AutoDose

Ispravna količina deterdženta? Pustite AutoDose da odluči

Nije uvijek lako odrediti koliko je deterdženta potrebno za svako pranje, a uz funkciju AutoDose to ni ne morate. 

Previše ili premalo deterdženta može naštetiti vašoj odjeći, ali AutoDose ispušta točnu količinu potrebnu za svako pranje. Osigurava zaštitu vaše omiljene pamučne odjeće prilikom svakoga pranja, čime ona dulje ostaje kao nova.

AutoDose senzori izmjere točnu količinu deterdženta i omekšivača koji su u skladu s količinom punjenja - štiteći odjeću od brzog starenja koje se događa radi upotrebe previše deterdženta. S AutoDose inteligentnim doziranjem, nećete imati problem s tim. 

Njega rublja bez imalo napora za vas, bolja njega za vašu odjeću.

Napunite jednom i operite 20 puta*

Inteligentna funkcija AutoDose u perilicu rublja automatski dodaje ispravan omjer doze deterdženta i omekšivača u pravo vrijeme. Uređaj važe odjeću koju stavite u bubanj i dodaje savršenu količinu deterdženta za do 20 pranja! Takvo pranje nije samo praktično i potpuno jednostavno već i jamči bolju njegu za vašu odjeću.

*na temelju prosječnog punjenja korisnika (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Potpuna fleksibilnost četiriju pretinaca

Velika ladica za deterdžent omogućuje vam jednostavnu promjenu s automatskog na ručno doziranje deterdženta, za praškaste i tekuće deterdžente. Četiri velika pretinca čine upotrebu, nadopunu i čišćenje ladice jednostavnima.

1. Pretinac za glavni deterdžent za šareno rublje
2. Pretinac za omekšivač
3. Pretinci za ručno doziranje mogu se koristiti kao dopuna pretincima za automatsko doziranje. Na primjer, kada želite dodati poseban deterdžent za bijelu, crnu ili vodonepropusnu odjeću.

Dodatne konfiguracije ladice opisane su u aplikaciji.

Bez uzalud potrošenog deterdženta, s AutoDose inteligentnim doziranjem

*AutoDose pametni senzori računaju točnu količinu deterdženta i omekšivača ovisno o količini rublja za razliku od ručnog doziranja koje se temelji na maksimalnom kapacitetu.

Njega bez napora uz aplikaciju My Electrolux Care

Uživajte u potpunoj kontroli nadohvat ruke uz aplikaciju My Electrolux Care. Klikom prilagodite postavke, upravljajte funkcijom AutoDose i primajte obavijesti u pokretu, tako da ni u jednom trenutku ne ostanete bez deterdženta.

woman looking at My Electrolux App in mobile

EW8F169SA
PerfectCare 800 AutoDose

U našem naprednom PerfectCare 800 stroju za pranje rublja s UltraCare sustavom, deterdženti i omekšivači potpuno se aktiviraju u vodi prije nego dođu do punjenja. Vaša odjeća pere se temeljito i cjelovito, brzo no nježno.

AutoDose za dugotrajne omiljene klasike od pamuka

  • 59 minuta do savršene njege
  • Rješenje za dulje trajanje
  • Iznimna njega odjeće putem pametnog telefona