Ploče za kuhanje s ugrađenom napom Electrolux

Ploče za kuhanje s ugrađenom napom Electrolux

Razmatranja prije kupnje – ploča za kuhanje s ugrađenom napom

Kako bismo vam olakšali potragu za indukcijskom pločom za kuhanje s ugrađenom napom (odnosno ventilacijom), pripremili smo ovaj sveobuhvatan i koristan popis s korisnim informacijama zahvaljujući kojem možete biti sigurni da ste kupili pravi uređaj s pravim značajkama za svoju kuhinju.

Sloboda u planiranju kuhinje

Uživajte u slobodi dizajniranja kuhinje po svome. Uređaj je kombinacija indukcijske ploče i snažnog integriranog ekstraktora tako da se ne morate brinuti o ugradnji i ploče za kuhanje i zasebne nape. Planirajte tlocrt kuhinje u skladu sa svojom kreativnošću.

Dovoljno mjesta ispod ploče za kuhanje s ugrađenom napom

Ispod ploče za kuhanje s ugrađenom napom iz Electroluxa ima dovoljno mjesta za ladicu pune dubine u koju možete spremiti veće komade pribora za kuhanje pa čak i lonce i posude. Ploča za kuhanje s ugrađenom napom može se ugraditi u radne plohe debljine 4 mm i više.

Nenadmašna ugradnja

Ploče za kuhanje s ugrađenom napom iz Electroluxa jednostavno se i brzo ugrađuju. Također nudimo i ugradnju bez cijevi za ploču za kuhanje s recirkulacijskom napom. To znači da nema vidljivih cijevi, a zrak kruži unutar ormarića. Vlaga se hvata zahvaljujući našem inovativnom sustavu za filtriranje, što znači da se ne morate brinuti o nakupljanju kondenzacije koja bi mogla oštetiti namještaj.

Što znače pojmovi recirkulacija i ugradnja s odvodom?

U slučaju ugradnje ploče za kuhanje s ugrađenom recirkulacijskom napom zrak kruži unutar ormarića. Kod ploče za kuhanje s napom s odvodom potreban vam je otvor u zidu kroz koji će izaći filtrirani zrak.

 • Recirculation hob
  Prednosti recirkulacije

  • Održivije rješenje jer se manje zraka ispušta u okoliš.
  • Gotovo da i nema gubitka energije zbog ispuštanja toploga zraka iz zatvorenog prostora kroz kuhinjsku napu tijekom duljeg vremena.
  • Mogućnost ugradnje bez cijevi.
  • Nisu potrebni nikakvi dodatni građevinski radovi (nije potrebno probijati zidove).
  • Dugotrajan ugljični filter 2 u 1 za svježi zrak u kuhinji.
  • Uklonjivi filter lako se pere u perilici posuđa i regenerira u pećnici za dugotrajnu upotrebu.

 • Exhaust hob
  Prednosti nape s odvodom

  • Visoka stopa protoka zraka.
  • Visoka učinkovitost na niskim razinama rada ekstraktora.
  • Nema dodatnih troškova za filtere s aktivnim ugljenom.

Filteri za recirkulaciju 2 u 1

Dugotrajni ugljični filter 2 u 1 kombinira filtraciju masnoće i neugodnih mirisa u jednom uređaju.

1. Filter za masnoću sadržava crnu metalnu mrežicu na kojoj se sakupljaju masnoća, ulje i ostatci hrane nastali tijekom pripreme jela.

2. Nakon njega nastupa dugotrajni filter s pjenom od aktivnog ugljika i neutralizira neugodne mirise.

Filteri za masnoću u modelima s odvodom

Filter za masnoću uklanja masnoću iz kuhinjskog zraka. Upotrebljava se s uređajima s odvodom.

Čišćenje filtera 2 u 1

Uobičajeno čišćenje
Dugotrajni ugljični filter 2 u 1 očistite kada uočite da se filter jače uprljao. Ovisno o jelima koje pripremate, to je potrebno učiniti nakon svakih 10 do 20 sati upotrebe. Ako u kuhinji upotrebljavate mnogo ulja ili masti, razmislite o češćem čišćenju. Filter u toploj vodi očistite četkicom ili mekom spužvicom bez deterdženta. Možete ga oprati i u perilici posuđa na temperaturi od 65 do 70 °C (na programu duljem od 90 minuta) bez deterdženta i bez drugog posuđa ili pribora. Filter mora biti suh prije vraćanja u uređaj. Osušite ga u pećnici 20 do 30 minuta na 70 °C bez ventilatora.

Regeneracija dugotrajnog ugljičnog filtera
Ploča za kuhanje ima ugrađeni brojač koji upozorava kada je vrijeme za regeneraciju filtera. Nakon 100 sati upotrebe, indikator za filter počinje treperiti kao znak da je vrijeme za regeneraciju filtera.

1. Dugotrajni ugljični filter 2 u 1 očistite kako je opisano gore (uobičajeno čišćenje) kako biste uklonili prljavštinu i masnoće. Možete ga također oprati u perilici posuđa na temperaturi od 65 do 70 °C (na programu duljem od 90 minuta) bez deterdženta i bez drugog posuđa ili pribora.

2. Zatim ga na 60 minuta stavite regenerirati u pećnicu na 100 °C. Nakon toga vratite filter u uređaj. Regeneracija filtera moguća je najviše 7 puta. Nakon toga, filter je potrebno zamijeniti.

Saznajte više

Čišćenje filtera za masnoću

Filter za masnoću možete deterdžentom oprati u toploj vodi ili staviti u perilicu posuđa s deterdžentom. Filter za masnoću možete prati koliko god puta želite bez potrebe za zamjenom.

 • Bridge hob
  Bridge icon
  Bridge

  Funkcija Bridge omogućuje vam kombiniranje dviju odvojenih zona za kuhanje kako biste stvorili jednu veliku površinu. Budući da se temperature i vremenske postavke automatski usklađuju, ova vam ploča pruža idealnu priliku da na najbolji mogući način iskoristite plancha grill roštilj i posude za pečenje.

 • Double bridge hob
  Double bridge icon
  Double bridge

  Zahvaljujući značajci Double Bridge, možete spojiti dvije susjedne zone za kuhanje u jednu veliku površinu za kuhanje. No, to nije sve, ova funkcija nalazi se na obje strane ploče za kuhanje. Iskoristite veće posude i pripremite više jela koja volite.​

 • Flexibridge® hob
  Flexibridge® icon
  Flexibridge®

  Funkcija FlexiBridge® na indukcijskoj ploči čini kuhanje praktičnijim. Tri moguća oblika zona pružaju veću fleksibilnost kada koristite različite lonce i posude u isto vrijeme. Odaberite između dviju srednjih zona; male i velike; ili jedne ekstravelike za plancha grill roštilj.

 • Double FlexiBridge® hob
  Double FlexiBridge® icon
  Double FlexiBridge®

  Funkcija Double FlexiBridge® pruža vam dva 4-segmentna područja za kuhanje povezujući do 4 zone za maksimalnu fleksibilnost. Jela možete pripremati u loncima i posudama različitih veličina, a svaka se strana prilagođava vašim potrebama.​

 • Breeze hob
  Breeze icon
  Breeze

  Nakon što završite s kuhanjem, funkcija Breeze osvježava zrak u vašoj kuhinji uz nisku razinu buke. Sada se nakon jela možete opustiti, zabaviti i uživati u okružju bez isparavanja i plinova.​

 • Hob2hood® hob
  Hob2hood® icon
  Hob2hood®

  Posvetite se pripremi jela zahvaljujući ekstraktoru koji se automatski prilagođava kako povećavate ili smanjujete jačinu ploče za kuhanje. Tehnologija Hob2Hood® omogućuje vam da se usredotočite na hranu dok ploča za kuhanje i ekstraktor neprimjetno rade za vas.

Povezivanje na Wi-Fi

Povežite svoj uređaj s aplikacijom My AEG Kitchen i izvucite ono najbolje. U aplikaciji možete svojom napom upravljati na daljinu i također možete pronaći mnoštvo korisnih vodiča i naučiti upotrebljavati značajke kojima je uređaj opremljen.

Aplikacija će vam čak poslati obavijest kada dođe vrijeme za čišćenje filtera.

Spremni ste za kupnju?
Ili nastavite istraživati u sljedećem poglavlju