Odaberite ploču za kuhanje

Pripremajte namirnice na siguran način na plinskoj ploči ili odaberite praktičnu staklokeramičku ploču. Još bolje, indukcijske ploče su sigurne, jednostavne za čišćenje i imaju nevjerojatnu kontrolu temperature.

Prijeđite na indukciju

Zamijenite svoju staklokeramičku ploču indukcijskom pločom bez promjene svoje radne plohe. Zahvaljujući cirkulaciji naših indukcijskih ploča, nije potrebna stražnja i prednja ventilacija. Naša linija indukcijskih ploča dostupna je od serije 900 do serije 300.

Najbolje u ponudi

900 SensePro®

4,8

4,8(214)

EIS8648

Indukcijska ploča 900 SensePro® dolazi s bežičnom sondom koja mjeri temperaturu središta namirnice. Senzor prenosi taj podatak ploči za kuhanje te možete precizno prokuhavati, pržiti, pirjati te čak i kuhati sous-vide.

Naš najpopularniji proizvod

700 SenseBoil®

Indukcijska ploča 700 SenseBoil® zna kada voda treba prokuhati te automatski smanjuje temperaturu. Zbog toga što se uvijek održava lagano krčkanje, slobodni ste usredotočiti se na to da učinite večer nezaboravnom.

Razmatranja prije kupnje

Kako rade ploče za kuhanje s ugrađenom napom? Kako se ugrađuje ploča za kuhanje s ugrađenom napom? Kakvi se filteri upotrebljavaju?

Saznajte sve što vam je potrebno da biste pronašli pravu ploču za kuhanje s ugrađenom napom za svoju kuhinju.

Saznajte više o našim pločama za kuhanje

Responzivna i sigurna indukcijska ploča ili izdržljiva staklokeramička ploča? Naša linija ploča za kuhanje nudi izvrsne mogućnosti za male i velike kuhinje i za sve razine ambicija – od svakodnevnih obroka do svečanih večera. Podignite svoje kuhanje na sljedeću razinu!