Review & Win

Recite nam svoje mišljenje 

Napišite recenziju i recite nam svoje mišljenje o vašem Electrolux uređaju. Ostavljanjem svoje recenzije pomažete drugima u njihovoj odluci pri kupnji novog uređaja, ali i nama kako bi mogli unaprijediti svoje uređaje.

  • {{ errorText }}

Puno vam hvala za vašu recenziju

Provjerite da li je e-pošta za potvrdu u vašem pretincu dolazne pošte.

{{ props.errorNickname }}

Nadimak će se prikazati s vašom recenzijom. Molimo vas da ne ostavljate svoje puno ime i prezime. Ukoliko ostavite ime i prezime, recenzija neće biti objavljena

Potrebna nam je vaša adresa e-pošte kako bismo potvrdili vašu recenziju

{{ props.errorEmoji }}

Najkorisnije recenzije korisnika odnose se na kvalitetu, dizajn i vrijednost uređaja. Za povratne informacije vezane uz servis uređaja, isporuku ili instalaciju, obratite se službi za korisnike. Sve recenzije su pregledane prije nego što su objavljene na ovoj web stranici. Više informacija o tome potražite u našim Smjernice za recenzije.

Morate prihvatiti uvjete i odredbe

Pridružite se u MyElectrolux i budite nagrađeni našim najboljim ponudama

Najbolja povratna informacija

Objedinjujemo recenzije uređaja koji imaju slične značajke ili funkcije kako bismo vam pružili povratno iskustvo što većeg broja potrošača. Svi uređaji čije se recenzije objedinjuju mogu se usporediti u značajkama i performansama, a razlikuju se samo u fizičkim karakteristikama kao što su dimenzija ili boja.

Pružamo naše recenzije na više jezika s mogućnošću prevođenja svake recenzije na lokalni jezik. S obzirom da uređaje prodajemo po cijeloj Europi, to nam omogućava da dijelimo i međunarodne recenzije s vama.

Vaše mišljenje nam je važno!

Važni su nam i pozitivni i negativni komentari. Što je vaša recenzija osobnija, to ćete više pomoći drugima da odaberu. Bilo da se radi o rukovanju uređajem, njegovoj funkcionalnosti, izgledu, posebnim značajkama ili bilo kojem iskustvu koje možete imati tijekom uporabe.

Molimo vas da ocijenite proizvod, a ne trgovca ili svoje iskustvo tijekom kupnje ili servisa.

Kupujte s povjerenjem

Trudimo se da recenzije budu iskrene i transparentne. Recenzije ni na koji način ne mijenja nitko osim originalnog autora. Recenzije se nikada ne filtriraju, uređuju ili brišu samo zato što su negativne.