Njega rublja uz Electrolux

Produžite vijek odjeće koju volite

Operite odjeću kod kuće

Možda mislite da svoju omiljenu odjeću morate odnijeti u profesionalnu čistionicu kako biste dobili najbolje rezultate. Pranje kod kuće dugo traje i neće dati iste rezultate svježe i obnovljene odjeće, no uz Electrolux možete uživati u profesionalnim rezultatima u vlastitom domu.

Nova
linija PerfectCare

Poboljšajte  svoje iskustvo pranja rublja s našim najnaprednijim sustavom za pranje rublja dosad.

Zamislite stil koji traje

Zamislite svoju odjeću kako dulje vremena izgleda kao nova. Boje ne blijede, a odjeća zadržava svoj oblik i teksturu. Perilice rublja iz PerfectCare linije ne samo da čiste, već štite i njeguju vaš stil.

Sušenje je njegovanje

Zamislite kako vaša odjeća dulje vremena zadržava svoju teksturu, oblik i funkciju. Svilena odjeća se ne gužva, vunena se ne skuplja u pranju, a ona za slobodno vrijeme ne propušta vodu. Zamislite sebe kako se odvažujete sušiti u sušilici odjeću za koju ste mislili da to nikad neće biti moguće.

Oprano, osušeno i njegovano u samo jednom ciklusu

Uštedite prostor uz perilicu-sušilicu rublja. Zahvaljujući nježnome pranju i sušenju, Electrolux PerfectCare perilice-sušilice rublja njeguju čak i vašu vunenu odjeću. Sve u jednome uređaju.

Njega osjetljive odjeće

Naši uređaji idu korak dalje od pranja odjeće. Oni pažljivo njeguju vašu odjeću. Neovisno o tome koliko je osjetljiva, bit će pažljivo njegovana.