Otkrijte

Perilice rublja

ColourCare – sve vaše boje, uvijek najsjajnije

Naš sustav ColourCare pročišćava vodu kako bi deterdženti ostvarili svoj puni potencijal, čak i pri niskim temperaturama. Zahvaljujući nježnom, ali temeljitom pranju, boje vaše odjeće ostaju jednako jarke kao na dan kupnje.

Boje ne blijede – iz pranja u pranje

Tajna je u vodi. Jedinstvenim sustavom filtracije uklanjaju se štetni minerali i nečistoće kako bi pranje bilo nježno, ali temeljito. Niže su navedeni rezultati ispitivanja otpornosti boje koje je provedeno na poliesteru tijekom 50 ciklusa pranja na 30 stupnjeva. Uz ColourCare boje ne blijede, crna ostaje crna – iz pranja u pranje.

UltraCare – tekstura je u potpunosti očuvana

Naš sustav UltraCare prethodno miješa deterdžente, za brzo i temeljito pranje rublja. Na taj način deterdžent dopire do svake niti i štiti tkaninu, čineći ju mekom i zadržavajući novi izgled duže vrijeme.

Tkanine ostaju meke. Iz pranja u pranje.

Rublje će se slabije oprati ako se deterdžent ne otopi, dok će neujednačenom raspodjelom omekšivača vaša odjeća postati gruba na dodir. Perilice rublja iz kolekcije PerfectCare sa sustavom UltraCare prethodno miješaju i aktiviraju deterdžent i omekšivač s vodom prije nego što dospiju u bubanj. Na taj se način osigurava ujednačena raspodjela, čime svaka nit tkanine ostaje čista, svježa i meka..

SteamCare – bez nabora, bez problema

Sustav SteamCare omogućuje vam profesionalne rezultate u udobnosti vlastitoga doma. Svako pranje završite parom i smanjite nabore za trećinu, ostvarujući bolji rezultat bez uobičajenog glačanja. Ili upotrijebite sustav SteamCare za osvježenje tkanine i izbjegnite nepotrebno pranje.

Nabori se smanjuju za trećinu

Dodavanjem pare na kraju pranja, vlakna vaše odjeće opuštaju se, a količina nabora smanjuje se za trećinu u usporedbi s perilicama bez sustava SteamCare. Sada odjeću možete oprati i tretirati parom u jednom potezu, a bez redovitog glačanja odjeća duže zadržava oblik i teksturu.

SensiCare – svakodnevno pranje s njegom

Naš sustav SensiCare osigurava potrebnu razinu njege prilagođavajući vrijeme, energiju i potrošnju vode količini rublja. To sprječava predugo pranje odjeće, a tkanine dulje zadržavaju izgled i kvalitetu.

Tkanina dvostruko dulje izgleda kao nova

Prema ispitivanju koje je Ritex napravio 2015. (ispitivanje br. 15CR00099), sustav SensiCare omogućuje da tkanine izgledaju kao nove dvostruko dulje. Senzori već u prvoj minuti automatski prilagođavaju postavke ciklusa količini rublja, kako bi se smanjilo utrošeno vrijeme, energija i voda. Na taj način istovremeno čuvate i svoju odjeću i okoliš.