Ostavite utisak

Ostavite utisak

Učinite svaki trenutak posebnim

Počastite svoje goste, ali ne samo hranom – impresionirajte ih izvrsnim okusima. Oslobodite svoju kreativnost uz Electrolux, usudite se napraviti neočekivano i poslužite trajna sjećanja. 

SoftSpikes držači

Osjetljive staklene čaše drže sigurno na njihovom mjestu.

Neka se sjaji

Sjajne, prekrasne staklene čaše mogu uistinu oživiti dekoriranje stola. Nažalost, staklene čaše obično su osjetljive i potrebno ih je prati ručno. S našim perilicama posuđa možete s pouzdanjem postaviti stol sa svojim najboljim staklenim čašama. O svakoj se čaši nježno brinu SoftSpikes držači. Budite kreativni i dajte svakom gostu čašu označenu malom karticom kako biste napravili raspored sjedenja.

SousVide kuhanje – učinite ga osobnim

Pozovite prijatelje i obitelj na SousVide večeru. Sastavite lepezu sastojaka poput mesa, ribe, piletine ili povrća. Ne zaboravite odabrati začinsko bilje i začine. Neka vaši gosti kombiniraju okuse i izrade vlastito jelo. Začinite i kušajte nešto novo predlaganjem neobičnih kombinacija okusa.

CombiSteam Pro pećnica

Doživite nove okuse i teksture sa SousVide tehnikom kuhanja u CombiSteam Pro pećnici.

Neobične kombinacije okusa

 • 1
  Metvica i senf

  Svježina metvice izvrsno se slaže s oštrinom senfa – izvrstan način za začinjavanje janjetine.

 • 2
  Korica naranče i ružmarin

  Aromatični ružmarin slaže se sa slatkoćom korice naranče – različit i slastan način za začinjavanje lososa.

 • 3
  Cimet i timijan

  Toplina cimeta izvrsna je kombinacija okusa za zemljani timijan – izvrstan i ukusan začin za piletinu.

Pecite bez glazure

Manje je ponekad više. Torta bez glazure je izvrstan desert bez tradicionalne glazure ili rubova od marcipana. Upečatljivi, vidljivi slojevi otkrivaju prekrasnu teksturu, boje i okuse u unutrašnjosti. Ispecite je pomoću pare kako biste dobili deblje slojeve biskvita i profesionalnije rezultate.

Obloženo čokoladom

Za osvježavajući dodatak nakon jela, očistite nepce ovim jednostavnim tretmanom – zamrznutim listićima metvice uronjenim u čokoladu. Izvrsno je samo i kao dodatak drugim desertima poput sladoleda i torti. Topljenje čokolade na indukcijskoj ploči je jednostavno. Uživajte u profesionalnim rezultatima bez kompliciranih metoda poput vodenih kupki. Zašto ne biste isprobali i druge listiće za drugačije iskustvo? Preporučujemo bosiljak, kadulju i lavandu.

 • 1
  Otopite čokoladu

  Na indukcijskoj ploči lagano otopite 1/2 šalice tamne čokolade dok ne bude glatka i jednolika.  

 • 2
  Umočite listiće metvice

  Umočite svježe listiće metvice u čokoladu držeći ih za peteljku prstima ili kuhinjskom pincetom. 

 • 3
  Zamrznite

  Stavite listiće u pliticu za pečenje obloženu papirom za pečenje. Zatim je stavite u zamrzivač približno 30 minuta, dok listići ne otvrdnu. Upotrijebite šok zamrzivač za brže i bolje rezultate.