Tehnologija AirDry

Tehnologija AirDry

Savršeno suho posuđe odmah nakon pranja!

Zaboravite na sušenje posuđa. Poklonite povjerenje našoj najnovijoj perilici posuđa Electrolux sa sustavom AirDry koja će to činiti za vas. Ne morate izvaditi posuđe odmah nakon pranja. Zahvaljujući sustavu AirDry možete otići u kupnju i perilicu isprazniti tek po povratku, a posuđe će biti suho, bez mirisa i mrlja.

Učinkovitost pranja RealLife™

Perilice posuđa Real Life™ podržavaju razvijanje strasti prema kulinarstvu jer brzo i učinkovito rješavaju problem hrpa prljavog posuđa koje su omražena posljedica aktivnosti u kuhinji. Jednostavno, stavite sve u perilicu - tijekom i nakon kuhanja. Nije važno kakvo je to posuđe jer satelitska mlaznica Flexi Spray, 5 razina raspršivanja, kao i lagana regulacija košare, jamče učinkovito pranje bez obzira na način slaganja posuđa i veličinu opterećenja.

Prirodan način sušenja

U završnoj fazi ciklusa, kada je unutarnja temperatura perilice dovoljno snižena da bi se osigurala sigurnost vašoj kuhinjskoj radnoj plohi*, brava Diamond Lock automatski otvara vrata perilice za 10 cm. Zahvaljujući sustavu AirDry, nastupa prirodna izmjena zraka, što omogućuje brzo sušenje posuđa.

Razmišljajući o vašim individualnim potrebama, razvili smo razna rješenja sada dostupna u perilicama posuđa Air Dry. Upoznajte se s našim prijedlozima i odaberite vlastiti model koji će najbolje ispuniti vaša očekivanja.

Još više prostora

Ako vam je potrebno više mjesta za posuđe, odaberite model RealLife™ s povećanom komorom XXL i trećom ladicom namijenjenom priboru za jelo. Plastični uložak ladice s opranim priborom za jelo može se vaditi i prenositi, što znatno olakšava preslagivanje pribora za jelo. Dodatna prednost je činjenica da na mjesto uloška možemo smjestiti pleh iz pećnice kako bismo ga brzo i učinkovito oprali.

Brinemo o vašem staklenom posuđu

Imajte povjerenja u naše perilice posuđa i zaboravite na ručno pranje osjetljivog posuđa. Odaberite model koji ima posebni program Glass Care 45°, koji pere na nižoj temperaturi čime smanjuje termički šok. Ovo štiti čak i najosjetljivije staklo od gubitka sjaja. Silikonski šiljci Soft Spikes stabiliziraju visoke staklene čaše. U odabranim modelima postoje i dodatni držači Soft Grips koji čvrsto drže čaše na mjestu. Na taj način ih štite od grebanja ili oštećenja.

Čuvar vašeg vremena

Funkcija Time Manager skraćuje način pranja za pola. Modeli perilica posuđa koji imaju ovu funkciju omogućuju da odaberete svoj omiljeni ciklus pranja i da imate blještavo posuđe dok trepnete okom! Ovo je idealno rješenje kada imate goste!

Prilagođava se vašim potrebama

Upoznajte program Auto koji precizno prilagođava parametre pranja stanju napunjenog posuđa, omogućavajući štednju vode i energije. Zahvaljujući osjetniku zamućenosti vode, uređaj procjenjuje količinu i razinu zaprljanosti posuđa te postavlja savršeno odgovarajuću temperaturu u rasponu od 45 do 70 °C i vrijeme pranja.

Dovoljan je samo jedan pogled

Možete uvijek znati koliko još traje program pranja. Neke naše ugradbene perilice posuđa opremljene funkcijom Time Beam tijekom trajanja programa na podu prikazuju vrijeme preostalo do kraja ciklusa. Ostale, zahvaljujući funkciji Beam of floor signaliziraju rad perilice posuđa u obliku šarene svjetlosne zrake na podu.

Klizne šarke

Ne morate ograničavati svoju kreativnost u projektiranju kuhinjskih fronta. Zamislite perilicu posuđa s kliznim šarkama koje olakšavaju montažu uređaja ako visina podnožja iznosi od 4 do 7,8 cm.

Izuzetno tihi junak

Tražite perilicu posuđa koja će pristajati vašoj otvorenoj kuhinji? Odaberite model s inverterskim motorom koji jamči nisku razinu buke. Ovo je važan argument kod donošenja odluke o kupnji.  Zasigurno će podignuti udobnost vašeg života ne prekidajući obavljanje svakodnevnih kućanskih poslova.

 

Unutarnje osvjetljenje

Praktična prednost je funkcija osvjetljavanja unutrašnjosti perilice posuđa koja se nalazi u odabranim modelima. To će vam se svidjeti prilikom stavljanja i vađenja posuđa.

Ugradbene perilice posuđa

Naša jedinstvena značajka ComfortLift znači da se više ne trebati sagibati radi punjenja ili pražnjenja perilice posuđa. Laganim stiskom ručke podignite vodilice donjeg stalka prema sebi. To je prva takva značajka na svijetu od nas za vašu udobnost.
4,8

4,8(99  Ocjene )

Zahvaljujući funkciji SprayZone lonci i tave se podvrgavaju intenzivnom pranju. Snažan tlak vode briljantno čisti sve što se nalazi u namjenskom prostoru. Tri je puta bolja od standardne, pa se vaše posuđe odlično čisti i održava.
4,9

4,9(789  Ocjene )

Ladica MaxiFlex za kuhinjski pribor svih oblika i veličina. Bilo da se radi o velikim predmetima ili predmetima nezgodnih oblika, prilagodljivi razdjelnici i duboka ladica olakšavaju pohranu svega.
4,9

4,9(258  Ocjene )

Vaše će posuđe biti besprijekorno čisto sa značajkom SatelliteClean koja radi do tri puta bolje od standardne. Zahvaljujući mlaznici s dvostrukom rotacijom koja stalno mijenja kut prskanja čak će i golemi komadi biti dubinski očišćeni.