Uistinu intuitivna linija kuhinjskih uređaja

Otkrijte liniju inovativnih kućanskih uređaja koji će vaš život učiniti boljim, pomažući vam da ponovno otkrijete važnost hrane i njenog izvrsnog okusa. Uz uređaje iz intuitivne linije kuhinju ćete oblikovati u skladu sa svojim potrebama i stilom kuhanja.

Skandinavski dizajn

Uz uređaje koji su funkcionalni i jednostavni za korištenje, ali svejedno nevjerojatno inovativni, tijekom pripreme jela osjećat ćete se kao profesionalni kuhari. Otkrijte elegantnu ergonomičnost intuitivne linije kuhinjskih uređaja, koja je profinjena do najsitnijega detalja.

Jednostavno rukovanje, nove mogućnosti i intuitivnost, profinjenost do najsitnijeg detalja. Naš švedski pristup, koji je usmjeren na čovjeka ali i intuitivan dizajn, jamči da je svaka interakcija s Electrolux uređajem iz nove linije intuitivnih kuhinjskih uređaja osmišljena kako bi bila jednostavna i lagana, omogućujući vam da okusite i iskusite više kada je riječ o hrani.

Intuitivna rješenja

Ono što našu intuitivnu liniju kuhinjskih uređaja čini posebnom jest njezina intuitivna funkcionalnost, koja vam pruža potporu uz najveću moguću udobnost i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući tomu možete kuhati kako želite uz rezultate kojih se ne bi posramili ni najbolji restorani.

Budući da uvijek predvodimo promjenu, biramo materijale i načine završne obrade tako da odgovaraju funkciji te da budu kvalitetni i minimalno štetni za okoliš. Naš skandinavski dizajn omogućava iskustvo korištenja uređaja nezaboravnim, bezvremenim, a opet avangardnima. Veliku pozornosti posvećujemo osmišljavanju rješenja koja podupiru svakodnevni život u kućanstvima naših potrošača, omogućujući im da svojim bližnjima posvete više vremena i sve to na održiv način.

 

Uređaji koji misle na vas

Pomoć pri kuhanju obuhvaća niz rješenja koja čak i pripremu najsloženijih jela čine jednostavnom i ugodnom. Uvijek uz rezultat koji očekujete. Čak i kada organizirate zabavu za mnogo ljudi.

Bez obzira na to tražite li inovativne tehnologije koje jamče savršene rezultate svaki put ili uređaje koji će vam se prilagoditi i pružiti vam mogućnost da uživate u jednostavnijoj pripremi i uštedi vremena ili možda samo prekrasan dizajn, sve što tražite pronaći ćete u našoj ponudi. Izbor je na vama.

Naša nova intuitivna linija kuhinjskih uređaja osmišljena je kako bi zadovoljila potrebe potrošača.

 • Linija Flex
  Savršena za zaposlene ljude

  Flex – fleksibilno kuhanje

  Maksimalna jednostavnost i ušteda vremena za zaposlene ljude.

 • Linija Pro
  Savršena za ljubitelje kuhanja

  Pro – precizno kuhanje.

  Napredne tehnologije za ljubitelje kuhanja.

 • Linija Sense
  Savršena za perfekcioniste u kuhinji

  Sense – pomoć pri kuhanju.

  Izvrsni rezultati svaki put.

Upoznajte novu, uistinu intuitivnu liniju Electrolux kuhinjskih uređaja

Pećnice i mikrovalne pećnice

Iskoristite pomoć profesionalnoga kuhara. Uz pomoć pri kuhanju osjećat ćete se kao da jela pripremate pod nadzorom profesionalnoga kuhara. Izaberite jelo i pećnica će odabrati odgovarajući program i vrijeme pripreme. Najbolje recepte spremite pod najdraže programe koje ćete češće koristiti.

Indukcijske ploče

Kuhajte poput profesionalnih kuhara. Intuitivne i napredne indukcijske ploče zahvaljujući kojima možete pripremati jela za najzahtjevnije sladokusce. Jednostavna, brza i sigurna priprema uz funkciju koja vam dopušta da privremeno prekinete svako kuhanje.

Perilice posuđa

Uz perilicu posuđa QuickSelect odabir pravoga ciklusa pranja posuđa više ne predstavlja problem. Sve što trebate učiniti jest izabrati vrijeme i dodatne značajke, a perilica posuđa pobrinut će se za sve ostalo. Vaše će posuđe biti čisto i suho nakon svakoga pranja.

Nape

Usredotočite se na kuhanje. Funkcija Hob2Hood bežično povezuje napu s pločom pa se ona prilagođava promjenama koje tijekom pripreme jela napravite na ploči.

Hladnjaci

Očuvajte svježinu svoje hrane dulje. Tehnologije pomoću kojih se u hladnjaku održava optimalna razina vlage ili sprječava odleđivanje jamče da će hrana biti svježa čak i nakon 7 dana.

Saznajte više

 • Izaberite savršenu pećnicu

  Uz pomoć naše pećnice rezultati pečenja uvijek će biti savršeni. Uz pomoć pare, ugrađenoga senzora topline i dostupnih programa za kuhanje možete se opustiti i pripremu jela izvrsna okusa prepustiti pećnici. Izrazite svoju kreativnost i isprobajte recepte za koje ste nekoć mislili da su prekomplicirani – sada ćete moći uživati u samopouzdanju koje proizlazi iz kulinarskih uspjeha.

 • Izaberite savršenu ploču

  Dopustite našoj ploči da vam pomogne u svakoj fazi pripreme jela. Nemojte ničemu dopustiti da vam stane na put kada zauzmete svoje mjesto u kuhinji – nagađanju o zagrijanosti tave ili ulja, kao i stalnome podešavanju postavki, došao je kraj. Indukcijska ploča SenseFry® oslobodit će vas tih muka. Sve što trebate učiniti jest izabrati vrijeme i željeni konačni rezultat, a uređaj će se pobrinuti za sve ostalo.

 • Izaberite savršenu perilicu posuđa

  Punjenje i pražnjenje perilice posuđa većini ljudi zasigurno nije omiljena aktivnost. Naš je cilj osmisliti rješenja koja vam dopuštaju da se usredotočite na ono što je najvažnije u kuhinji. Čineći svakodnevne zadatke, poput pranja posuđa, jednostavnijima pomažemo vam da se usredotočite na kreativnije aktivnosti.