrskavijom, a iznutra bogatijom aromama.
Kuhanje s parom
Najbolje pećnice čine kuhanje jednostavnim. Naše parne pećnice su klasične pećnice s opcijom dodavanja pare. Para radi u skladu s tradicionalnim pečenjem kako bi poboljšala okuse i teksture. Možete nastaviti kuhati svoje omiljene recepte - ali meso će biti mekše, a kruh će se više dići. S parom je uvijek jednostavno stvarati odlična jela.
Samo dodajte paru
Pečenje kod kuće najbolje je s malo pare. Ona omogućuje bolje podizanje tijesta, dobivanje hrskavije korice i prozračnije izdašne sredine. Naša PlusSteam pećnica pritiskom tipke vašem pečenju dodaje točnu količinu pare. U tri jednostavna koraka možete uživati u poboljšanoj teksturi i okusu, svaki put.
Tri koraka za bolje pečenje uz PlusSteam
-
1. korak
Za početak ulijte 200 ml vode u unutrašnjost pećnice.
-
2. korak
Odaberite PlusSteam program i pritisnite gumb PlusSteam.
-
3. korak
Zagrijte na pet minuta i uživajte u svojim ukusnim pecivima.

Ukusni deserti
Besprijekorni završni dodir možete postići koristeći paru pri pečenju cheesecakea ili pite od limuna s meringom. Smjese ostaju vlažne, površine ostaju svilenkaste, a tijesto postaje hrskavo. Kao kod profesionalaca, vaš cheesecake će biti bogat, ali i čvrst; vaša meringa će biti lagana, ali bogata okusom. Desert kojim ćete se ponositi.
Sve je u okusu
CombiSteam Deluxe ima automatske postavke kojima se određuje optimalna količina pare potrebna za pripremu svakog jela. Para s donjim grijačem peče sastojke poput ribe zadržavajući njihove prirodne hranjive tvari, vitamine i boje, a za pečenja koja su iznutra meka i izvana hrskava odaberite postavku Intervalno pečenje. Uživajte u ukusno podgrijanim ostacima jučerašnjeg ručka uz postavku s 50% pare.
Recepti za parnu pećnicu
Kuhanje na pari je lako. Ovi recepti potaknut će vašu kreativnost i približiti vam novi svijet okus i tekstura. Pečenje će biti sočnije, dizano tijesto veće, kruh i peciva hrskaviji. Para čini dobar okus još boljim i zajedno ćete stvarati jela na koja ste ponosni.
Upoznajte našu najnapredniju parnu pećnicu
CombiSteam Pro, uz SousVide tehniku kuhanja, ima i ostale značajke CombiSteam Deluxe pećnice.

Zašto izabrati SousVide?
SousVide tehnika kuhanja čuva hranjive sastojake i stvara jela nevjerojatnih okusa. A uz CombiSteam Pro to više nije luksuz samo profesionalnih kuhara. U SousVide vrećicu za vakumiranje dodajte sve sastojke i začine i zatvorite ju aparatu za vakumiranje. Stavite ju u pećnicu na lagano kuhanje na pari i uživajte u hrani prepunoj okusa.

Vrhunski rezultati svaki put
Uživajte u savršenim okusima, što god da kuhate. Senzor za temperaturu hrane, dostupan u našim pećnicama CombiSteam Pro i Deluxe, precizno kontrolira količinu pare koja se dodaje jelima. Budite opušteni dok kuhate i veselite se slasnim rezultatima.
Dodatne prednosti parnih pećnica

Jednostavno kuhanje i još jednostavnije čišćenje
Provedite više vremena uživajući u hrani, a manje u čišćenju pećnice. Naše pećnice imaju programe koji čišćenje čine jednostavnim. Čišćenje parom pomaže ukloniti tvrde ostatke hrane. Pirolitičko čišćenje spaljuje sve ostatke hrane u fini pepeo koji možete lako obrisati.
Sve što trebate od pećnice
Naše parne pećnice pružaju vam sve što trebate za intenzivna jela, puna okusa. Pomoću funkcije sporog kuhanja uživajte u mekanom mesu koje se odvaja od kosti. S ugrađenim roštiljem postignite prepoznatljiv okus dima roštilja. A s našim XL ventilatorom jamčimo jednoliko pečenje na svakoj razini.
Electrolux “Steamkit” posude za kuhanje sa 100% parom

Vrhunska snaga pare
Zadržite savršeni okus i teksturu svojih sastojaka uz Electrolux “Steamkit” posude za kuhanje sa 100% parom. Naši posebno dizajnirani pladnjevi za pećnicu s malim perforacijama pojačavaju snagu pare i omogućavaju njenu ujednačenu cirkulaciju. Vaša hrana ostaje zaštićena od previše vode pa svaki put možete uživati u jelima skuhanima na pari.