Upute za kupnju

Pronađite perilicu rublja koja savršeno odgovara vašim potrebama

Prostor i mjesto

Bez obzira na to odlučite li se za samostojeću perilicu ili model koji se ugrađuje u ormarić kako bi se što bolje stopio s izgledom i dizajnom vaše kuhinje ili praonice, važno je odabrati uređaj koji će svojim dimenzijama odgovarati vašem prostoru. Koliko prostora imate na raspolaganju?

60-48 cm širine – idealno za perilicu s prednjim punjenjem

48-34 cm širine – uska perilica s prednjim punjenjem svojim dimenzijama odgovara ovom prostoru

45-40 cm – razmislite o kupnji perilice s gornjim punjenjem

Savjet profesionalaca: Ako imate manju praonicu, razmislite o kupnji 2-u-1 perilice-sušilice

Kapacitet

Perilicu koristite stalno ili rijetko? Prilikom odabira nove perilice rublja trebali biste uzeti u obzir tjedni broj pranja.

Manje od četiri puta tjedno – perilica s kapacitetom od 5-6 kg trebala bi vam biti dovoljna, osim ako ne perete velike stvari, poput, primjerice, jakni ili popluna

4-6 puta tjedno – perilica s kapacitetom od 7 kg u potpunosti će zadovoljiti vaše potrebe

6 i više puta tjedno – smanjite broj pranja odabirom perilice velikog kapaciteta (8 i više kg)

Vrijeme i praktičnost

Ranoranilac ili noćna ptica? Odaberite perilicu s mogućnošću odgode starta kako biste mogli namjestiti da perilica počne s pranjem onda kad vam to najbolje odgovara: kasno uvečer ili rano ujutro radi manjih računa za struju.

Upravljate perilicom na daljinu!

Nikad nije bilo lakše perilicom upravljati na daljinu. Odaberite perilicu rublja koja se može spojiti na internet te kojom možete upravljati izravno putem svog pametnog telefona.

Sušenje

Kako sušite rublje? Odaberite perilicu rublja s brzom centrifugom za kraće sušenje. Što se vaše rublje brže okreće tijekom pranja, to se više vlage iz njega izvlači, pa će se ono brže osušiti.

Savjet profesionalaca: ne zaboravite namjestiti sporiju centrifugu za rublje i odjevne predmete od osjetljivih materijala kako bi oni što duže zadržali svoj oblik. Naša perilica za rublje s ÖKO mix tehnologijom štiti svaku nit.

Odaberite uređaj za sebe

Od perilica za rublje s velikim bubnjem za cijelu obitelj pa sve do naprednih uređaja povezanih s Internetom i kompaktnih perilica za optimalnu iskorištenost prostora, Electrolux ima savršenu perilicu rublja upravo za vas.