Kuhinjske nape
Odaberite kategoriju kuhinjske nape

Stvorite savršeno ozračje u svojoj kuhinji uz našu liniju napa koje se savršeno uklapaju i pružaju vrhunsku učinkovitost bez buke.

Stvorite savršeno ozračje u svojoj kuhinji uz našu liniju napa koje se savršeno uklapaju i pružaju vrhunsku učinkovitost bez buke.

Hood in kitchen environment
Čist kuhinjski zrak sa energetski učinkovitim napama

Uživajte u kuhanju s obitelji i prijateljima u svježini svoje kuhinje. Sa smanjenom razinom buke i ocjenom energetske učinkovitosti A i višom, naše nape efikasnije čiste zrak i stvaraju atmosferu koja odiše dobrodošlicom.

Otkrijte Electrolux nape iz serije EcoLine

Man and woman in kitchen with illustration by the hood
Učinite da svoju kuhinju srcem vašeg doma sa čistim zrakom i poboljšanim osvjetljenjem

Electrolux nape pružaju moćnu a tihu ekstrakciju, dok održavaju zrak čistim, a vašu kuhinju ugodnom. A zahvaljujući poboljšanom osvjetljenju, lako možete vidjeti jasno – tako možete pripremati ukusniju hranu svaki put kada kuhate.

Pan and pot on stove with graphic above.
HANDS-FREE NAPE

Funkcija Hob2Hood® bežično povezuje vašu ploču sa napom, održavajući vašu kuhinju svježom u svakom trenutku. Napa automatski prilagođava postavke ventilatora prema nivou topline izabranom na ploči za kuhanje. Vi samo počnite kuhati, a napa će učiniti ostalo.

Man cooking in kitchen
TIHA I UČINKOVITA

SilenceTech napa pruža moćnu ekstrakciju uz minimalnu buku. Ona tiho uklanja paru i neugodne mirise iz vaše kuhinje – čak i pri maksimalnoj snazi – tako da možete stvarati ukusna jela u mirnom okruženju.

Close-up of hood light panel
BOLJE OSVJETLJENJE

Sa energetski učinkovitim LED osvjetljenjem, naše nape pružaju izuzetnu vidljivost u vašem prostoru za kuhanje. Savršeno za provjeru recepata, praćenje kako napreduju jela u loncima i tavama i stvaranje ugodne atmosfere u kuhinji.

800 Breeze
Što je novo?
Zahvaljujući značajki Breeze više se ne morate mučiti dok uz glasan ventilator pokušavate razgovarati s obitelji i prijateljima tijekom obroka. Nakon što završite s pripremom jela, pokrenite funkciju dodirom gumba, a napa će tiho osvježavati zrak 60 minuta.

Saznajte više o napama

Od elegantnih do decentnih modela, naše nape pomažu vam stvoriti pravo ozračje u kuhinji, a istovremeno se savršeno uklapaju u dizajn vaše kuhinje. Saznajte sve što vam je potrebno da biste pronašli pravu napu za svoju kuhinju.