Otkrijte

Inteligentni NoFrost

Kako funkcionira sustav Inteligentni NoFrost?

Koristi TwinTech® tehnologiju koja kombinira dva sustava hladnog i vlažnog zraka.  Gornja rashladna komora: odvojeni rashladni sklop u hladnjaku omogućuje stabilnu temperaturu i vlažnost.  Donja rashladna komora: odvojeni rashladni sklop u zamrzivaču sprječava nakupljanje leda.

Prednost sustava Inteligentni NoFrost u odnosu na sustav Full No Frost

Ključna je prednost sustava Inteligentni NoFrost vlažnost zraka i prava temperatura.

Inteligentni NoFrost s tehnologijom TwinTech®                                                Hladnjaci-zamrzivači sa sustavom Full NoFrost

Dva odvojena rashladna sklopa omogućuju ne samo                                             Jedan zajednički rashladni sklop za hladnjak i
stabilnu temperaturu, nego i razinu vlažnosti                                                           zamrzivač isušuje namirnice i njihova vlažnost
        potrebnu za čuvanje namirnica.                                                                                               nestaje jako brzo.

Kako zadržati svježinu namirnica dulje?

Svježi i zdravi sastojci ključni su za pripremu ukusnih jela.   Zato je jako važno spriječiti isušivanje namirnica, zadržati njihovu nutritivnu vrijednost i vitamine što je dulje moguće.  Čimbenici koji najviše utječu na svježinu namirnica vlažnost su zraka i temperatura. 

Inteligentni NoFrost!

Tehnologija TwinTech® zadržava vlažnost u Electrolux hladnjacima na razini od 65–90%. S druge strane, uređaji sa sustavom Full NoFrost zadržavaju samo do 25–40%.

Čuvajte svoje omiljene okuse

Podarite svojoj hrani dulji i ukusniji život. Naša TwinTech® tehnologija koristi dva rashladna sustava kako bi vaše namirnice održavala u idealnim uvjetima vlažnosti i temperature. Tako se zrak u hladnjaku regulira za maksimalnu svježinu. A poseban zrak u zamrzivaču suh je kako bi zamrzivač bio bez leda.

Svježina na svakoj polici

Čuvajte hranu dulje ukusnijom, bez obzira na to gdje je čuvate. Uz MultiFlow ćete imati izvanrednu svježinu sprijeda, straga, gore i dolje. Osigurava učinkovit protok zraka oko hrane održavajući ujednačene razine temperature i vlažnosti u vašem hladnjaku. Stoga će vaša hrana i dalje biti ukusna kada je budete trebali. A, bacat ćete i manje namirnica.

Nema potrebe za odmrzavanjem!

Inteligentni NoFrost osigurava kvalitetu i svježinu vaših proizvoda u rashladnoj komori.  Odvojeni kružni tok zraka u zamrzivaču omogućuje i održavanje niske vlažnosti zraka, što sprječava nakupljanje leda, čime se otklanja potreba za odmrzavanjem.

Vaši sastojci, vaš način

Svaki sastojak i svako jelo ima svoje mjesto u novom Electrolux CustomFlex hladnjaku. Jedinstveni sustav za pohranjivanje namirnica uz pomoć odjeljaka i polica koji se jednostavno premještaju za optimizaciju prostora i pristupa. Svježi pristup, svježi okusi, svaki put.

Svježe servirana salata iz kombiniranog hladnjaka Electrolux TwinTech

Salata kakvu do sada još niste upoznali

Pripremajte salate koje su dovoljno svježe da svakoga oduševe i zaboravite na uvenule zelene listove. Velika ladica CrispFresh štiti okus i teksturu održavajući vaše voće i povrće u idealnim uvjetima vlažnosti i temperature pohrane. Budući da su tako prostrani, ako i kupite mnogo svježih namirnica, možete biti sigurni da će biti ukusne kada ih zatrebate.