OTKRIJTE

Perilice-sušilice rublja

 • Parni program SteamCare
 • Tehnologija DualCare
 • Certifikat Woolmark Blue
 • Parni program SteamCare
 • Tehnologija DualCare
 • Certifikat Woolmark Blue
 • Tehnologija UltraCare

Odjenite se u ritmu svojega života

Kupnjom određenih modela PerfectCare linije sušilica i perilicasušilica rublja darujemo vam ZARA poklon-bon u iznosu od 350,00 ili 700,00 kn. Odaberite odjeću koja vam najbolje odgavara, a mi ćemo se pobrinuti da dulje ostane poput nove.

PerfectCare 800

Vaš upečatljiv stil traje dulje uz njegu u jednome ciklusu

Za vaše samopouzdanje važno je da je odjeća u kojoj izgledate sjajno i osjećate se snažno u potpunosti njegovana. Sada možete vjerovati naprednoj perilici-sušilici rublja PerfectCare 800 opremljenoj sustavom UltraCare i biti sigurni da će sva vaša odjeća, od funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme do osjetljivoga rublja, biti zaštićenija i trajati dulje. U ovome uređaju svoju najdražu odjevnu kombinaciju možete očistiti u jednom praktičnom ciklusu koji omogućava pranje i sušenje u samo sat vremena pa sve što kupite, nosite i volite traje primjetno dulje. Pojednostavljeno rješenje za vaš upečatljiv stil, bez imalo kompromisa kada je riječ o njezi.

Pogledajte proizvod

UltraCare – rješenje za odjeću koja traje

Naše perilice-sušilice rublja opremljene su jedinstvenim sustavom UltraCare. Zahvaljujući njemu, deterdžent i omekšivač miješaju se s vodom prije ulaska u bubanj. Na taj način deterdžent i omekšivač dopiru do svakoga vlakna i štite ga, a tkanine su temeljitije očišćene. Zato vaša odjeća dulje ostaje ista na dodir i nastavlja izgledati poput nove.

PerfectCare 700

Vaš bezbrižan stil traje dulje uz njegu u jednome ciklusu

Omiljene hlače koje vam savršeno pristaju. Najdraži džemper u kojem se uvijek osjećate ugodno. Što god taj dan bilo pred vama, u njima uvijek izgledate i osjećate se sjajno. Oslonite se na našu inovativnu perilicu-sušilicu rublja PerfectCare 700 koja će očuvati čar vaše svakodnevne odjeće u jednom praktičnom ciklusu koji omogućava pranje i sušenje u samo sat vremena. Što god nosili, za što god iskoristili dan, pretvorite odijevanje u užitak.

Pogledajte proizvod

DualCare – idealne postavke za vašu odjeću

Sustav DualCare automatski prilagođava cikluse vrstama tkanine i težini punjenja. Vaša je odjeća njegovana na pravoj temperaturi uz savršeno prilagođene okretaje bubnja. Sva se vaša odjeća, od osjetljivoga rublja i vune do trapera i funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme, pere i suši u jednome jednostavnom procesu. Vrijeme odmiče, ali vaša odjeća zadržava svoj izvorni izgled i kvalitetu te ostaje ista na dodir.

Sustav FreshScent

Sve su naše nove perilice-sušilice rublja opremljene jedinstvenim FreshScent sustavom. Uz upotrebu spoja pare i svježega mirisa možete uživati u osjećaju netom oprane odjeće bez potrebe za punim ciklusom pranja nakon svakoga nošenja. Produljite životni vijek svoje odjeće. Pobrinite se da vaša odjeća nastavi izgledati i mirisati odlično, ostajući pritom ista na dodir.

Vlakna u vašoj odjeći dodatno se opuštaju upotrebom pare pa se nabori sustavno smanjuju, što smanjuje potrebu za glačanjem.

 

      

Sve u jednome bez kompromisa

Naša PerfectCare linija perilica-sušilica rublja spaja sve najbolje od pranja s najboljim sušenjem. Jedan uređaj koji vašoj odjeći pruža svu potrebnu njegu bez kompromisa kada je riječ o učinkovitosti znači da možete uštedjeti na prostoru u svojemu domu.

chair with wd
 • Parni program SteamCare
 • Tehnologija DualCare
 • Certifikat Woolmark Blue
 • Parni program SteamCare
 • Tehnologija DualCare
 • Certifikat Woolmark Blue
 • Tehnologija UltraCare