Otkrijte

AnimalCare Collection™

UltraOne AnimalCare usisavač

UltraOne™ AnimalCare

Kada pomislite na to, mačka u kući vrhunski je test za usisivač. Hoće li on moći usisati dlaku sa sagova, starih drvenih podova, pločica ili betona? UltraOne™ AnimalCare osmišljen je za čišćenje svih vrsta površina na kojima borave vaši kućni ljubimci. Pouzdano rješenje tražite li usisavač za čišćenje kuće koji je tih i nagrađen za vrhunsko usisavanje.

UltraSilencer Zen AnimalCare usisavač

UltraSilencer™ Zen AnimalCare

Ne dopustite da usisavanje ometa vas i vaše kućne ljubimce. Ultra Silencer™ Zen AnimalCare stvoren je za domove koji cijene mir i vrhunsku čistoću. S razinom zvuka blizu tišine (58 dB) tiho će vam pomagati u svakodnevnom uklanjanju dlaka kućnog ljubimca.

Osoba koristi ekstra dugi kabel uređaja Electrolux UltraFlex AnimalCare za čišćenje dnevne sobe bez napora
UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ čišćenje čini lakšim koliko je god to moguće. Bez potrebe za mijenjanjem utičnica. Zahvaljujući sustavu Multiroom SystemTM svoj dom možete očistiti u jednom potezu. UltraFlex™ usisavač izrađen je tako da vaš dom svaki put besprijekorno očisti i ukloni dlake kućnih ljubimaca, a ne koristi vrećicu.

Usisavač PowerForce AnimalCare

PowerForce™ AnimalCare

Snažan i simpatičan. Napredan, ali lak za korištenje. Opremljen motorom i nastavkom optimiziranim za maksimalnu snagu Powerforce™ AnimalCare usisavač će vam pomoći sa sagom u dnevnoj sobi, nakon što mačka završi sa igrom. S kotačima koji se okreću za 360° dok čistite možete plesati po kući u svim mogućim smjerovima.

Usisavač SilentPerformer AnimalCare

SilentPerformer™ AnimalCare

Nemojte dozvoliti da vam prašina ili dlake ljubimaca ometaju život kod kuće. SilentPerformer™ AnimalCare usisavač pogodan je za osobe koje pate od alergija, a omogućuje da doprete do svakog kutka i svake police. Ne brinite o stvaranju buke ili buđenju mačke jer je SilentPerfomer™ tu da vam tiho pomogne kada god imate vremena.

Usisavač Ergorapido s AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Uz Ergorapido™ ne trebate se brinuti o kablovima s kojima će se mačka igrati ili ih pas izgristi. Isto tako ne trebate razmišljati o pomicanju namještaja jer će ovaj fleksibilni pobjednik riješiti svaku prljavštinu uz malo vaše pomoći. Kad su podovi čisti od prašine i dlaka ljubimaca samo se prebacite na ručnu jedinicu kako biste se posvetili zaboravljenim policama i ormarićima.