Vodič za kupnju

Perilice-sušilice

Naša ponuda uređaja

Istražite našu ponudu kako biste pronašli proizvod koji najbolje pristaje u vaš dom.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Dimenzije perilice-sušilice

Ako nemate puno prostora, razmislite o 2-u-1 kombinaciji perilice-sušilice. Dobivate većinu pogodnosti zasebnih uređaja bez žrtvovanja vrijednog prostora. Dvije su vrste perilica-sušilica: ugradbene i samostojeće. Integrirane ili ugradbene jedinice se nakon ugradnje prekrivaju drvenim frontama te se tako uklapaju u okružje, poput vaše kuhinje.

Kapacitet perilice-sušilice

Perilice-sušilice imaju dva različita kapaciteta. Kapacitet sušenja nešto je manji od kapaciteta pranja jer za sušenje odjeće treba više prostora kako bi zrak mogao cirkulirati.
Na što sve treba obratiti pozornost kada donosite odluku o kapacitetu?
Veličina kućanstva: velika obitelj ili jedna osoba?
Navike: koliko puta tjedno perete i sušite rublje?
Vrsta i veličina predmeta koje želite oprati: Na primjer, veći bubanj bit će potreban za bolje rezultate pranja i sušenja posteljine, popluna ili zavjesa.

Sve Electrolux perilice-sušilice opremljene su tehnologijom SensiCare. SensiCare koristi napredne senzore vlažnosti i temperature kako bi se potrošnja električne energije prilagodila malim i velikim količinama rublja. Na taj se način štedi vrijeme i novac te osigurava zaštita vaše odjeće.

Pametno povezivanje

Putem aplikacije My Electrolux Care možete daljinski upravljati perilicom i sušilicom rublja sa svojega pametnog telefona. Koristite se značajkom Care Advisor kako bi dobili stručne upute za najbolju njegu vašeg rublja. My Favourites vam omogućuje spremanje postavki za njegu odjeće koju često nosite.

STRANICA ZA POVEZIVANJE

2-u-1 programi

Koristite programe za pranje i sušenje kako biste učinkovito brinuli o svom rublju te kako bi vam odjeća bila spremna za nošenje kada vi to poželite, zahvaljujući samo jednom jednostavnom procesu.

Programi

Ne postoji rublje koje bi svima jednako odgovaralo. Različiti ljudi, kao i različite tkanine, imaju različite potrebe. Zbog toga naše perilice-sušilice imaju širok raspon programa:

 • Dark blue delicate fabrics
  Vuna

  Sigurno perite i sušite vunu u jednom postupku

 • White shirt close-up
  Para

  Smanjite nabore suhe odjeće ili osvježite odjeću i uklonite neugodne mirise.

 • A garment in a washer dryer
  Antialergijski program

  Posebno razvijen program za potrebe oboljelih od alergija. Ovaj program uklanja mikroorganizme zahvaljujući fazi pranja u kojoj nekoliko minuta temperatura iznosi više od 60 °C. Na taj se način uklanjaju mikrobi, bakterije, mikroorganizmi i čestice. Dodatna faza ispiranja osigurava pravilno uklanjanje ostataka deterdženata i peluda/alergena.

 • Waterdrops on dark blue fabric
  Funkcionalna odjeća za slobodno vrijeme

  DualSense® tehnologija u programu za funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme štiti tehničke tkanine kako bi dulje vremena zadržale svoja svojstva. Ciklus sušenja obnavlja vodoodbojnost.

Certifikati

Certifikat Woolmark potvrda je kvalitete društva Woolmark Company. To znači da su sve naše perilice-sušilice dovoljno nježne za vunu i osjetljivo rublje – kako u ciklusu pranja, tako i sušenja.

Jedan uređaj za potpunu njegu odjeće

Nikada nije bilo jednostavnije brinuti za odjeću, nego uz perilicu-sušilicu PerfectCare 900. Čak je i svila spremna za nošenje odmah po izlasku iz sušilice, uz manje nabora u usporedbi sa sušenjem na zraku.

Pregledajte proizvod

DelicateCare – Ciklusi pranja prilagođeni odjeći

Sustav DelicateCare, zajedno s ugrađenom toplinskom pumpom i pokretima bubnja prilagođenim vrsti odjeće (poput vune i svile), nježno tretira odjeću na niskim temperaturama koje se prilagođavaju svakom ciklusu. Što znači da funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme, uključujući i pernate jakne, možete prati potpuno sigurno, zadržavajući pritom njihove vodoodbojne kvalitete i toplinsku zaštitu. Čak je i vaša odjeća od svile odmah spremna za nošenje.

Bez obzira koju vrstu odjeće perete i sušite, možete se opustiti znajući da će uvijek biti spremna za nošenje.

Perite i sušite svoju najdražu odjeću

Perilica-sušilica PerfectCare 900 daje vam samopouzdanje za pranje i sušenje sve vaše omiljene odjeće pa čak i svile i pernatih jakni. Zahvaljujući sustavu DelicateCare, čak i vaša svilena odjeća ima 50 % manje nabora.

Temperatura i pokreti bubnja za točno odgovarajuću njegu

Učinkovitost pernate jakne može oslabjeti zbog pranja i sušenja u standardnoj perilici-sušilici. Sustav DelicateCare prilagođava temperaturu i vrtnju bubnja tkanini, za ispravnu njegu odjeće pa tako perje dulje zadržava lepršavost.

Pranje i sušenje prilagođeno vašoj garderobi

Od miješanih pamučnih do sintetičkih tkanina, pa čak i svile, intuitivni odabir načina rada nudi opciju sušenja za sve programe pranja. Uz to, u samo tri sata možete oprati i osušiti 3 kg rublja.

Sustav FreshScent

Sve su naše nove perilice-sušilice opremljene jedinstvenim sustavom FreshScent. Uz upotrebu spoja pare i svježega mirisa možete uživati u osjećaju netom opranog rublja bez potrebe za punim ciklusom pranja nakon svakoga nošenja. Produljite životni vijek svoje odjeće. Odjeća i dalje izgleda i miriše odlično, a pritom je ugodna na dodir.

Vlakna u vašoj odjeći dodatno se opuštaju upotrebom pare pa se nabori sustavno smanjuju, što smanjuje potrebu za glačanjem.

Vaš upečatljiv stil traje dulje uz njegu u jednome ciklusu

Kako biste se osjećali samopouzdano, važno je da znate da je odjeća u kojoj izgledate sjajno i osjećate se snažno u potpunosti njegovana. Sada možete vjerovati naprednoj PerfectCare 800 perilici-sušilici sa sustavom UltraCare i biti sigurni da će sva vaša odjeća, od funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme do osjetljivoga rublja, biti zaštićenija i trajati dulje. U ovome uređaju svoju najdražu odjevnu kombinaciju možete njegovati u jednome praktičnom ciklusu pranja i sušenja pa sve što kupite, nosite i volite, traje primjetno dulje. Pojednostavljeno rješenje za vaš upečatljiv stil, bez imalo kompromisa kada je riječ o njezi.

Pogledajte proizvod

UltraCare – rješenje za odjeću koja traje

Naše su perilice-sušilice opremljene jedinstvenim sustavom UltraCare. Zahvaljujući njemu, deterdžent i omekšivač miješaju se s vodom prije ulaska u bubanj. To znači da dopiru do svakoga vlakna i štite ga, a tkanine su temeljitije oprane. Zbog toga vaša odjeća dulje zadržava oblik i izgleda kao nova.

Tkanine zadržavaju mekoću. Nakon svakog pranja.

Deterdžent i omekšivač miješaju se i aktiviraju u dodiru s vodom prije ulaska u bubanj. Na taj način deterdžent i omekšivač dopiru do svakog dijela vašeg odjevnog predmeta i uspješno ga peru dok neotopljeni deterdžent dovodi do manje učinkovitog pranja. Sustav UltraCare ravnomjerno raspoređuje omekšivač i to dva puta učinkovitije od standardnog uređaja za pranje rublja.

Nema skupljanja, oblik je sačuvan

Usudite se osušiti i najosjetljiviju vunenu vestu. Naš sustav DelicateCare prilagođava pokrete bubnja kako bi se spriječilo uvijanje vunenih predmeta i na taj način izbjeglo njihovo skupljanje. To omogućuje izvrsne rezultate sušenja, čak i za vunenu odjeću koja se pere ručno.

Program Non-Stop One-Go 4h/5kg

Program Non-Stop One-Go 4h/5kg nudi najučinkovitije cikluse pranja i sušenja u najkraćemu mogućem vremenu. Ovaj program osmišljen je za svakodnevno pranje odjeće i može oprati i osušiti 5 kg rublja u četiri sata te predstavlja najekonomičniju izvedbu koja je trenutačno dostupna na tržištu, uz istovremenu uštedu vremena i energije. Uz izvrsne rezultate baš svaki put.

Sustav FreshScent

Sve su naše nove perilice-sušilice opremljene jedinstvenim sustavom FreshScent. Uz upotrebu spoja pare i svježega mirisa možete uživati u osjećaju netom opranog rublja bez potrebe za punim ciklusom pranja nakon svakoga nošenja. Produljite životni vijek svoje odjeće. Odjeća i dalje izgleda i miriše odlično, a pritom je ugodna na dodir.

Vlakna u vašoj odjeći dodatno se opuštaju upotrebom pare pa se nabori sustavno smanjuju, što smanjuje potrebu za glačanjem.

Vaš bezbrižan stil traje dulje uz njegu u jednome ciklusu

Omiljene hlače koje vam savršeno pristaju. Najdraži džemper u kojem se uvijek osjećate ugodno. Što god vam donosi dan, u njima uvijek izgledate i osjećate se sjajno. Oslonite se na našu inovativnu perilicu-sušilicu PerfectCare 700 koja će očuvati ljepotu vaše odjeće za svaki dan u jednome praktičnom ciklusu pranja i sušenja. Što god nosili, za što god iskoristili dan, pretvorite odijevanje u užitak.

Pogledajte proizvod

DualCare – idealne postavke za vaše odjevne predmete

Sustav DualCare automatski prilagođava ciklus vrsti tkanine i količini rublja. Vaša se odjeća stoga njeguje na pravoj temperaturi uz savršeno prilagođene pokrete bubnja. Sva se vaša odjeća, od osjetljivoga rublja i vune do trapera i funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme, pere i suši u jednome jednostavnom procesu. Vrijeme odmiče, ali vaša odjeća zadržava svoj izvorni izgled i kvalitetu te ostaje ista na dodir.

Tkanina dvostruko dulje izgleda kao nova

Prema ispitivanju koje je Ritex napravio 2015. (ispitivanje br. 15CR00099), sustav SensiCare omogućuje da tkanine izgledaju kao nove dvostruko dulje. Senzori već u prvoj minuti automatski prilagođavaju postavke ciklusa količini rublja, kako bi se smanjilo utrošeno vrijeme, energija i voda. Na taj način istovremeno čuvate i svoju odjeću i okoliš.

Nema skupljanja, oblik je sačuvan

Usudite se osušiti i najosjetljiviju vunenu vestu. Naš sustav DelicateCare prilagođava pokrete bubnja kako bi se spriječilo uvijanje vunenih predmeta i na taj način izbjeglo njihovo skupljanje. To omogućuje izvrsne rezultate sušenja, čak i za vunenu odjeću koja se pere ručno.

60-minutni program Non-Stop

Naš 60-minutni program Non-Stop, u iznimno brzom i učinkovitom ciklusu, pere i suši manju količinu rublja u samo sat vremena. Vaša je odjeća čista i njegovana bez muke, kad god vam zatreba.

Sustav FreshScent

Sve su naše nove perilice-sušilice opremljene jedinstvenim sustavom FreshScent. Uz upotrebu spoja pare i svježega mirisa možete uživati u osjećaju netom opranog rublja bez potrebe za punim ciklusom pranja nakon svakoga nošenja. Produljite životni vijek svoje odjeće. Odjeća i dalje izgleda i miriše odlično, a pritom je ugodna na dodir.

Vlakna u vašoj odjeći dodatno se opuštaju upotrebom pare pa se nabori sustavno smanjuju, što smanjuje potrebu za glačanjem.