Udobnost doma

Vaš prostor

Vaše utočište

Unesite sklad i vitalnost prirode u svoj dom. Klime, pročiščivaći zraka i usisavači uklanjaju nečistoće iz zraka, naš asortiman slavina regulira kvalitetu i temperaturu vaše vode. Uživajte u domu koji je vaše osobno utočište.   

Usisavajte od bilo kuda

Više ne morate biti kod kuće kako biste usisali svoj dom. Možete to činiti s bilo kojeg mjesta, bilo kada, putem mobilne aplikacije. Neka vas tješi spoznaja da se uvijek možete vratiti u čisti dom jer uz Electrolux PUREi9 možete usisavati od bilo kuda.

Dom koji ste sami stvorili

Pretvorite prašnjave kuteve u sjajne prostore, a podove u ogledala uz Electrolux usisavače. Takve zidove možete zvati domom samo ako se osjećate istinski udobno.

Novi Pure Q9 za čišćenje bez napora

Pure Q9 naš je dosad najelegantniji, najpristupačniji i najtiši bežični štapni usisavač. Nadahnut interijerima vrhunski uređenih domova, Pure Q9 dizajniran je kako bi se besprijekorno uklopio u moderne urbane domove. Uz lakoću i prilagodljivost tog uređaja čišćenje je lakše no ikada prije. 

Najtiši Electrolux usisavač

Sa UltraSilencer™ Zen usisavačem usisavanje više nije bučna nužnost. Umjesto toga, pronađete svoj unutarnji zen čak i za vrijeme čišćenja doma.

Pure F9 – nova definicija usisavanja

Upoznajte Pure F9, usisavač nalik nijednomu dosad. Mi Šveđani ne volimo se hvaliti, ali mislimo da je ovo naš najbolji usisavač dosad – a proizvodimo ih već 100 godina. Toliko je moćan i svestran da možete očistiti cijeli svoj dom uz samo jedno punjenje*. Mislimo da je to nova definicija usisavanja. Što vi mislite? 

Probudite se u zdravijem, čišćem i svježijem zraku

Kvaliteta zraka kojeg udišemo je jednako važna našem tijelu kao i ono što jedemo i pijemo. Naši AirComfort uređaji pomažu da se osjećate svježima i zdravima tijekom dana, te dobro odmorenima tijekom noći.

Za bolju budućnost

Energetska učinkovitost u cilju održivog razvoja i smanjenja onečišćenja okoliša.