Izvedba i svestranost

Electrolux 800

Electrolux 800: naš najinovativniji usisavač

Do 35 minuta* za udobno čišćenje cijelog kućanstva. Štapni usisavač Electrolux 800 uklanja prašinu i prljavštinu iz svakog kuta i sa svake površine. Automatski način rada s 3 razine usisavanja prilagođava učinak vrsti poda. Tako možete neprimjetno prijeći s parketa na tepih i natrag, a da pritom ništa ne morate mijenjati. Ručnu jedinicu jednostavno odvojite pritiskom gumba.

* Interna ispitivanja pokazuju do 35 minuta korištenja u minimalnom načinu rada.

Do 6 puta* jače usisavanje

Brzi motor osigurava do 6 puta* veću snagu usisavanja na svakoj površini za zaista temeljito čišćenje.

* Interna ispitivanja snage usisavanja ručne jedinice u skladu s normom IEC 62885-2, u usporedbi s prethodnim modelom EER75STM.

Nastavak PowerPro za tvrde površine

Zamjenjivi* nastavak PowerPro stručnjak je za tvrde površine. Učinkovito uklanja finu prašinu i veću prljavštinu te lagano polira površine. Zatvoreni sustav nastavka stvara veću brzinu zraka i time osigurava višestruko veću učinkovitost skupljanja prašine u procijepima.

* Dio opreme modela Electrolux 800 Ultimate.

Nastavak PetPro+ za dlake kućnih ljubimaca*

Nastavak PetPro+ temeljito čisti tapecirani namještaj od dlaka kućnih ljubimaca, prašine i ostalih nečistoća. Njegova funkcija QuickClean, koja se temelji na principu kretanja naprijed-nazad, otpetljava i lako uklanja dlake kućnih ljubimaca te osigurava brzo i nesmetano čišćenje rotirajuće četke.

* Dio opreme modela Electrolux 800 Ultimate.

Teleskopska cijev

Zahvaljujući cijevi na uvlačenje, lako možete dosegnuti i najudaljenije kutke. Možete usisavati duboko ispod namještaja ili pak visoko u blizini stropa ili na gornjim policama. Prašina u vašem kućanstvu nigdje se ne može sakriti.