Vodič za kupnju

Pronađite sušilicu rublja koja savršeno odgovara vašim potrebama

Naša ponuda uređaja

Istražite našu ponudu kako biste pronašli proizvod koji najbolje pristaje u vaš dom.

 • CycloneCare with 3DSense Technology
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare
 • DelicateCare
 • GentleCare
 • SensiCare

Energetski učinkovite sušilice rublja

Electrolux ima veliku ponudu sušilica rublja od energetskog razreda B do A+++. (A+++ energetski je najučinkovitiji i imat će najveći utjecaj na trošak električne energije.) Upotrebom sofisticirane tehnologije toplinske pumpe možete uštedjeti do 40 % energije u odnosu na standardne kondenzatore, što ih čini ekološki prihvatljivim i ekonomičnim rješenjem.

Sušite pametnije uz pomoć tehnologije SensiCare koja, brzim prilagođavanjem ciklusa sušenja količini rublja u bubnju, omogućuje optimalnu potrošnju energije. Odaberite uređaj s inverter motorom. Nježnije djeluju na bubanj i ventilator čime omogućuju dugotrajnost vaše sušilice. Rezultat: kraće vrijeme sušenja i ujednačeniji rezultati.

Dimenzije sušilice rublja

Prvi je korak u odabiru sušilice rublja osigurati mjesto za sušilicu.
Širina: 60cm - standardna sušilica će stat u vaš prostor.
Ako imate standardnu perilicu rublja s prednjim punjenjem, na nju možete postaviti standardnu sušilicu.

Savjet: Ponestaje vam prostora? Razmislite o kupnji uređaja 2-u-1 s kombinacijom perilice i sušilice.

Kapacitet sušilice rublja

Kapacitet sušilice podrazumijeva koliko kilograma rublja stane u uređaj. No trebate uzeti u obzir i sljedeće:
Veličina kućanstva: velika obitelj ili jedna osoba?
Navike: Koliko puta tjedno sušite rublje? Vrsta i veličina predmeta koje želite osušiti: Na primjer, veći bubanj bit će potreban za bolje rezultate sušenja posteljine, popluna ili zavjesa. Electrolux ima u ponudi sušilice kapaciteta 7 - 9 kg koje zadovoljavaju različite potrebe.

Bez obzira na količinu rublja u sušilici, naš sustav SensiCare prilagođava vrijeme sušenja uz pomoć naprednih senzora vlažnosti i temperature.

Savjet: Izbjegavajte sušenje prevelike količine rublja. Ako ostavite nešto mjesta kako bi odjeća mogla „disati“, brže će se osušiti.

Sušenje osjetljivog rublja

Naše najnaprednije Electrolux sušilice pokrivaju 93 % vrsti tkanina uz programe namijenjene za vunu, svilu, perje, traper, pamuk, sintetiku, čipku, miješane tkanine, funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme i druge osjetljive tkanine uključujući programe za:

 • Dark blue delicates
  Osjetljivo rublje

  Uz program za vunu odjeća se neće stisnuti, jednako kao da sušite na ravnoj površini. Program za vunu je toliko učinkovit pa naše sušilice rublja imaju Woolmark certifikat.

  Sušenje svilene odjeće u našim perilicama rezultira svilom koja zadržava oblik kao da ste ju sušili na zraku.

 • Waterdrops on dark blue fabric
  Funkcionalna odjeća za slobodno vrijeme

  Vaša omiljena jakna za boravak na otvorenom izgleda kao nova svake sezone. Program za funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme obnavlja vodoodbojnost vaše odjeće bolje nego sušenje na zraku.

 • Blue down jacket
  Odjeća s perjem

  Pomoću ovog programa zaštitite izgled pernatih jakni i sačuvajte njihovu toplinsku izolaciju do 30 % više u odnosu na sušenje na zraku.

 • Duvet in hamper
  Popluni

  Poplune je često teško osušiti. Zato smo osmislili program za sušenje većih predmeta poput popluna i plahti.

Sparivanje uređaja

Ako želite da je vaša sušilica jednakog dizajna kao i perilica, to je lako izvedivo. Naši Electrolux modeli perilica i sušilica jednakog su izgleda. Uređaje možete postaviti jedan na drugi ili ih postaviti jedan pokraj drugoga i tako bolje iskoristiti prostor.


Two machines

Senzori sušenja

Svaka Electrolux sušilica u našoj seriji 600, 700, 800 i 900 sadržava tehnologiju SensiCare. Napredni senzori vlažnosti i temperature otkrivaju kada je tkanina suha i zaustavljaju program. SensiCare štedi vrijeme i energiju te osigurava da se rublje ne presuši. Electrolux 3DSense tehnologija dostupna je na odabranim modelima serije 900. Jedinstveni senzor detektira vlažnost ne samo na površini, već i u unutrašnjosti odjeće. Rezultat: tkanina – od vune do svile, pa čak i perja – tretira se precizno i pažljivo.

Pametne sušilice rublja

Pomoću aplikacije My Electrolux Care povežite perilice i sušilice rublja s mobilnim telefonom, za pametniji način njege o rublju. Putem aplikacije možete daljinski upravljati sušilicom sa svojeg pametnog telefona. Za njegu prilagođenu vašim potrebama – sve pomoću vašeg mobilnog telefona.

STRANICA ZA POVEZIVANJE

Uštedite vrijeme i prostor

Sušenje na stalku za sušenje rublja zahtijeva više prostora, nego sušenje u sušilici, a tkanina se nabora što znači i više glačanja. Electrolux sušilice rublja mnogo brže suše odjeću od sušenja na stalku. Umjesto da dragocjeno vrijeme provodite vješajući i skupljajući rublje, uživat ćete u 365 dana sušenja bez napora.

Certifikati

Certifikat Woolmark potvrda je kvalitete društva Woolmark Company. Budite sigurni da su naši Electrolux uređaji dovoljno nježni za sušenje vune.

Jedinstvena njega vaše odjeće sušenjem

CycloneCare pomoću tehnologije 3DSense s vašom odjećom postupa iznimno pažljivo. Sada možete sušiti osjetljive svilene košulje, udobne vunene veste i debele slojevite jakne sigurni u ujednačene rezultate. Riječ je o jedinstvenom sušenju u sušilici tijekom kojeg se sa svim vašim tkaninama uvijek iznova postupa nježno.

PerfectCare 900 CycloneCare s tehnologijom 3DSense

PerfectCare 900 CycloneCare s tehnologijom 3DSense

 • CycloneCare s tehnologijom 3DSense dubinski skenira tkanine kako bi se postiglo ujednačeno sušenje
 • Sustav DelicateCare ima cikluse koji se prilagođavaju tkanini kako bi zadržala oblik i funkciju.
 • Sustav GentleCare omogućuje sušenje odjeće pri dvostruko nižoj temperaturi.

CycloneCare s tehnologijom 3DSense

Spiralno strujanje zraka omogućuje pažljivo sušenje najnježnije vune i najfinije svile.  Jedinstveni senzor osigurava očuvanje topline i izgleda čak i najdebljih pernatih jakni.

Vrhunski rezultati sušenja uz sušilicu rublja PerfectCare 900.

Saznajte više o liniji

Štiti toplinu, čuva izgled.* 

* Održava izgled i toplinsku izolaciju pernatih jakni do 30 % više u odnosu na sušenje na zraku.

blue down jackets

DelicateCare – vaš stil, potpuno sačuvan

Naš sustav DelicateCare prilagođava temperaturu i vrtnju bubnja tkanini, za ispravnu njegu odjeće. Nije važno radi li se o osjetljivom rublju, vuni ili  funkcionalnoj odjeći za slobodno vrijeme, kvaliteta vaše odjeće bit će očuvana.

Nema skupljanja, oblik je sačuvan

Usudite se osušiti i najosjetljiviju vunenu vestu. Naš sustav DelicateCare prilagođava pokrete bubnja kako bi se spriječilo uvijanje vunenih predmeta i na taj način izbjeglo njihovo skupljanje. To omogućuje izvrsne rezultate sušenja, bez skupljanja i gubitka oblika odjeće, što je usporedivo sa sušenjem na ravnoj površini.

Vodoodbojnost je očuvana i obnovljena

Našim se DelicateCare sustavom vodoodbojnost vaše funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme čuva i obnavlja uspješnije nego sušenjem na zraku. DelicateCare prilagođava temperaturu i štiti tkaninu vaše funkcionalne djeće za slobodno vrijeme, osiguravajući optimalnu količinu topline.

Svila zadržava oblik.*

S našim programom za svilu možete s potpunim povjerenjem sušiti svoju odjeću od stopostotne svile. Program je nježan poput prirodnog sušenja, a svila zadržava svoj oblik i ima manje nabora nego prilikom prirodnog sušenja na zraku.

* Jednako dobro kao prirodno sušenje na zraku

GentleCare, taj osjećaj novog koji traje dulje

Naš sustav GentleCare suši odjeću na dvostruko nižoj temperaturi od standardnih sušilica, stoga se vaša odjeća nikad ne izlaže nepotrebnoj toplini. Tekstura tkanine je dulje očuvana, a potrošnja energije i vrijeme sušenja se značajno smanjuje.

dress and washing machines

Učinkovit sustav filtracije

Samo jedan filter koji se lako čisti osigurava učinkovitu cirkulaciju zraka i nisku potrošnju energije pri sušenju.

SensiCare – za njegu svakodnevne odjeće prilikom sušenja

Sustav SensiCare mjeri vlažnost rublja i prema tome prilagođava vrijeme sušenja, kako se odjeća ne bi presušila. Na taj se način beskompromisno štede vrijeme i potrošnja električne energije. Njega bez imalo napora.

Sustav SensiCare

Sustav SensiCare određuje razinu vlažnosti rublja uz pomoć posebnih senzora te prema tome prilagođava vrijeme sušenja. Čak ni najmanja količina odjeće nikad nije izložena prevelikoj toplini. Štedite vrijeme i energiju dok svojoj odjeći pružate potrebnu njegu neovisno o tome radi li se o tjednom pranju ili samo jednom džemperu koji baš sada morate odjenuti.

Potpuno reverzibilna vrata

Vrata sušilice mogu se namjestiti za otvaranje na četiri različita načina. Sušilica je savršeno usklađena s perilicom rublja, neovisno o tome jeste li uređaje postavili jedan na drugi ili jedan pokraj drugoga. Bez nezgodnih kutova i neusklađenih vrata. Inteligentan dizajn prilagođen vama.

Kad se sve posloži baš kako treba

Iskoristite svoj prostor uz pomoć našeg vezogi elementa. Sigurno postavite svoju sušilicu i perilicu jednu na drugu bez dodatnog pričvršćivanja. Ugrađena klizna polica čini punjenje i pražnjenje uređaja jednostavnim.