VAŽNA OBAVIJEST O SIGURNOSTI: Electrolux Pure F9

Electrolux moli sve vlasnike štapno baterijskih usisavača Electrolux Pure F9 određenih serijskih brojeva da odmah prestanu koristiti uređaj zbog mogućeg sigurnosnog problema.

Razlog je problem s komponentom koju proizvod sadržava, a koja u određenim okolnostima može uzrokovati pregrijavanje i dovesti do zapaljenja usisivača. Pregrijavanje se smatra ozbiljnim rizikom koji može dovesti do širenja požara na obližnje zapaljive materijale.

Od vlasnika obuhvaćenih modela traži se da kontaktiraju lokalni Electrolux kontakt centar kako bi dobili upute o tome kako vratiti proizvod i saznali više o mogućim rješenjima koja su dostupna potrošačima (npr. povrat novca).

Trenutačno nema prijavljenih osobnih ozljeda ni materijalne štete. Međutim, obzirom na to da je sigurnost potrošača glavni prioritet, ovom problemu pristupamo vrlo ozbiljno. Odlučili smo odmah povući s tržišta sve obuhvaćene proizvode iz ovog asortimana.

Obuhvaćene su sljedeće serije proizvoda:

pdf-icon-elux-blue.png

Seriju proizvoda možete provjeriti provjerom modela, broja proizvoda (PNC) i serijskih brojeva (SN). Oni se mogu pronaći na oznaci koja se nalazi iza ciklonske jedinice usisavača.

Kada se obraćate Electrolux kontakt centru, svakako pri ruci imajte sljedeće podatke: 

Ove informacije možete pronaći na natpisnoj pločici.

FX9-electrolux-label-378x262png.png148x472_elux_vacuum.png

Ako posjedujete proizvod odgovarajućih serijskih brojeva, molimo vas da odmah prestanete koristiti uređaj, odvojite ga od stanice za punjenje i izvucite priključak stanice za punjenje iz zidne električne utičnice.

Ako se model i broj proizvoda (PNC) podudaraju i ako su unutar prethodno navedenog raspona serijskih brojeva (SN), a još vam se nije obratio lokalni Electrolux kontakt centar, molimo vas nazovite +3851 63 23 338 kako biste dobili upute o tome kako vratiti proizvod i dobili odgovarajuću naknadu za povrat.

Napomena: Proizvodi drugih serijskih brojeva iz asortimana Electrolux Pure F9 nisu obuhvaćeni. Ostali proizvodi AEG ili Electrolux, uključujući sve druge modele usisavača, nisu obuhvaćeni.

Iskreno se ispričavamo za sve neugodnosti koje ovo može uzrokovati.