Učinite čarobnim
Od jednostavnog do čarobnog
Upotrijebite svoju kreativnost kako biste jednostavne, svakodnevne aktivnosti pretvorili u dragocjena sjećanja. U životu male stvari postaju velike, a nama dopustite da vam svaki dan učinimo dragocjenim i čarobnim.
Kontrola vlage za dulju svježinu okusa i teksture.
Ručak u staklenci
Nekada su se koristile samo za spremanje džemova i ukiseljenog povrća, a odnedavno su staklenke dobile sasvim novu ulogu, kao elegantna i zrela verzija kutije za ručak. Praktične i lijepe – jednostavnije se čiste od plastičnih spremnika, bolje su za okoliš i vrlo praktične za spremanje u torbu i hladnjak. Zahvaljujući bezvremenskom izgledu čak i najjednostavniju salatu čine umjetničkim djelom.
Okusite neočekivano
Pazite što bacate prilikom kuhanja. Ono što je za nekoga otpad, za drugoga može biti izvor izvrsnog okusa. Pokušajte iskoristiti sve dijelove svojih sastojaka i biti kuhar koji ne baca ništa. To ne samo da je dobro za okoliš, već je i izvor neočekivanih i uzbudljivih jela koja možete podijeliti.
-
1Čips od kore krumpira
Kora od krumpira se baca, a ne iskoristi. Umjesto toga, polijte je maslinovim uljem, začinite prstohvatom soli i ispecite u pećnici. Iznenadite svoje goste slasnim, hrskavim predjelom.
-
2Pesto od listova cikle
Listovi cikle vrlo su hranjivi i izvrstan su izvor vitamina A i K. Blanširajte ih i potom pomiješajte s bosiljkom, češnjom češnjaka, pinjolima, maslinovim uljem i prstohvatom soli kako biste napravili blag i slastan pesto.
-
3Salata od stabljika brokule
Sačuvajte stabljike! One nisu samo korijen brokule, one su hranjive kao i cvjetni vrhovi. Narežite ih i začinite ih omiljenim sastojcima za salatu.
Podijelite vašu kreaciju
S našim Plancha grillom za indukcijske ploče možete napraviti izvrsna jela. Dopuštajući svojim gostima da sami uzimaju hranu s vrućeg Plancha grilla stvorit ćete opuštajući i izvrstan način uživanja u jelu.
Zamrznite godišnja doba
Šumsko voće i začinsko bilje naboljeg je okusa u jeku sezone. Zahvaljujući Electrolux šok zamrzivaču, možete imati svoju vlastitu tržnicu tijekom cijele godine. Zaključajte okuse, zamrznite godišnje doba i uživajte u sezonskom šumskom voću i začinskom bilju bilo kada. Ako imate konvencionalni zamrzivač, možete upotrijebiti posudu za led za zamrzavanje začinskog bilja poput kadulje, ružmarina, timijana i origana u maslinovom ulju. Upotrijebite zamrznute kocke začina za dodavanje čudesnog okusa bilo kojem jelu.
Brzo zamrznite šumsko voće, začinsko bilje i sastojke kako biste ih održali svježima i izvrsno očuvanima.
Šarena peciva
Dodajte malo boje u svoja jutra tako da ispečete šarena peciva. Šarena peciva potječu iz Brooklyna u New Yorku i jednakog su okusa kao i obična peciva te se odlično slažu sa svim vrstama preljeva. Tradicionalna peciva kuhaju se u vodi kako bi dobila koricu prije pečenja, no s parnom pećnicom možete preskočiti ovaj komplicirani korak, a pecivo će i dalje biti slasno i hrskavo.