Otkrijte

Indukcijske ploče za kuhanje

Najčišća, najsigurnija površina

Indukcijske ploče za kuhanje prilagođavaju se vašem posuđu osiguravajući brzo i jednoliko zagrijavanje. Ako na ploči za kuhanje nema posuđa, zone za kuhanje se ne zagrijavaju. Nadalje, neiskorištena površina ostaje hladna pa je indukcijska ploča sigurnija. Na uglađenoj, ravnoj površini ništa neće zagorjeti pa zato ne postoji mjesto na kojem se prljavština može sakriti. Manje ćete vremena provoditi čisteći, a više uživajući u hrani.

Upravljačke kontrole Electrolux indukcijske ploče za kuhanje

Željena toplina u trenu

Male prilagodbe kako biste dobili najbolje rezultate jednostavne su uz indukciju. Samo dodirnite kontrole, a toplina se odmah prilagođava. Čak i umak možete održavati na pravoj temperaturi bez opasnosti od zagorijevanja. Točna regulacija topline znači manju potrošnju energije.

Ispecite više odjednom

Uživajte u više prostora za pripremu jela koja volite s FlexiBridge zonom za kuhanje.

Pretvorite do četiri zone za kuhanje u jednu veliku zonu kako bi pripremili jela za cijelu obitelj. Funkcija FlexiBridge omogućuje ujednačenu i dosljednu temperaturu, a vi se ne morate brinuti je li lonac prevruć ili nedovoljno topao, samo se opustite i uživajte u slasnim rezultatima.

Posuda na Electrolux Infinite™ indukcijskoj ploči za kuhanje

Vrhunski dizajn

S Infinite™ Pure pločom unesite u kuhinju više stila. Dok ne dodirnete tipku za uključivanje, nema vidljivih kontrola i zona kuhanja. Kristalno čist crveni LED zaslon indicira da je ploča za kuhanje spremna. Isključena ili uključena, ova ploča kuhinji daje prekrasnu modernu estetiku.

Dodatne prednosti indukcijske ploče

 • Kontrola za pokretanje i zaustavljanje na Electrolux indukcijskoj ploči za kuhanje
  1
  Pojačavanje topline u trenu

  Uživajte u odličnim jelima još brže uz Booster funkciju. Savršena je za kuhanje u posljednjem trenutku.

 • Kontrola za pokretanje i zaustavljanje na Electrolux indukcijskoj ploči za kuhanje
  2
  Stop&Go funkcija

  Kad god vas nešto prekine, prvi dodir na kontrolu za Stop&Go funkciju pauzira, a drugi nastavlja tamo gdje ste stali.

 • Para iz lonca koja se diže do kuhinjske nape
  3
  Napa s daljinskim upravljanjem

  Hob2Hood automatski kontrolira vašu napu na temelju onoga što se kuha na ploči za kuhanje.

Od vrenja do pirjanja u jednom potezu

Reducirate li umak ili u tavi pržite meso ili ribu? Kada je tijekom kuhanja potrebna brza i laka promjena topline, upotrijebite PowerSlide zonu. Tijekom kuhanja ne trebate razmišljati o snižavanju ili povišenju temperature. Jednostavno pomaknite posudu s područja jedne razine topline na drugo. PowerSlide zona vam pruža više slobode i fleksibilnosti bez obzira na veličinu ili složenost vašeg jela.

Janjetina i mrkva na Electrolux Plancha grillu

Najbolje od okusa

Za najbolja jela koristite najbolje posuđe za kuhanje. Imamo dodatke za svaku kulinarsku tehniku. Izrađeni su od izvanrednih materijala, kako biste dobili najbolje od svoje indukcijske ploče za kuhanje. Kao i naš Plancha grill otporan na prianjanje, nude vam mogućnost za zdravo roštiljanje i sotiranje bez dodatne masnoće.

Trebam li novo posuđe za indukcijsku ploču za kuhanje?

Većina modernih posuda kompatibilna je s indukcijskim pločama za kuhanje. Ako niste sigurni, pomoću magneta možete testirati postojeće lonce. Ako se magnet zalijepi za dno lonca, tada je on prikladan za indukciju. Naša kolekcija Infinite Chef zagrijava se do 14 puta brže od nehrđajućeg čelika. Savršeno se slaže s indukcijom.