vacuum brushes

Vaš vodič za upotrebu nastavaka za usisavač

Jeste li se ikada zapitali čemu služe sve te četke koje ste dobili uz svoj usisavač? Budući da su dizajnirane kako bi vam olakšale niz uobičajenih zadataka povezanih s čišćenjem kućanstva, uskoro će postati vaše nove najbolje prijateljice. 

Electrolux pribor 3 u 1

Uz neke od naših usisavača dobivate samo jedan komad pribora. No ne brinite – riječ je o švicarskome nožiću među dodacima za usisavač. Možemo se pohvaliti kako taj jedan jedini komad pribora zapravo obuhvaća njih tri: riječ je o nastavcima za prašinu i procijepe, a može se rastvoriti i u nastavak za tkanine. Zahvaljujući tomu na raspolaganju su vam svi nastavci koje trebate kako biste svoj dom održali besprijekorno čistim. No čemu služe? 

Pribor za prašinu

Krenimo od pribora za prašinu. Taj je nastavak savršen za dosezanje nekih od najnezgodnijih mjesta. Zahvaljujući mekanim dlačicama taj je nastavak idealan za uklanjanje prašine s prozorskih dasaka, sjenila za svjetiljke, podnih letvica itd. Možete ga upotrijebiti i kako biste uklonili prašinu s namještaja i drugih predmeta koji su podložni ogrebotinama. 

Pribor za procijepe

Kao što mu ime kaže, pribor za procijepe dizajniran je kako bi se mogao zavući u uske otvore koji se drugim nastavcima jednostavno ne mogu doseći. Savršen je za čišćenje kutova, područja oko radijatora, pa čak i među jastučićima na kauču. 

Pribor za tkaninu

Zahvaljujući priboru za tkaninu vaše će presvlake izgledati kao nove. Pomoću ugrađene mekane podloge taj nastavak podiže prašinu, prljavštinu i dlake sa svih tekstilnih površina.

Povezani članci

  • Je li vaša četka zapetljana?
    vacuum nozzle
  • Očuvajte svježinu svojih vrećica i filtera
    VACUUM FILTER/BAG
  • Savjeti i trikovi za usisavač
    Vacuum