Pećnice

Pecite meso i pekarske proizvode u jednoj multifunkcionalnoj pećnici ili idite korak dalje uz parnu pećnicu koja vašim jelima daje sočnost iznutra i hrskavost izvana.

Zašto odabrati SousVide pećnicu?

Kuhanje u vakuumu, sa Sous Vide tehnikom, omogućava da svaki sastojak maksimalno dođe do izražaja. Zahvaljujući CombiSteam Pro pećnici i vi možete koristiti sous vide tehniku poput profesionalnoga kuhara.

Steam Pro

  • Istražite nove i intenzivne okuse uz pomoć Sous Vide funkcije
  • Multifunkcionalna pećnica sa senzorom za paru i vlagu
  • Termometrom za pametno kuhanje do savršenih rezultata i okusa

Zašto kuhati uz pomoć pare?

Vjerojatno se pitate o čemu se radi kod kuhanja s parom? Je li zbog tog hrana zdravija? Je li zbog tog hrana ukusnija? Zašto ne bi bilo zbog obje te stavke. Kuhanje na pari je izvrstan način da sačuvate okuse, smanjite upotrebu masti i ulja i također  je jedan od najboljih načina da sačuvate hranjive sastojke iz vaše hrane. Electrolux tehnologija kuhanja na pari će vam pomoći da se vaša jela kuhaju na konstantnoj temperaturi i da se ne isuše ili da ne zagore. Tako da vrlo lako možete dobiti zdravo i sočno jelo koje želite.
Ekran pećnice

Steamify® – kuhanje na pari na ispravan način

Ne morate se brinuti hoćete li dodati malo ili puno pare za kuhanje. Naše Steamify® pećnice su kao da imate asistenta za kuhanje koji će vam reći koliko točno pare da dodate, kako biste napravili fina jela bez previše truda. Namjestite temperaturu jela kojeg radite, a Steamify® će automatski dodati ispravnu količinu pare. Na taj način dobivate zdravija i ukusnija jela. 
 
Zlatna i sočna kora

Gdje je fin okus pretvoren u savršenstvo

Vrijeme je da istražite moć pare uz 700 SteamCrisp® pećnicu. Ova pećnica vam donosi funkciju povećanja vlažnosti procesu kuhanja, što znači da se hrana kuha na nižim temperaturama i nikad neće biti suha. Na taj način se stvaraju ukusne i hrskave korice i sočne sredine.