NAGRADE I PRIZNANJA

Trud koji stalno ulažemo kako bismo živote svojih potrošača učinili boljima prepoznali su neovisni instituti i međunarodno priznate marke. U nastavku pogledajte neke od nagrada koje smo primili.

Electrolux je proglašen najboljim europskim poslodavcem.

Electrolux je dobio titulu Top Employer Europe nakon što mu je dodijeljena nagrada Top Employer za 2019. godinu na pet najvećih europskih tržišta na kojima djeluje: u Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji, Španjolskoj, Francuskoj i Njemačkoj.  Organizacija Top Employer Institute dodijelila je priznanje tvrtki Electrolux zbog iznimnih uvjeta za zaposlenike i zbog činjenice da je Electrolux jedan od naprednih europskih poslodavaca. Electrolux se istaknuo svojim komunikacijskim alatima, razvojnim programima, umrežavanjem, upravljanjem talentima i vodstvom.

ELECTROLUX NAGRAĐEN ZA INOVACIJE PROIZVODA

Perilica rublja AutoDose

Perilica rublja PerfectCare s AutoDose tehnologijom osvojila je Red Dot nagradu za izvanredan dizajn.
Electrolux AutoDose tehnologija osigurava temeljito pranje i najbolju njegu za vašu odjeću, a više se ne morate zamarati ni nagađanjem prilikom ručnoga doziranja deterdženta – jednom kada dodate deterdžent, on može trajati čak 20 pranja.

Perilica posuđa QuickSelect

Electrolux QuickSelect perilica posuđa osvojila je iF Design nagradu za inovativan dizajn proizvoda.

U QuickSelect perilicama posuđa nalazi se nova, intuitivna upravljačka ploča. Korisnik bira trajanje ciklusa pranja pomoću središnjega klizača na dodir na korisničkome sučelju. Na zaslonu Ecometer prikazuju se podatci o potrošnji energije koja proizlazi iz odabranoga trajanja i mogućnosti ciklusa, čime se korisnik na obazriv način potiče na najodrživiju moguću upotrebu proizvoda.

NAGRADE TVRTKE ELECTROLUX ZA 2018. GODINU

PerfectCare

Ova linija perilica i sušilica rublja dizajnirana je s namjerom da korisnicima pruži mogućnost jednostavne njege odjeće. Veliki okretni programator i pripadajući lako čitljiv pregled programa jasno su raspoređeni pokraj svijetlog korisničkoga sučelja. Veliki otvor za bubanj i visoki položaj ručki olakšavaju punjenje i pražnjenje uređaja. Iako uređaji dolaze uz kombinacije vrata u različitim bojama i od različitih materijala, u cjelini linije zadržava se prepoznatljiv vizualni identitet Electrolux-a.


PerfectCare linija odlikuje se vizualno privlačnim dizajnom koji je, kada je riječ o ergonomskim kriterijima, zaista dobro promišljen.