Otkrijte

Parne pećnice

Kuhanje s parom

Najbolje pećnice čine kuhanje jednostavnim. Naše parne pećnice su klasične pećnice s opcijom dodavanja pare. Para radi u skladu s tradicionalnim pečenjem kako bi poboljšala okuse i teksture. Možete nastaviti kuhati svoje omiljene recepte - ali meso će biti mekše, a kruh će se više dići. S parom je uvijek jednostavno stvarati odlična jela.

Samo dodajte paru

Pečenje kod kuće najbolje je s malo pare. Ona omogućuje bolje podizanje tijesta, dobivanje hrskavije korice i prozračnije izdašne sredine. Naša PlusSteam pećnica pritiskom tipke vašem pečenju dodaje točnu količinu pare. U tri jednostavna koraka možete uživati u poboljšanoj teksturi i okusu, svaki put.

Tri koraka za bolje pečenje uz PlusSteam

Ulijte vodu na dno pećnice
1. korak

Za početak ulijte 200 ml vode u unutrašnjost pećnice.

Multifunkcijska PlusSteam pećnica PlusSteam tipka
2. korak

Odaberite PlusSteam program i pritisnite gumb PlusSteam.

Pečenje kruha u pećnici Electrolux
3. korak

Zagrijte na pet minuta i uživajte u svojim ukusnim pecivima.

Savršen cheesecake ispečen pomoću pare

Ukusni deserti

Besprijekorni završni dodir možete postići koristeći paru pri pečenju cheesecakea ili pite od limuna s meringom. Smjese ostaju vlažne, površine ostaju svilenkaste, a tijesto postaje hrskavo. Kao kod profesionalaca, vaš cheesecake će biti bogat, ali i čvrst; vaša meringa će biti lagana, ali bogata okusom. Desert kojim ćete se ponositi.

Sve je u okusu

CombiSteam Deluxe ima automatske postavke kojima se određuje optimalna količina pare potrebna za pripremu svakog jela. Para s donjim grijačem peče sastojke poput ribe zadržavajući njihove prirodne hranjive tvari, vitamine i boje, a za pečenja koja su iznutra meka i izvana hrskava odaberite postavku Intervalno pečenje. Uživajte u ukusno podgrijanim ostacima jučerašnjeg ručka uz postavku s 50% pare.

Steam oven recipes

Cooking with steam is easy. These recipes will unlock your creativity and open a new world of taste and textures. Roasts will be more juicy, bread rise higher and pastries crispier. Steam makes good food taste even better and produce dishes that you are proud of.

Discover our steam oven recipes

Upoznajte našu najnapredniju parnu pećnicu

CombiSteam Pro

CombiSteam Pro, uz SousVide tehniku kuhanja, ima i ostale značajke CombiSteam Deluxe pećnice.

Electroluxova CombiSteam Pro parna pećnica

Zašto izabrati SousVide?

SousVide tehnika kuhanja čuva hranjive sastojake i stvara jela nevjerojatnih okusa. A uz CombiSteam Pro to više nije luksuz samo profesionalnih kuhara. U SousVide vrećicu za vakumiranje dodajte sve sastojke i začine i zatvorite ju aparatu za vakumiranje. Stavite ju  u pećnicu na lagano kuhanje na pari i uživajte u hrani prepunoj okusa.

Zaslon senzora za temperaturu hrane i Electrolux pećnica na paru

Vrhunski rezultati svaki put

Uživajte u savršenim okusima, što god da kuhate. Senzor za temperaturu hrane, dostupan u našim pećnicama CombiSteam Pro i Deluxe, precizno kontrolira količinu pare koja se dodaje jelima. Budite opušteni dok kuhate i veselite se slasnim rezultatima.

Kombiniranjem vrućeg zraka i pare poboljšajte pečenje kruha i mesa.

Kombiniranjem vrućeg zraka i pare poboljšajte pečenje kruha i mesa.

Uživajte u više opcija s još više programa s parom.

Sve značajke CombiSteam Deluxe pećnice.

Preciznim kontrolama vlage svako jelo pripremite upravo prema svojem ukusu.

Uživajte u najnaprednijem kuhanju na paru sa SousVide tehnikom kuhanja.

Dodatne prednosti parnih pećnica

Čista unutrašnjost Electrolux pećnice

Jednostavno kuhanje i još jednostavnije čišćenje

Provedite više vremena uživajući u hrani, a manje u čišćenju pećnice. Naše pećnice imaju programe koji čišćenje čine jednostavnim. Čišćenje parom pomaže ukloniti tvrde ostatke hrane. Pirolitičko čišćenje spaljuje sve ostatke hrane u fini pepeo koji možete lako obrisati.

Sve što trebate od pećnice

Naše parne pećnice pružaju vam sve što trebate za intenzivna jela, puna okusa. Pomoću funkcije sporog kuhanja uživajte u mekanom mesu koje se odvaja od kosti. S ugrađenim roštiljem postignite prepoznatljiv okus dima roštilja. A s našim XL ventilatorom jamčimo jednoliko pečenje na svakoj razini.

Electrolux “Steamkit” posude za kuhanje sa 100% parom

Electrolux “Steamkit” posude za kuhanje sa 100% parom

Vrhunska snaga pare

Zadržite savršeni okus i teksturu svojih sastojaka uz Electrolux “Steamkit” posude za kuhanje sa 100% parom. Naši posebno dizajnirani pladnjevi za pećnicu s malim perforacijama pojačavaju snagu pare i omogućavaju njenu ujednačenu cirkulaciju. Vaša hrana ostaje zaštićena od previše vode pa svaki put možete uživati u jelima skuhanima na pari.