Otkrijte

Perilice rublja

ColourCare – Sve boje vaše odjeće blistaju u punom sjaju

Naš ColourCare pročišćuje vodu i optimizira djelovanje deterdženata, čak i na niskim temperaturama. Nježno, ali temeljito čišćenje održava boje vaše odjeće jednako sjajnima kao i na dan kada ste ih kupili. 

Boje ne blijede – iz pranja u pranje

Voda je ključna. Jedinstven sustav filtracije uklanja štetne minerale i nečistoće te omogućuje nježno, ali temeljito čišćenje. Niže su navedeni rezultati ispitivanja otpornosti boja kod poliestera na temelju 50 ciklusa pranja na 30 stupnjeva. Sa sustavom ColourCare boje ne blijede, a crno rublje ostaje crno  - iz pranja u pranje. 

UltraCare – Tekstura vaše odjeće u potpunosti sačuvana

Naš sustav UltraCare prethodno miješa deterdžente te omogućuje brzo i temeljito čišćenje. Na ovaj se način doseže i štiti svaka nit tkanine, čime ostaje svježa, meka te dulje izgleda nova.

Tkanine ostaju meke. Iz pranja u pranje.

Rublje će se slabije oprati ako se deterdžent ne otopi, dok će neujednačenom raspodjelom omekšivača vaša odjeća postati gruba na dodir. Perilice rublja iz kolekcije PerfectCare sa sustavom UltraCare prethodno miješaju i aktiviraju deterdžent i omekšivač s vodom prije nego što dospiju u bubanj. Na taj se način osigurava ujednačena raspodjela, čime svaka nit tkanine ostaje čista, svježa i meka..

SteamCare – Uvijek sređeni

Naš sustav SteamCare System pruža profesionalne rezultate u udobnosti vašeg doma. Nakon svakog pranja odjeću osvježite parom, čime se broj nabora trostruko smanjuje, a vaša će odjeća postati glatkija bez korištenja topline koja se ispušta tijekom uobičajenog glačanja. Ili možete upotrijebiti sustav SteamCare kako biste osvježili odjeću bez suvišnog pranja.

Za trećinu manje nabora

Ispuštanje pare nakon pranja opušta vlakna zbog čega se broj nabora smanjuje trostruko u odnosu na uređaj koji nije opremljen sustavom SteamCare. Sada možete odjednom prati i osvježavati parom svoju odjeću, koja će bez stalnog glačanja dulje vremena zadržati svoj oblik i teksturu. 

SensiCare – Brižno operite svoju svakodnevnu odjeću

Naš sustav SensiCare System omogućuje optimalnu razinu njege prilagođavanjem vremena, energije i vode količini vašeg rublja. Na taj se način odjeća ne pere predugo, čime dulje zadržava svoj izgled i teksturu.

Tkanine izgledaju kao nove dvostruko dulje

Rezultati ispitivanja koje je 2015. g. proveo Ritex (ispitivanje br.15CR00099) pokazali su da korištenjem sustava SensiCare tkanine izgledaju kao nove dvostruko dulje. Senzori odmah u prvoj minuti automatski prilagođavaju postavke ciklusa količini rublja, čime štede vrijeme energiju i vodu. Na taj ćete način sačuvati odjeću, ali i okoliš.