Odaberite ploču za kuhanje

Pripremajte namirnice na siguran način na plinskoj ploči ili odaberite praktičnu staklokeramičku ploču. Još bolje, indukcijske ploče su sigurne, jednostavne za čišćenje i imaju nevjerojatnu kontrolu temperature.

Naše najučinkovitije ploče za kuhanje

Uživajte u kuhanju još više uz ECOLINE ploče za kuhanje, naše energetski najučinkovitije modele. Naša indukcijska ploča iz Sense asortimana koristi samo energiju potrebnu za kuhanje; sve naše ploče s napom dolaze s energetskom ocjenom A+, a naše plinske ploče s vertikalnim plamenicima štede do 20% energije.*

Otkrijte EcoLine ploče za kuhanje

Učinite kuhanje jednostavnijim, uz manju potrošnju energije

Podignite svoje iskustvo kuhanja na višu razinu i uštedite do 18% energije* pri svakom kuhanju s Electrolux indukcijskim pločama. Naša Sense linija uvijek pruža pravu temperaturu za vrenje, prženje ili kuhanje, omogućujući uvijek vrhunske rezultate.

 • Kipuća voda u loncu
  Uštedite do 18% energije

  Prokuhajte vodu upola brže i uštedite do 18 % energije Electrolux indukcijskom tehnologijom.*

 • Lonac na ploči za kuhanje
  Kuhajte s preciznošću

  Pirjajte umak ili pržite odrezak na tavi do savršenstva. Na ploči za kuhanje čak možete kuhati tehnikom sous vide. SensePro® koristi samo energiju potrebnu za preciznu kontrolu temperature kako bi se postigli bolji rezultati kuhanja.

 • Lonac kipi bez SenseBoil
  Više nema kipljenja – zahvaljujući SenseBoil funkciji

  SenseBoil spriječava kipljenje tekućine, čime se postiže ušteda energije koja odgovara jednom potpunom punjenju vašeg mobitela.**

*Rezultati se mogu dobiti na svim modelima Electrolux indukcijske ploče za kuhanje iz serije 300 do 900 (s izuzetkom TotalFlex). Interno mjerenje u usporedbi s električnom staklokeramičkom pločom za kuhanje (EHV56240AK) za zagrijavanje do 1,5 litre vode na ploči za kuhanje od 180 mm.

** Interna ispitivanja pokazuju da kipuća voda na maksimalnoj temperaturi 20 sekundi duže nego što je potrebno bez senzora za otkrivanje kuhanja troši istu električnu energiju kao i punjenje telefona od 4.500 mAh.

Prijeđite na indukciju

Zamijenite svoju staklokeramičku ploču indukcijskom pločom bez promjene svoje radne plohe. Zahvaljujući cirkulaciji naših indukcijskih ploča, nije potrebna stražnja i prednja ventilacija. Naša linija indukcijskih ploča dostupna je od serije 900 do serije 300.

Najbolje u ponudi

900 SensePro®

4,8

4,8(136)

EIS8648

Indukcijska ploča 900 SensePro® dolazi s bežičnom sondom koja mjeri temperaturu središta namirnice. Senzor prenosi taj podatak ploči za kuhanje te možete precizno prokuhavati, pržiti, pirjati te čak i kuhati sous-vide.

Najpopularniji proizvod

700 SenseBoil®

Indukcijska ploča 700 SenseBoil® zna kada će voda prokuhati i automatski smanjuje temperaturu. A kako neprestano održava lagano vrenje, slobodno se možete usredotočiti na stvaranje nezaboravne večeri.

Saznajte više o našim pločama za kuhanje

Responzivna i sigurna indukcijska ploča ili izdržljiva staklokeramička ploča? Naša linija ploča za kuhanje nudi izvrsne mogućnosti za male i velike kuhinje i za sve razine ambicija – od svakodnevnih obroka do svečanih večera. Podignite svoje kuhanje na sljedeću razinu!