Nova PerfectCare linija

Poboljšajte svoje iskustvo pranja rublja

Predstavljamo vam naš najnapredniji sustav za pranje rublja dosad. PerfectCare linija perilica i sušilica rublja predstavlja vrhunac modernog dizajna, tehnologije i njege.

Nosite svoju odjeću

Povećajte stupanj njege svoje odjeće, a ne količinu odjeće. Dobro njegovana odjeća bolje izgleda i dulje traje. Naši uređaji iz PerfectCare linije ne samo da peru odjeću, već i štite i njeguju vaš stil.

PerfectCare perilice rublja

Zamislite svoju odjeću kako dulje vremena izgleda kao nova. Boje ne blijede, a odjeća zadržava svoj oblik i teksturu. Zamislite stil koji traje.

Istražite značajke

  

      

Linija perilica rublja PerfectCare

Budite elegantni – svaki dan

Nemojte svoj stil prilagođavati uputama na etiketi. S PerfectCare perilicom rublja možete biti sigurni da će vaša osjetljiva i vunena odjeća, pa čak i ona koja koju perete na ruke, dobiti odgovarajuću njegu kod kuće. Budite elegantni svaki dan i uživajte u stilu bez granica.

PerfectCare sušilice rublja

Zamislite kako vaša odjeća dulje vremena zadržava svoju teksturu, oblik i funkciju. Svilena odjeća se ne gužva, vunena se ne skuplja u pranju, a ona za slobodno vrijeme ne propušta vodu. Zamislite sebe kako odvažno sušite u sušilici odjeću za koju ste mislili da to nikad neće biti moguće.

Istražite značajke

 

  

      

Linija sušilica PerfectCare

  • SensiCare
  • GentleCare
  • DelicateCare
  • CycloneCare

Savršen par

Perilice i sušilice rublja iz PerfectCare linije dizajnirane su i zamišljene da rade u paru.

  

      

Za savršene i dugotrajne rezultate koristite naš pribor i dodatnu opremu

Baš kao što izbor pravih cipela, sata ili torbice može usavršiti vašu odjevnu kombinaciju, tako i vi možete poboljšati održavanje vaše odjeće s našim dodatnim priborom. Optimizirajte učinak svoje perilice ili sušilice i otkrijte nove načine njege odjeće. 

Istražite dodatke