Ostavite utisak
Učinite svaki trenutak posebnim
Počastite svoje goste, ali ne samo hranom – impresionirajte ih izvrsnim okusima. Oslobodite svoju kreativnost uz Electrolux, usudite se napraviti neočekivano i poslužite trajna sjećanja.
Osjetljive staklene čaše drže sigurno na njihovom mjestu.
Neka se sjaji
Sjajne, prekrasne staklene čaše mogu uistinu oživiti dekoriranje stola. Nažalost, staklene čaše obično su osjetljive i potrebno ih je prati ručno. S našim perilicama posuđa možete s pouzdanjem postaviti stol sa svojim najboljim staklenim čašama. O svakoj se čaši nježno brinu SoftSpikes držači. Budite kreativni i dajte svakom gostu čašu označenu malom karticom kako biste napravili raspored sjedenja.
SousVide kuhanje – učinite ga osobnim
Pozovite prijatelje i obitelj na SousVide večeru. Sastavite lepezu sastojaka poput mesa, ribe, piletine ili povrća. Ne zaboravite odabrati začinsko bilje i začine. Neka vaši gosti kombiniraju okuse i izrade vlastito jelo. Začinite i kušajte nešto novo predlaganjem neobičnih kombinacija okusa.
Doživite nove okuse i teksture sa SousVide tehnikom kuhanja u CombiSteam Pro pećnici.
Neobične kombinacije okusa
-
1Metvica i senf
Svježina metvice izvrsno se slaže s oštrinom senfa – izvrstan način za začinjavanje janjetine.
-
2Korica naranče i ružmarin
Aromatični ružmarin slaže se sa slatkoćom korice naranče – različit i slastan način za začinjavanje lososa.
-
3Cimet i timijan
Toplina cimeta izvrsna je kombinacija okusa za zemljani timijan – izvrstan i ukusan začin za piletinu.
Pecite bez glazure
Obloženo čokoladom
Za osvježavajući dodatak nakon jela, očistite nepce ovim jednostavnim tretmanom – zamrznutim listićima metvice uronjenim u čokoladu. Izvrsno je samo i kao dodatak drugim desertima poput sladoleda i torti. Topljenje čokolade na indukcijskoj ploči je jednostavno. Uživajte u profesionalnim rezultatima bez kompliciranih metoda poput vodenih kupki. Zašto ne biste isprobali i druge listiće za drugačije iskustvo? Preporučujemo bosiljak, kadulju i lavandu.
-
1Otopite čokoladu
Na indukcijskoj ploči lagano otopite 1/2 šalice tamne čokolade dok ne bude glatka i jednolika.
-
2Umočite listiće metvice
Umočite svježe listiće metvice u čokoladu držeći ih za peteljku prstima ili kuhinjskom pincetom.
-
3Zamrznite
Stavite listiće u pliticu za pečenje obloženu papirom za pečenje. Zatim je stavite u zamrzivač približno 30 minuta, dok listići ne otvrdnu. Upotrijebite šok zamrzivač za brže i bolje rezultate.