dog on carpet

Čišćenje za kućnim ljubimcem – usisavač za dlaku kućnih ljubimaca

Volimo kućne ljubimce. Ništa se ne može usporediti s ljubavlju čovjekova najboljega prijatelja – jedina je mana neprestano čišćenje pseće dlake. Ako imate svijetle podove i pasminu koja se linja, problem postaje još veći. No što biste rekli kada biste saznali da postoje neki trikovi za čišćenje dlake kućnih ljubimaca? 

Nastavci za usisavač za dlaku kućnih ljubimaca

Tajna čišćenja pseće dlake leži u nastavcima. Upotrebom uobičajene četke za usisavač nećete postići željene rezultate – posebno kada je riječ o kaučima i teško dostupnim područjima. 

 • vacuum brush
  1
  Mini Turbo

  Moćna rotacijska četka za sakupljanje najveće moguće količine dlake kućnih ljubimaca i vlakana. Dizajnirana je za usisavanje zahtjevnih površina, poput gazišta i čela stuba, namještaja i automobilskih sjedišta.

 • vacuum brush
  2
  Četka s mekanom podlogom

  Četka s mekanom podlogom dizajnirana je za učinkovito uklanjanje dlake kućnih ljubimaca sa sveg tekstilnoga namještaja. 

Izvedite trik pomoću maramica za sušilicu

Usisavač i nastavci za usisavanje dlake kućnih ljubimaca nisu vam pri ruci? Maramice za sušilicu vaš su najbolji prijatelj kada je riječ o uklanjanju dlake kućnih ljubimaca s bilo koje površine. Možda nećete očistiti cijelu kuću, ali, kada ste u škripcu, one su sjajno rješenje. Maramice za sušilicu privlače dlaku kućnih ljubimaca zbog statičkoga elektriciteta. Očistite odjeću, stolice ili stol u samo nekoliko sekundi. To je prava čarolija!

Povezani članci

 • Vaš vodič za upotrebu nastavaka za usisavač
  vacuum brushes
 • Savjeti i trikovi za usisavač
  Vacuum
 • Očuvajte svježinu svojih vrećica i filtera
  VACUUM FILTER/BAG