Odaberite perilicu posuđa

ili saznajte više o tome što morate uzeti u obzir prije kupnje

QuickSelect sa zaslonom Ecometer

Uštedite do 20 % energije* Održiv izbor sada je lakši nego ikad. S pomoću klizne kontrole QuickSelect na zaslonu na dodir odaberite željeno vrijeme trajanja ciklusa pranja, a zaslon Ecometer svojim će vam intuitivnim zelenim crticama prikazati najodrživiji program za uštedu energije i vode.

  • Jednostavan način da pokrenete svoju perilicu posuđa

    Odaberite ciklus koristeći kliznu kontrolu i dodajte bilo koji dodatni program jednim dodirom. To je to - neka uređaj napravi ostalo.

  • Ekološki prihvatljivo pranje posuđa samo jednim dodirom

    QuickSelect sa zaslonom Ecometer pomaže vam optimizirati potrošnju energije i vode.

Najbolje u ponudi

900 ComfortLift®

Perilica posuđa 900 ComfortLift® prva na svijetu u potpunosti olakšava punjenje i pražnjenje. Naša jedinstvena tehnologija podiže košaru do razine struka jednim laganim pokretom. Toliko je lako da ćete se pitati kako ste živjeli bez toga.

Naš najpopularniji proizvod

600 SatelliteClean®

4,9

4,9(144)

EES27100L

Mlaznica perilice posuđa 600 SatelliteClean® čini svako pranje besprijekornim. Naša tehnologija pruža i do tri puta veću pokrivenost prskanjem u usporedbi sa standardom, tako da se čak i tijesno složeni predmeti temeljito peru.

Saznajte više o našim perilicama posuđa

Perilice posuđa za sjajne rezultate svaki dan. Energetski učinkovite, snažne i s pametnim funkcijama – Electrolux perilice posuđa čine posuđe čišćim i olakšavaju svakodnevni život. Pronađite pravu perilicu posuđa za svoje potrebe uz naš vodič za kupnju!