Saznajte više o našim žičnim usisavačima

Uživajte u dubinskom i temeljitom čišćenju uz naš snažan žični usisavač – dizajniran za čišćenje različitih površina i vrsta podova. Zahvaljujući naprednom HEPA sustavu filtracije, Electrolux usisavači pri usisavanju u prostoriju ispuštaju čistiji zrak. Usisavači nude visoku razinu prilagodljivosti i energetske učinkovitosti, a birati možete između modela usisavača s vrećicom ili bez vrećice. Mnoštvo modela prilagođenih vašim specifičnim potrebama čišćenja.

Saznajte više
D9 vacuum

Naš najučinkovitiji usisavač dosad

Model Pure D9 spoj je svih najboljih tehnologija iz svijeta usisavača i naša inovacija za izvanrednu učinkovitost čišćenja i pametnu prilagodljivost.

Pure D9

Pure D9

 • Pure D9 naš je najučinkovitiji usisavač dosad. Pokazuje izvanrednu učinkovitost uz dulje vrijeme rada i velik kapacitet.

Značajke usisavača Pure D9

 • Black nozzle on carpet
  Icon
  Besprijekorno čišćenje svih vrsta podova

  Učinkovit FlowMotion nastavak intuitivna dizajna, opremljen LED svjetlima*, omogućuje tiše čišćenje i dulji rad zahvaljujući okretanju kotača, čime se u interakciji s podovima stvara manje trenja pri kretanju s jedne površine na drugu.

 • Vacuum D9
  Icon
  Automatska prilagodba snage

  Automatski način rada prepoznaje promjenu vrste poda te automatski prilagođava snagu motora za neometan nastavak rada i optimiziranu potrošnja električne energije.

 • Airflow
  Icon
  Učinkovitost bez kompromisa koja traje dulje

  Optimizirana tehnologija protoka zraka zajedno s posudom velikoga kapaciteta donosi vam** izvanrednu učinkovitost čišćenja koja traje dulje.

 • Changing vacuum bag
  Icon
  Mijenjanje vrećice bez nereda

  Vrećica 5I s-bag® čvrsto se zatvara kako prašina ne bi izlazila. Kada dođe trenutak za promjenu vrećice, jednostavno ju, lako i higijenski, izvucite dok se ne začuje zvuk „klik” s pomoću inovativne ručke CleanLift.

 • Airflow
  Icon
  Napredni sustav filtracije

  HEPA sustav filtracije može filtrirati do 99,999 % čestica reda veličine do čak 0,3 mikrona*** za higijenski čistiji dom.

 • XL wheels
  Icon
  Neometana i još lakša okretljivost

  Uz posebno velike kotače presvučene gumom uređaj se može kretati gdje god poželite pa možete uživati u većoj okretljivosti i zaštititi sve površine u svojem domu.

*Dostupno na odabranim modelima.
**Vrhunsko usisavanje tepiha više od 91 % čestica u kombinaciji s najnižim padom protoka zraka tijekom vremena i punjenja vrećice, u usporedbi s modelima Pure D8.2 i UltraOne.
***Na temelju vanjskih i internih ispitivanja provedenih u skladu s normom EN 60312-1.

Pure D8.2

Nova definicija učinkovitosti. Pametan i tih.​

Učinkovito čišćenje uz uređaj koji je neponovljivo pametan i nevjerojatno tih. To je naš usisavač Pure D8.2.

Pure D8.2

Pure D8.2

 • Pure D8.2, svojim nagrađivanim dizajnom, najtiši je usisavač na tvrdim podovima i tepisima, uz izvanredno tihi rad.

Značajke usisavača Pure D8.2

 • Cleaning carpet
  Icon
  Inteligentno čišćenje

  Tehnologija SmartMode automatski prepoznaje vrstu poda i prilagođava snagu. S lakoćom klizi s podova na tepihe bez prekida.

 • Woman sitting on sofa
  Icon
  Najtiši dosad

  Sustav PureSound u usisavaču i njegovu nastavku Pure D8.2 čini našim najtišim usisavačem dosad na tvrdim podovima i tepisima. Jedinstveno tih uz razinu buke od samo 57 dB (A)*.​

 • Dirt on floor
  Icon
  Dosljedno besprijekorni rezultati

  Potpuno nov dizajn nastavka OneGo Power Clean omogućava nenadmašno sakupljanje svih čestica, velikih i malih, bez obzira na vrstu poda.​

 • Electrolux vacuum cleaner
  Icon
  Reciklirana plastika. 100 % izdržljiva

  Zauzeli smo savjestan stav prema našemu planetu i proizveli usisavač koji je izrađen od plastike reciklirane u omjeru 55 % od ukupno upotrijebljene. Svojom beskompromisnom kvalitetom, PURE D8.2 predstavlja i održiv izbor.​

 • XL wheels
  Icon
  Nesmetana okretljivost uz posebno velike kotače

  Posebno veliki kotači našega usisavača presvučeni su gumom za doživljaj nesmetana čišćenja. Zahvaljujući posebnu dizajnu usisavač je pokretljiviji, a sve su vrste podova zaštićene.

 • Carrying handle
  Icon
  Uravnotežena ručka za nošenje

  Podignite svoj usisavač bez osjećaja neugode uz posebno dizajniranu ručku za nošenje. Ručka se nalazi na sredini uređaja pa je težina ravnomjerno raspoređena.​

*Prema rezultatima ispitivanja koja je provela neovisna treća strana u skladu s normom EN 60704-1:2010.

600 Bagged cleaner

Neometano usisavanje. Iznimna učinkovitost.

Usisavač s vrećicom 600 spaja automatski način za čišćenje podova na nastavku s intuitivnom pristupačnošću za beskompromisno čišćenje i manje prekida.

Usisavač s vrećicom 600

Usisavač s vrećicom 600

 • Usisavač s vrećicom 600 donosi učinkovitost i jednostavnost uporabe, mogućnost potpunog upravljanja postavkama stopalom, velike kotače za laku okretljivost te higijensko mijenjanje potpuno zatvorene vrećice za prašinu.

Značajke usisavača s vrećicom 600

 • Vacuum nozzle
  Icon
  Iznimna učinkovitost. Vidljivi rezultati.

  Dizajn nastavka Dust Magnet Silent omogućuje veliku usisnu snagu sitnih čestica prašine kako biste mogli usisavati sakupljajući 100 % čestica prašine iz uskih procijepa*.

 • Vacuum from Electrolux
  Icon
  Još jednostavnije čišćenje. Sada uz potpuno upravljanje stopalom.

  Sada možete čistiti s lakoćom zahvaljujući značajki potpunog upravljanja stopalom. Prilagodite namatanje kabela, tipku za uključivanje/isključivanje i postavku snage bez upotrebe ruku.

 • Filter system
  Icon
  Svoj dom održavajte čistijim i zdravijim uz visok stupanj filtracije

  S-bag® Classic Long Performance vrećica i perivi higijenski filter omogućuju uklanjanje do 99,99 %* čestica većih od 1 mikrometra za čistiji izlazni zrak.

 • Recycled plastic
  Icon
  Učinkovit, održiv i izrađen iz do 50 % reciklirane plastike

  Ukupno 50 % upotrijebljene plastike reciklirana je plastika, a ispisani materijali izrađeni su od recikliranog papira. Za vas to znači održivost i potpunu učinkovitost bez kompromisa.

 • Vacuum on carpet in livingroom
  Icon
  Nesmetano i lako čišćenje zahvaljujući Easy-Roll kotačima

  Easy-Roll kotači omogućuju kretanje različitim površinama bez napora. Radijus djelovanja od 12 metara znači neometano kretanje iz prostorije u prostoriju.

 • S-bag
  Icon
  Higijensko odlaganje prašine

  Lako zamjenjiva i higijenska vrećica S-bag čvrsto se zatvara radi sprječavanja bilo kakvog doticaja s prašinom.

*Na temelju internog ispitivanja u skladu s normom IEC 60312-1.

Powerforce vacuum

Jednostavna učinkovitost na svim vrstama podova

Usisavač PowerForce s kotačima 360⁰ motion Technology™ za vrhunsko čišćenje i sustavom Power Pro system™ za lakoću upotrebe na svim vrstama podova.

Powerforce

Powerforce

 • Snažna učinkovitost na svim vrstama podova zahvaljujući sustavu Power Pro system™.
 • Jednostavna okretljivost s kotačima 360⁰ motion Technology™.

Značajke usisavača PowerForce

 • White dust on floor
  Icon
  Snažna učinkovitost na svim vrstama podova

  Jedini usisavač za sve vrste podova sa sustavom Power Pro system™ koji pokazuje vrhunsku učinkovitost i na tepisima i na tvrdim površinama.

 • S-bag
  Icon
  Jednostavno pražnjenje prašine

  Potpuni pristup vrećici za prašinu i filterima uz poklopac 180⁰ Access™.

 • vacuum cleaner maneuvers around furniture
  Icon
  Jednostavnost kretanja po svim površinama

  Kotači 360⁰ Motion Technology™ za maksimalnu okretljivost.

Saznajte više o našim usisavačima s vrećicom

Pronađite usisavač koji odgovara vašim specifičnim potrebama čišćenja doma. Clean – za čist dom u svakom trenutku. Animal – za učinkovito uklanjanje dlake i prhuti kućnih ljubimaca – čak i s tepiha i namještaja. Hygienic – dubinsko čišćenje vidljivih i nevidljivih čestica prašine poput mikroba, bakterija i ustajaloga zraka. Ultimate – sveobuhvatni uređaji pogodni za bilo koji zadatak čišćenja.

Zašto kupiti bežični usisavač/usisavač sa spremnikom?

Žični usisavači donose dulju trajnost, izvanrednu učinkovitost i dolaze sa snažnim nastavcima pogodnim za sve vrste podova i ostalih površina. Žični se usisavači uvijek priključuju na izvor napajanja, što znači da nećete imati problema s vremenom rada. Izbor filtera i dodatne opreme možete prilagoditi svojim potrebama, primjerice za one koji pate od alergija, ili za kućanstva s kućnim ljubimcima, čime ćete dobiti najučinkovitiji žični usisavač za svoj dom.

Razlika između usisavača s vrećicom i bez vrećice

 • Bagged vacuum cleaner
  Usisavači s vrećicom

  Usisavači s vrećicom u sebi imaju vrećicu za prašinu koju je moguće zamijeniti novom kada se napuni. Odabirom velike vrećice za prašinu možete čistiti dulje vremena bez potrebe za pražnjenjem. Zatvorena vrećica za prašinu higijenska je i nećete dolaziti u doticaj s prašinom.

 • Bagless vacuum cleaner
  Usisavači bez vrećice

  Usisavači bez vrećice u sebi imaju spremnik za prašinu, za sakupljanje i zadržavanje sakupljene prašine, pa više nećete trebati kupovati vrećice za usisavače. Kada je pun, spremnik za prašinu jednostavno se prazni i pere. Proziran spremnik omogućuje vam da u svakom trenutku imate uvid u količinu prašine u njemu.

Ključne značajke usisavača s vrećicom

Velika usisna snaga za bolje sakupljanje čestica prašine – 100% sakuplja prašinu u procijepima.
Kapacitet vrećice za prašinu: 3,5-5 L.
Različite vrste proizvoda s-bag® (Ultra Long Performance, Classic Long Performance, Anti-Odour i Anti-Allergy).
Visok postotak HEPA filtracije; različiti filteri ovisno o vašim specifičnim potrebama.
Glasnoća 57-80 dB(A).

Jednostavna upotreba:
• Jednostavno i higijensko pražnjenje vrećice.
• Veliki i posebno veliki kotači za lakšu okretljivost.
• Radijus djelovanja: 9-12 metara.
• Više mogućih položaja mirovanja.
• Prenošenje među prostorijama bez napora.

Dodatna oprema za usisavače s vrećicom

Osim „Nastavka za sve vrste podova”, koji dobivate uz svaki proizvod, evo sve ostale dodatne opreme koju možete upotrebljavati s našim žičanim usisavačima:

Tvrdi pod – nastavak ParkettoPro.
Tepih – nastavak Turbo Brush, Turbo DEX.
Sofa/stolice – nastavak Trinity pet, nastavak Mini Turbo.
Čišćenje površina iznad poda – pribor 3 u 1, pribor 2 u 1, nastavak za procijepe i presvlake, peruška, četka za prašinu, pribor za presvlake.
Teško dostupna mjesta – ravni nastavci Flex Pro i Speedy Clean te dugi nastavak za procijepe.

Kupite dodatnu opremu

Popis za provjeru prije kupnje usisavača sa spremnikom i vrećicom

Bez obzira na to odlučite li se na online kupnju ili kupnju u trgovini, u nastavku donosimo neke savjete koje trebate uzeti u obzir.

 • Icon
  √ Površina koja se čisti

  Žični usisavač dobar je izbor za čišćenje većih površina ili različitih vrsta podova. Lako je prenosiv i okretan na svim površinama.

 • Icon
  √ Vrsta poda

  Odaberite odgovarajuće četke i nastavke koji odgovaraju vrsti vaših podova: drvo, pločice, tapecirani ili kombinacija navedenog.

 • Icon
  √ Posebne potrebe

  Patite li od alergija ili imate kućne ljubimce, razmotrite kupnju usisavača s većim stupnjem filtracije i nastavcima za dubinsko čišćenje.

 • Icon
  √ Učestalost

  Usisavač sa spremnikom najbolji je izbor za temeljitije čišćenje. Robotski ili štapni usisavač bolji su izbor za čišćenje točno određenih mjesta i za učestalije usisavanje.

Održavanje usisavača s vrećicom

Filteri koji se upotrebljavaju u žičnim usisavačima s vrećicom:
A) pretfilter sprječava ulazak čestica prašine u motor, B) filter za sitnu prašinu na ispustu zraka – sprječava vraćanje sitnih čestica prašine u zrak u prostoriji.

 • Emptying your cleaner
  Pražnjenje vašeg usisavača

  • Jednostavno i higijenski zamijenite zatvorenu vrećicu kada se napuni.
  • Indikator vrećice za prašinu (mehanički ili elektronički ovisno o modelu usisavača) automatski vas obavještava kada je vrećica puna.

  *pročitajte pripadajuće upute za uporabu za savjete o čišćenju točno odgovarajuće za vaš model usisavača

 • Changing filters
  Izmjena i pranje filtera

  • Pretfilter: promijenite svakih 6 mjeseci.
  • Filter za sitnu prašinu: promijenite svakih 12 mjeseci.
  • Oba filtera perite svakih 1 do 2 mjeseca.

 • Nozzle on wooden floor
  Održavanje nastavaka

  Nastavke jednostavno očistite pomoću savijenog završetka i redovito čistite četke.

Saznajte više o našim usisavačima s vrećicom

Pronađite usisavač koji odgovara vašim specifičnim potrebama čišćenja doma. Clean – za čist dom u svakom trenutku. Animal – za učinkovito uklanjanje dlake i prhuti kućnih ljubimaca – čak i s tepiha i namještaja. Hygienic – dubinsko čišćenje vidljivih i nevidljivih čestica prašine poput mikroba, bakterija i ustajaloga zraka. Ultimate – sveobuhvatni uređaji pogodni za bilo koji zadatak čišćenja.

Spremni ste za kupnju?
Ili nastavite istraživati sljedeću liniju proizvoda