Neka bude zdravo

Neka bude zdravo

Neka bude jednostavno, ukusno i zdravo

Prehrana je jedna od najvažnijih stvari koja nam pomaže poboljšati i zaštititi zdravlje. Vjerujemo da bi zdrava prehrana trebala biti jednostavna i ukusna omogućavajući vam da se osjećate najbolje. Jedite uravnoteženo, izbjegavajte obrađene sastojke i kuhajte vlastitu hranu.


Snaga svježeg soka

Svježi sokovi od voća i povrća obiluju vitaminima, mineralima i antioksidansima u usporedbi s većinom kupovnih sokova. Uživanje u soku može pridonijeti usvajanju zdravijeg načina prehrane, posebice za one koji inače ne konzumiraju puno voća i povrća. To je savršen početak svakog jutra ili slastan i hranjiv obrok čak i za najizbirljivije dijete.

Masterpiece Powertilt blender

Zahvaljujući inovativnom nagibu posude i oštricama obloženim titanijem, Masterpiece PowerTilt blender pruža vam najbolje rezultate svaki put.


Maslac od orašastih plodova – slastan i hranjiv

Maslac od orašastih plodova je nadjev i izvrstan izvor proteina. Može pomoći u održavanju stabilne razine šećera, daje više energije i čini vas otpornijima na potrebu za hranom. Zaboravite na maslac od kikirikija i kušajte maslac odbadema ili indijskih oraščića - budite kreativni i izradite svoju vlastitu mješavinu orašastih plodova. Svoj maslac od orašastih plodova možete začiniti začinima poput cimeta. Izvrstan je na kruhu, sa voćem, povrćem ili sam za sebe.

Powertilt blender

Jedinstven nagib blendera održava sadržaj hladnim tijekom miješanja – presudno za miješanje orašastih plodova koji sadrže ulja osjetljiva na toplinu.


Super smoothies u zdjeli

Super smoothies u zdjeli su baš to, smoothie u zdjeli. Kreirajte bilo koju kombinaciju okusa koju želite, izmiješajte ih i ukrasite ih s omiljenim voćem, povrćem i orašastim plodovima. Svidjet će vam se više od običnog smoothiea jer su smoothies u zdjeli slastan i zdrav doručak.

Upotrijebite paru kako biste sačuvali hranjive sastojke

Povrće je zdrav izvor vitamina i minerala, ali način na koji ga kuhate utjecat će na to koliko će zapravo tih hranjivih sastojaka dospjeti na vaš tanjur. Opće pravilo nalaže da je najbolje vrijeme kuhanja, temperaturu i količinu tekućine svesti na minimum ako želite sačuvati hranjive sastojke. Zato je kuhanje na pari jedan od najboljih načina za kuhanje većine povrća. Dodatna pogodnost jest to što se kuhanjem na pari čuvaju boje, pa će vaše povrće izgledati izvrsno, baš kao što će biti i izvrsnog okusa.

CombiSteam Pro pećnica

Kuhajte na pari kako biste zaštitili i poboljšali arome, hranjive sastojke i izgled hrane.