Odaberite vrstu hladnjaka sa zamrzivačem

ili saznajte više o tome što morate uzeti u obzir prije kupnje.

Naši najučinkovitiji ugradbeni hladnjaci sa zamrzivačem

Zaštitite okus svojih namirnica, svoje zdravlje i planet.

Naši su hladnjaci napravljeni kako bi zaštitili kvalitetu hrane pomoću napredne kontrole temperature i vlage te odjeljcima namijenjenima vašoj vrsti hrane. Tako možete sačuvati vitamine i sočnost, a smanjiti otpad i napraviti pozitivan učinak s obzirom na hranu koju jedete.​

 • Hladnjak sa zamrzivačem
  Održiva rješenje za bolje življenje

  Smanjujemo negativan utjecaj na okoliš smanjivanjem emisija CO2 do 20 %* u usporedbi s prethodnim modelima, povećavamo upotrebu ekološki prihvatljivih materijala koji se mogu reciklirati te proizvodimo hladnjake u tvornici bez odlaganja otpada.

  Saznajte više

  * Učinak CO2 s obzirom na materijale, proces i upotrebu. Energetski učinak u usporedbi s početnom energetskom klasom F prema procjeni Università Politecnica delle Marche.

 • Hladnjak sa zamrzivačem
  Dizajn koji se živi. Dizajn koji traje.

  Izgrađen na našoj skandinavskoj baštini, s više od 100 godina iskustva, svaki je hladnjak dizajniran za življenje i dugo trajanje. Naša nova linija ugradbenih sačinjena je od proizvoda ovjenčanih nagradama za dizajn u kategorijama materijali sa svrhom i jednostavnost upotrebe.

  Saznajte više

 • Hladnjak sa zamrzivačem
  Podizanje razine učinkovitosti

  "Vrhunska kvaliteta i učinkovitost pružanjem do 45 %* većeg kapaciteta uz MaxiSpace, tihi proizvodi, energetska učinkovitost uz naprednu tehnologiju paralelnog hlađenja i najbržu ugradnju na tržištu.

  Saznajte više

  * U usporedbi s vlastitim hladnjacima sa zamrzivačem standardne veličine.

Što je novo?

Integrirani hladnjak sa zamrzivačem 800 Cooling 360°

Hladnjak sa zamrzivačem Cooling 360 sadrži napredan sustav kruženja zraka koji dopire u svaki kutak. Količina prehrambenog otpada smanjuje se zahvaljujući 30% boljoj stabilnosti temperature i unutrašnjosti od nehrđajućega čelika koji daje elegantan izgled.

Najbolje u ponudi

Integrirani hladnjak sa zamrzivačem 900 NaturaFresh

Hladnjak 900 NaturaFresh, s odvojenim pretincem ima posebne uvjete za osjetljive namirnice. Vlažnost se može prilagođavati, a temperatura održavati na 0 °C, što je hladnije od ostatka hladnjaka i što je idealna temperatura za držanje ribe ili mesa.

Naš najpopularniji proizvod

Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem 600 TwinTech® No Frost

Vlaga se u hladnjaku 600 TwinTech® No Frost održava na idealnoj razini zahvaljujući sustavu dvostrukog hlađenja. Hladnjak s opcijom No Frost sprječava nakupljanje leda tako da ga više nikada nećete morati odmrzavati.

Zaštitite kvalitetu hrane našom linijom ugradbenih hladnjaka sa zamrzivačem

Bogatstvo okusa vaše glavne namirnice čuva se u odvojenim pretincima koji stvaraju posebne uvjete čak i za najosjetljivije namirnice.​
 • Prava razina vlažnosti
 • Ladica s brtvilom za posebno upravljanu okolinu
 • Stabilna temperatura
Manja količina prehrambenog otpada zahvaljujući 30% boljoj distribuciji temperature u svakom kutku.
 • Prava razina vlažnosti
 • Ladica s brtvilom za prilagođene uvjete
 • Stabilna temperatura
Jedite kvalitetnije namirnice tako da sačuvate do 95 % vitamina i zdravih sastojaka u voću i povrću u ladici s brtvilom Green Zone.
 • Prava razina vlažnosti
 • Ladica s brtvilom za posebno upravljanu okolinu
 • Stabilna temperatura
Namirnice ostaju 60 % sočnije, vlažnije i zaštićene od isušivanja zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji bez leđenja sa sustavom dvostrukog hlađenja.
 • Prava razina vlažnosti
 • Stabilna temperatura
Namirnice čuvaju svoju kvalitetu tijekom vremena zbog reaktivnih hladnih senzora koji održavaju točnu temperaturu. Kvarenje namirnica i smanjenje otpada smanjuje se do 20 %.
 • Stabilna temperatura

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačem

Utemeljeno na skandinavskom dizajnu, napravljeno za bolju svakodnevicu. U našem vodiču za kupnju pronađite hladnjak sa zamrzivačem koji savršeno odgovara vašim potrebama!