Upute za kupnju

Pronađite perilicu rublja koja savršeno odgovara vašim potrebama.

ColourCare – sve vaše boje, uvijek najsjajnije

Naš sustav ColourCare pročišćava vodu kako bi deterdženti ostvarili svoj puni potencijal, čak i pri niskim temperaturama. Zahvaljujući nježnom, ali temeljitom pranju, boje vaše odjeće ostaju jednako jarke kao na dan kupnje.

Nema blijeđenja boja*​

*Ispitivanje postojanosti boje provedeno je na crvenoj i crnoj odjeći od poliestera nakon 50 ciklusa pranja pri temperaturi od 30 stupnjeva.

Boje vole sol

Bez dolaska u kontakt s odjećom, sol aktivira filter za izmjenu iona koji omekšava vodu i uklanja tvrde minerale i nečistoće. Stoga boje zadržavaju svoj intenzitet nakon svakog pranja, a crna ne postaje siva.

Energetska učinkovitost, vrijeme i njega – savršeno uravnoteženi uz program UltraWash

Program UltraWash idealna je ravnoteža njege i energetske učinkovitosti za mješovito rublje u ciklusu pranja od 59 minuta. Učinkovito pranje pri niskoj temperaturi štiti vašu odjeću. Pranjem pri 30°C ostvarujete se uštedu energije veću od 30% u usporedbi s programom za pranje pamučne odjeće pri 40°C. Nježan je prema vašoj odjeći, a i prema okolišu.

Učinkovito čišćenje pri 30 ºC uz uštedu 30 % energije*

*Uz program UltraWash odjeća se temeljito pere pri 30°C, a vi ostvarujete uštedu energije veću od 30% u usporedbi s programom za pranje pamučne odjeće pri 40°C.

Uživajte u svojoj odjeći dulje uz UltraCare

Uživajte u svojoj odjeći dulje uz naš sustav UltraCare. Deterdžent i omekšivač miješaju se i aktiviraju u dodiru s vodom prije ulaska u bubanj, pa se tijekom pranja raspoređuju ravnomjerno. To znači da se brzo bacaju na posao, a time se i štite vlakna vaše odjeće.

Ta uglađena blistavost, odmah dostupna

Sustav SteamCare omogućuje vam profesionalne rezultate u udobnosti vlastitoga doma. Svako pranje završite parom i smanjite nabore za trećinu, ostvarujući bolji rezultat bez topline uobičajenoga glačanja. Ili upotrijebite naš FreshScent program osvježavanja parom, za osvježenje tkanine i izbjegnite nepotrebno pranje.

Nabori se smanjuju za trećinu*

* U usporedbi s jednakim uređajima bez sustava SteamCare.

SensiCare – svakodnevno pranje s njegom

Naš sustav SensiCare osigurava potrebnu razinu njege prilagođavajući vrijeme, energiju i potrošnju vode količini rublja. To sprječava predugo pranje odjeće, a tkanine dulje zadržavaju izgled i kvalitetu.

Tkanina dvostruko dulje izgleda kao nova*

* Ispitivanje postojanosti boja proveo je Ritex. Ispitivanje br. 15CR00099 u prosincu 2015.

Senzori već u prvoj minuti automatski prilagođavaju postavke ciklusa pranja prema količini rublja kako bi se smanjilo utrošeno vrijeme, energija i voda. To donosi manju potrošnju vode, manje trganja odjeće i manji utjecaj na okoliš.

Saznajte više o našim perilicama rublja

Kad odlučite uložiti u novu perilicu rublja koja najbolje odgovara vašim potrebama, u obzir morate uzeti nekoliko čimbenika. Mjesto gdje ćete postaviti perilicu i dostupan prostor, vrste tkanine koje ćete u njoj prati te koliko puta tjedno perete rublje – svi ovi čimbenici utječu na to koju ćete perilicu rublja izabrati. Istražite naš vodič za kupnju koji će vam pomoći u pronalasku savršene perilice rublja za vaše potrebe.

Naša ponuda uređaja

Istražite našu ponudu kako biste pronašli proizvod koji najbolje pristaje u vaš dom.

Dimenzije perilice rublja

Bez obzira na to želite li samostojeću perilicu ili integriranu (ugradbenu), prvi je korak provjeriti odgovara li prostoru. Provjerite prostor kojim raspolažete:

Širina: 60 – 48 cm – preporučujemo perilicu s prednjim punjenjem.
Širina: 45 – 40 cm – razmislite o kupnji perilice s gornjim punjenjem.
Dubina: 45 – 38 cm – ovom prostoru dimenzijama odgovara uska perilica s prednjim punjenjem.


Savjeti: Ako imate mali prostor, razmislite o kupnji 2-u-1 uređaja s kombinacijom perilice i sušilice.
Drugi je način uštede prostora slaganje perilice i sušilice jedne na drugu.

Kapacitet perilice rublja

Kad je u pitanju odlučivanje o kapacitetu vaše perilice rublja, trebali biste razmotriti nekoliko stvari:
Veličina kućanstva: velika obitelj ili jedna osoba?
Navike: koliko puta tjedno perete rublje?
Vrsta i veličina predmeta koje želite oprati: Na primjer, veći bubanj bit će potreban za bolje rezultate pranja posteljine, popluna ili zavjesa.

Sve perilice iz Electroluxa opremljene su tehnologijom SensiCare. SensiCare koristi senzore težine kako bi potrošnju vode i električne energije prilagodio količini rublja. Na taj se način štedi vrijeme i novac te osigurava da se odjeća ne pere predugo.

Energetski učinkovite perilice rublja

Svaka Electrolux perilica rublja osmišljena je tako da značajno smanjuje potrošnju energije i vode. Pere i njeguje vašu odjeću bez narušavanja učinkovitosti. Energetski razred Electrolux perilica rublja kreće se u rasponu od A+++ do A+++ -75%. To znači da najviša ocjena Electroluxa ima 75% bolji učinak nego što je potrebno za ocjenu A+++.

Određene tehnologije također mogu pridonijeti boljem energetskom razredu. One uključuju inverter motor, tehnologiju ekološkog načina rada ili tehnologiju SensiCare.

Tiho i brzo

Dvije su dodatne stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru perilice rublja:

Tihi ciklus pranja

Naše perilice održavaju razinu buke na niskih 47 decibela. Na taj način pranje rublja ne narušava mirno okružje vašeg doma.

Brzi programi

Odjeću možete oprati pomoću kratkih programa u samo 20 minuta za malu količinu rublja (3 kg). Za veću količinu rublja odaberite program UltraWash (na odabranim strojevima). Program UltraWash opere odjeću u 59 minuta što ga čini savršenim za pranje u kasnim večernjim satima ili za blago zaprljanu odjeću. Novi program MixCare traje svega 49 minuta.

Pametna perilica rublja

Pomoću aplikacije My Electrolux Care, povežite uređaje za pranje rublja s mobilnim telefonom za pametniji način njege rublja. Jednostavno otvorite aplikaciju i odaberite temperaturu, vrstu i boju tkanine. Aplikacija će prilagoditi program prema vašem odabiru. Za njegu prilagođenu vašim potrebama – sve pomoću vašeg mobilnog telefona.

Povezivanje uređaja

Ako svoju perilicu rublja želite „povezati" sa sušilicom, naši Electrolux uređaji su spremni za uparivanje. Uređaje možete postaviti jedan na drugi ili ih ugraditi jedan pokraj drugoga i tako bolje iskoristiti prostor.


Two matching washing machines

Perilice rublja s parnom funkcijom

Para je dobar izbor ako želite izbjeći nabore i glačanje. Perilice rublja koje sadržavaju tehnologiju SteamCare® korištenjem opcije PlusSteam omogućuju vam smanjenje do trećine nabora dodavanjem pare na kraju ciklusa pranja. Možete upotrijebiti i poseban parni ciklus za brzo i jednostavno osvježavanje izgužvane odjeće.

Certifikati

Certifikat Woolmark potvrda je kvalitete društva Woolmark Company. Budite sigurni da su naši Electrolux uređaji dovoljno nježni za pranje vune i osjetljivog rublja.

Electrolux perilice rublja iz serije 800 imaju certifikat* Ariela i Lenora. To znači da nude optimalno pranje i upotrebu deterdženta i omekšivača za vaše omiljene odjevne predmete. Svako vlakno dobiva odgovarajuću njegu. Vaša će odjeća dulje biti kao nova.

Mama zna najbolje

Mame su oduvijek znale prepoznati najbolje za svoju obitelj. Ponosni smo što su mame izabrale Electrolux perilice rublja PerfectCare kao najbolje perilice rublja za svoju obitelj.