Hladnjaci za vino Electrolux

Hladnjak za vino

Čuvajte svoje omiljene boce u optimalnom okruženju i poslužite vino na odgovarajućoj temperaturi.

Prednosti Cellar Pro 5

Vino se može pokvariti ukoliko ga ne skladištimo pravilno. Cellar Pro 5 stvara idealne uvjete za vaše vino, dok čuva i dopušta vinu da sazrije. Naši hladnjaci za vino osiguravaju da se vaše boce vina čuvaju u tamnom skladišnom prostoru sa stabilnom temperaturom i vlagom iznad 50%. Hladnjak za vino je također bez vibracija i ima kvalitetan protok zraka.

 

Izložite svoju kolekciju vina uz Perfect Shelving

Većina hladnjaka za vino na tržištu ima kapacitet samo za Bordeaux vina. Ali istinski ljubitelji vina znaju da je fina kolekcija mnogo raznolikija.

Naši hladnjaci za vino omogućuju svim ljubiteljima vina da izlože svoju cjelokupnu kolekciju. Produljive drvene police vrhunske kvalitete dizajnirane su s idealnim razmakom za smještaj bilo koje boce vina od 750 ml, čak i vašeg omiljenog šampanjca - bez grebanja naljepnica.

Uz Perfect Shelving možete pohraniti 95% različitih boca bez oštećenja boca.

Single-Zone Pro

Idealna pohrana vina sa 700 Perfect Shelving

Jednozonski Pro hladnjak za vino može se postaviti na bilo koju temperaturu između 5-20°C. Savršeno za čuvanje različitih vrsta vina - kratkoročno ili dugoročno. Hladnjak za vino dostupan je u 30 i 60 cm.

Dual-Zone Pro

Fleksibilne temperaturne zone s 800 Perfect Shelving

Odvojite bijela i crvena vina ili vina spremna za posluživanje od onih koja želite pohraniti. Uz dvije odvojene zone hladnjaka za vino, možete pohraniti različite boce vina na optimalnoj temperaturi. 6-12°C za bijelo, 14-20°C za crveno.