Pure F9 - novi pojam usisavanja

Pure F9 - novi pojam usisavanja

Osmišljen za suvremen način života. 

 

 

 

Pure F9 za vas

Što god tražili, postoji Pure F9 za vas.

Savršena visina za sve. Prilagodljiva teleskopska cijev usisavača Pure F9 prilagođava se svačijoj visini. Klizno tijelo s niskim težištem čini Pure F9 savršeno uravnoteženim usisavačem – laganim u ruci i jednostavnim za upravljanje.
Očistite svoj dom od dlaka kućnih ljubimaca usisavačem osmišljenim za suvremeni način života.
Uklanja prašinu i pročišćava zrak u pet koraka uz vrhunsku filtraciju sitnih čestica prašine, čime znatno pridonosi higijeni i čistoći zraka u vašemu domu.

Najbolje od oba svijeta.

Spojili smo snagu i radne značajke tradicionalnog usisavača s jednostavnošću bežičnoga kako biste mogli svoj dom učiniti besprijekorno čistim uz samo jedno punjenje.* Ovaj je usisavač toliko moćan i svestran da nećete trebati nijedan drugi.

* Čisti pod površine do 80 m2 na maksimalnim postavkama uz jedno punjenje te je usklađen s Direktivom 2009/125/EZ o uspostavi okvira za ekološki dizajn žičnih usisavača na tepisima.

Svestranost bez premca.

Zahvaljujući jedinstvenoj prilagodljivosti svojeg tijela, ovaj je usisavač dovoljno svestran da očisti svaki milimetar vašega doma – zavlači se ispod niskog namještaja i dopire do visokih kutova na stropu. Zahvaljujući integriranoj cijevi na izvlačenje i pametnom nastavku 3 u 1, Pure F9 prilagođava se svim površinama i komadima namještaja u vašemu domu.

Ergonomski dizajn.

Savršena visina za sve. Prilagodljiva teleskopska cijev usisavača Pure F9 prilagođava se svačijoj visini. Klizno tijelo s niskim težištem čini Pure F9 savršeno uravnoteženim usisavačem – laganim u ruci i jednostavnim za upravljanje.

Napravite pauzu – bilo gdje.

Samostojeći dizajn usisavača Pure F9 dopušta vam da ga bez poteškoća odložite u uspravnom položaju kad god je potrebno, a on će vas dočekati spreman za nastavak čišćenja.

Prašina se više nema kamo sakriti.

Intenzivno svjetlo na četki osvjetljava sitne čestice prašine u vašem domu, čak i na mračnim mjestima ispod namještaja, pa vam ne mogu pobjeći.

Funkcija automatskog prilagođavanja.

Pametna snaga i radne značajke. Odabirom funkcije automatskog prilagođavanja*** na svojem usisavaču Pure F9 možete uključiti naprednu tehnologiju koja će prepoznati površinu preko koje prelazite i automatski joj prilagoditi protok zraka i snagu usisavanja za optimalno uklanjanje prašine. 

*** Funkcija automatskog prilagođavanja dostupna je samo na odabranim modelima.

PURE F9 usisavači

Održite zrak u svojem domu čistim. Ovaj model usisavača opremljen je funkcijom automatskog prilagođavanja, a uz njega dobivate i pametni nastavak 3 u 1, cijev koja se savija pod više kutova, nastavak za krevet i nježan plišani nastavak.
Ovaj model usisavača opremljen je funkcijom automatskog prilagođavanja, a uz njega dobivate i pametni nastavak 3 u 1, cijev koja se savija pod više kutova, nastavak za dlaku ljubimaca i nježan nastavak s gumenim zupcima.
Ovaj model usisavača opremljen je funkcijom automatskog prilagođavanja, a uz njega dobivate i pametni nastavak 3 u 1 i cijev koja se savija pod više kutova.