Odaberite ploču za kuhanje

Pripremajte namirnice na siguran način na plinskoj ploči ili odaberite praktičnu staklokeramičku ploču. Još bolje, indukcijske ploče su sigurne, jednostavne za čišćenje i imaju nevjerojatnu kontrolu temperature.

Pripremajte namirnice na siguran način na plinskoj ploči ili odaberite praktičnu staklokeramičku ploču. Još bolje, indukcijske ploče su sigurne, jednostavne za čišćenje i imaju nevjerojatnu kontrolu temperature.

Ploča za kuhanje u kuhinji
Naše najučinkovitije ploče za kuhanje

Uživajte u kuhanju još više uz ECOLINE ploče za kuhanje, naše energetski najučinkovitije modele. Naša indukcijska ploča iz Sense asortimana koristi samo energiju potrebnu za kuhanje; sve naše ploče s napom dolaze s energetskom ocjenom A+, a naše plinske ploče s vertikalnim plamenicima štede do 20% energije.*

Otkrijte EcoLine ploče za kuhanje

Ploča za kuhanje
Učinite kuhanje jednostavnijim, uz manju potrošnju energije

Podignite svoje iskustvo kuhanja na višu razinu i uštedite do 18% energije* pri svakom kuhanju s Electrolux indukcijskim pločama. Naša Sense linija uvijek pruža pravu temperaturu za vrenje, prženje ili kuhanje, omogućujući uvijek vrhunske rezultate.

Kipuća voda u loncu
Uštedite do 18% energije

Prokuhajte vodu upola brže i uštedite do 18 % energije Electrolux indukcijskom tehnologijom.*

Lonac na ploči za kuhanje
Kuhajte s preciznošću

Pirjajte umak ili pržite odrezak na tavi do savršenstva. Na ploči za kuhanje čak možete kuhati tehnikom sous vide. SensePro® koristi samo energiju potrebnu za preciznu kontrolu temperature kako bi se postigli bolji rezultati kuhanja.

Lonac kipi bez SenseBoil
Više nema kipljenja – zahvaljujući SenseBoil funkciji

SenseBoil spriječava kipljenje tekućine, čime se postiže ušteda energije koja odgovara jednom potpunom punjenju vašeg mobitela.**

*Rezultati se mogu dobiti na svim modelima Electrolux indukcijske ploče za kuhanje iz serije 300 do 900 (s izuzetkom TotalFlex). Interno mjerenje u usporedbi s električnom staklokeramičkom pločom za kuhanje (EHV56240AK) za zagrijavanje do 1,5 litre vode na ploči za kuhanje od 180 mm.

** Interna ispitivanja pokazuju da kipuća voda na maksimalnoj temperaturi 20 sekundi duže nego što je potrebno bez senzora za otkrivanje kuhanja troši istu električnu energiju kao i punjenje telefona od 4.500 mAh.

EIS8648
900 SensePro®
4.8 (137)
Upoznajte svog novog sous chefa, 900 SensePro® indukcijsku ploču za kuhanje. Bežični senzor za hranu mjeri temperaturu jezgre i te informaciju dostavlja ploči za kuhanje tako da možete hranu pouzdano kuhati, pržiti, pustiti da se krčka ili čak i kuhati tehnikom Sous Vide Za rezultate kao iz restorana, svaki put. 
Najpopularniji proizvod
Indukcijska ploča 700 SenseBoil® zna kada će voda prokuhati i automatski smanjuje temperaturu. A kako neprestano održava lagano vrenje, slobodno se možete usredotočiti na stvaranje nezaboravne večeri.

Saznajte više o našim pločama za kuhanje

Responzivna i sigurna indukcijska ploča ili izdržljiva staklokeramička ploča? Naša linija ploča za kuhanje nudi izvrsne mogućnosti za male i velike kuhinje i za sve razine ambicija – od svakodnevnih obroka do svečanih večera. Podignite svoje kuhanje na sljedeću razinu!