Upute za kupnju

Saznajte više o našim perilicama-sušilicama rublja

DelicateCare – ciklusi pranja prilagođeni odjeći

Sustav DelicateCare zajedno s ugrađenom toplinskom pumpom nježan je prema odjeći pri niskim temperaturama prilagođenim svakom ciklusu pranja. Omogućuje vam pranje i sušenje jakni i odjeće za aktivnosti na otvorenome, dok istovremeno obnavlja njezina vodootporna svojstva. Čak i svilena odjeća iz perilice-sušilice izlazi s 50% manje nabora.

Što god prali i sušili, možete biti mirni – odjeća će nakon vađenja iz perilice-sušilice biti spremna za nošenje!

Svilena odjeća iz perilice-sušilice izlazi s 50% manje nabora*

 * U usporedbi sa sušenjem na zraku.

Temperatura i pokreti bubnja za točno odgovarajuću njegu

Učinkovitost pernate jakne može oslabjeti tijekom pranja i sušenja u standardnoj perilici-sušilici. Sustav DelicateCare prilagođava temperaturu i pokrete bubnja za točno odgovarajuću njegu, tako da perje dulje zadržava lepršavost.

Odjeća svježeg mirisa uz 96% manje vode*

* Upotrijebite paru kako biste osvježili odjeću i uštedite više od 40 litara vode po ciklusu pranja. Ispitano upotrebom programa FreshScent za 1 kg osjetljive odjeće u usporedbi s programom Osjetljivo.

FreshScent programme

UltraCare – rješenje za odjeću koja traje

Naše su perilice-sušilice opremljene jedinstvenim sustavom UltraCare. Zahvaljujući njemu, deterdžent i omekšivač miješaju se s vodom prije ulaska u bubanj. To znači da dopiru do svakoga vlakna i štite ga, a tkanine su temeljitije očišćene. Zbog toga vaša odjeća dulje izgleda kao nova i zadržava oblik. 

Vaš prepoznatljiv stil opran, osušen i zaštićen – u jednom potezu

Kako biste osjećali samopouzdanje, važno je da znate da je odjeća u kojoj izgledate sjajno i osjećate se snažno u potpunosti njegovana. Sada se možete pouzdati u naprednu perilicu-sušilicu PerfectCare 800 opremljenu sustavom UltraCare i biti sigurni da će sva vaša odjeća, od izdržljive opreme za aktivnosti na otvorenome do osjetljivoga rublja, biti zaštićenija i trajati dulje. U ovome uređaju svoju najdražu odjevnu kombinaciju možete očistiti u jednome praktičnom ciklusu pranja i sušenja pa sve što kupite, nosite i volite traje primjetno dulje. Pojednostavljeno rješenje za vaš upečatljiv stil, bez imalo kompromisa kada je riječ o njezi.

Tkanine zadržavaju mekoću. Nakon svakog pranja.

Deterdžent i omekšivač miješaju se i aktiviraju u dodiru s vodom prije ulaska u bubanj. Na taj način deterdžent i omekšivač dopiru do svakog dijela vaše odjeće i uspješno ju čiste dok neotopljeni deterdžent dovodi do manje učinkovitog čišćenja. Sustav UltraCare ravnomjerno raspoređuje omekšivač dva puta učinkovitije od klasičnog uređaja za pranje rublja.

Odjeća svježeg mirisa uz 96% manje vode*

* Upotrijebite paru kako biste osvježili odjeću i uštedite više od 40 litara vode po ciklusu pranja. Ispitano upotrebom programa FreshScent za 1 kg osjetljive odjeće u usporedbi s programom Osjetljivo.

FreshScent programme

Pranje, sušenje i njega za vaš bezbrižan stil – u jednom potezu

Omiljene hlače koje vam savršeno pristaju. Najdraži džemper u kojem se uvijek osjećate ugodno. Što god vam donosi dan, u njima uvijek izgledate i osjećate se sjajno. Oslonite se na našu inovativnu perilicu-sušilicu PerfectCare 700 koja će očuvati ljepotu vaše svakodnevne odjeće u jednome praktičnom ciklusu pranja i sušenja. Što god nosili, za što god iskoristili dan, pretvorite odijevanje u užitak.

Vaša je odjeća očišćena i osušena u jednome potezu.

Naša perilica-sušilica PerfectCare 700 vašu odjeću čisti u jednome praktičnom ciklusu pranja i sušenja. Sustav DualCare prepoznaje vrstu tkanine i količinu rublja, i na temelju toga prilagođava temperaturu i kretanje bubnja, pružajući najbolju njegu svakom komadu odjeće. Zbog toga tkanine dulje izgledaju kao nove i zadržavaju oblik.

Idealne postavke ciklusa pranja uz sustav DualCare

Sustav DualCare ciklus pranja automatski prilagođava vrsti tkanine i količini rublja. Vaša se odjeća stoga njeguje na pravoj temperaturi uz savršeno prilagođene pokrete bubnja. Pranje, a zatim i sušenje u jednome jednostavnom procesu. Tako svaki komad vaše odjeće tijekom vremena zadržava svoj izvorni izgled i kvalitetu te ostaje ista na dodir. 

Odjeća svježeg mirisa uz 96% manje vode*

* Upotrijebite paru kako biste osvježili odjeću i uštedite više od 40 litara vode po ciklusu pranja. Ispitano upotrebom programa FreshScent za 1 kg osjetljive odjeće u usporedbi s programom Osjetljivo.

FreshScent programme

Saznajte više o našim perilicama-sušilicama rublja

Pripremili smo svoju seriju perilica-sušilica tako da jasno možete vidjeti prednosti njege koju pružaju naši uređaji. Na temelju svojih ključnih tehnologija nova serija perilica-sušilica nudi korak naprijed u načinu na koji brinete o svojoj odjeći – beskompromisno pranje i sušenje u jednom potezu.

Naša ponuda uređaja

Istražite našu ponudu kako biste pronašli proizvod koji najbolje pristaje u vaš dom.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energetska učinkovitost

Svaka Electrolux  perilica-sušilica značajno smanjuje potrošnju energije i vode dok istovremeno pere i njeguje vaše rublje prema najvišim standardima. Energetska učinkovitost Electrolux perilica-sušilica kreće se od A do A-40%. To znači da najviše ocijenjeni Electrolux uređaji troše 40% manje energije od onih u razredu A. Određene tehnologije doprinose boljem energetskom razredu. One uključuju inverter motor, SensiCare ili DelicateCare tehnologiju te tehnologiju toplinske pumpe.

Dimenzije perilice-sušilice

Ako nemate puno prostora, razmislite o 2-u-1 kombinaciji perilice-sušilice. Dobivate većinu pogodnosti zasebnih uređaja bez žrtvovanja vrijednog prostora. Dvije su vrste perilica-sušilica: ugradbene i samostojeće. Integrirane ili ugradbene jedinice se nakon ugradnje prekrivaju drvenim frontama te se tako uklapaju u okružje, poput vaše kuhinje.

Kapacitet perilice-sušilice

Perilice-sušilice imaju dva različita kapaciteta. Kapacitet sušenja nešto je manji od kapaciteta pranja jer za sušenje odjeće treba više prostora kako bi zrak mogao cirkulirati.


Na što sve treba obratiti pozornost kada donosite odluku o kapacitetu?
Veličina kućanstva: velika obitelj ili jedna osoba?
Navike: koliko puta tjedno perete i sušite rublje?
Vrsta i veličina predmeta koje želite oprati: Na primjer, veći bubanj bit će potreban za bolje rezultate pranja i sušenja posteljine, popluna ili zavjesa.

Sve Electrolux perilice-sušilice opremljene su tehnologijom SensiCare. SensiCare koristi napredne senzore vlažnosti i temperature kako bi se potrošnja električne energije prilagodila malim i velikim količinama rublja. Na taj se način štedi vrijeme i novac te osigurava zaštita vaše odjeće.

Pametno povezivanje

Putem aplikacije My Electrolux Care možete daljinski upravljati perilicom i sušilicom rublja sa svojega pametnog telefona. Koristite se značajkom Care Advisor kako bi dobili stručne upute za najbolju njegu vašeg rublja. My Favourites vam omogućuje spremanje postavki za njegu odjeće koju često nosite.

2-u-1 programi

Koristite programe za pranje i sušenje kako biste učinkovito brinuli o svom rublju te kako bi vam odjeća bila spremna za nošenje kada vi to poželite, zahvaljujući samo jednom jednostavnom procesu.

Programi

Ne postoji rublje koje bi svima jednako odgovaralo. Različiti ljudi, kao i različite tkanine, imaju različite potrebe. Zbog toga naše perilice-sušilice imaju širok raspon programa:

 • Dark blue delicate fabrics
  Vuna

  Sigurno perite i sušite vunu u jednom postupku.

 • White shirt close-up
  Para

  Smanjite nabore suhe odjeće ili osvježite odjeću i uklonite neugodne mirise.

 • A garment in a washer dryer
  Antialergijski program

  Posebno razvijen program za potrebe oboljelih od alergija. Ovaj program uklanja mikroorganizme zahvaljujući fazi pranja u kojoj nekoliko minuta temperatura iznosi više od 60 °C. Na taj se način uklanjaju mikrobi, bakterije, mikroorganizmi i čestice. Dodatna faza ispiranja osigurava pravilno uklanjanje ostataka deterdženata i peluda/alergena.

 • Waterdrops on dark blue fabric
  Funkcionalna odjeća za slobodno vrijeme

  DualSense® tehnologija u programu za funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme štiti tehničke tkanine kako bi dulje vremena zadržale svoja svojstva. Ciklus sušenja obnavlja vodoodbojnost.

Certifikati

Certifikat Woolmark potvrda je kvalitete društva Woolmark Company. To znači da su sve naše perilice-sušilice dovoljno nježne za vunu i osjetljivo rublje – kako u ciklusu pranja, tako i sušenja.