Vaša kuhinja iz snova može postati stvarnost

Bilo da planirate preurediti kuhinju koju već imate ili dizajnirate novu, prvi korak uključuje vaš stil i način života. Uređaji tvrtke Electrolux povezuju inovativne ideje u kuhinji s čistoćom i jednostavnošću prepoznatljivoga skandinavskog dizajna. Stoga vaša kuhinja iz snova može postati stvarnost.

Planiranje kuhinje: Doznajte više o najsuvremenijim uređajima

Dopustite Electroluxu da vam pomogne odabrati odgovarajuće uređaje za vašu kuhinju iz snova s naglaskom na prekrasan dizajn i izvanrednu učinkovitost. Moderna je kuhinja srce doma, gdje se naši najmiliji okupljaju kako bi zajedno objedovali i gdje možete uživati u pripremi jela bez napora. Doznajte više u trgovinama partnera tvrtke Electrolux.

Detaljan vodič za planiranje kuhinje

 1. Odaberite svoju trgovinu partnera Electroluxa.
 2. Planiranje prostora
 3. Odabir dizajna
 4. Odabir odgovarajućih uređaja

Istražite održive kuhinjske uređaje

Ekološki dizajn kuhinje počinje od održivih uređaja. Perilice posuđa koje vam nude dulji ciklus pranja koji je ujedno i energetski učinkovit. Parne pećnice koje zagrijavaju jelo uz manju potrošnju električne energije, a čuvaju okus, teksturu i hranjive tvari. Hladnjaci s posebnim pretincima za čuvanje maksimalne svježine voća i povrća.

 • Open dishwasher
  Perilice posuđa

  Besprijekorno čisto posuđe za sat vremena ili dulji ciklus pranja koji troši manje resursa? Vi odlučujete.

 • Electrolux ovens
  Pećnice

  Iskoristite moć pare tijekom pečenja za više okusa i bolju teksturu, a istodobno očuvajte vitamine i hranjive tvari.

 • Open fridge freezer
  Hladnjak sa zamrzivačem

  Automatsko prilagođavanje razine vlage pomaže dulje održati vrhunsku kvalitetu voća i povrća.

Uživajte u otoku

Kuhinjski otok može biti izvrstan dodatak novouređenoj kuhinji. Pružaju više mjesta za pohranu i pripremu, omogućuju vam komunikaciju s obitelji i prijateljima dok pripremate obrok te pozivaju druge na sudjelovanje. Dodajte nekoliko stolaca i dobit ćete neformalno mjesto za objed koje je lako za čišćenje. Odaberite odgovarajuće uređaje u jednoj od trgovina partnera tvrtke Electrolux kako biste svoj otok pretvorili u djelić raja.

Odaberite Electrolux partnera za svoju kuhinju iz snova

Pronađite trgovine partnera tvrtke Electrolux gdje možete pogledati i isprobati Electrolux uređaje. Profesionalni dizajneri stoje vam na raspolaganju kako biste odabrali radne površine, kuhinjske ormariće i stil koji odgovara vašem ukusu.

Vaša kuhinja, vaš stil

Vaša kuhinja iz snova treba odražavati vaše želje, a ne tuđe. Upravo zato Electrolux nudi dizajnerska rješenja za sve ukuse i stilove kuhanja, od skandinavskog dizajna koji se uklapa u vaš dom do Matt Black linije s odvažnom primjenom mat crne i intuitivnih uređaja koji samo što vam ne čitaju misli. Vaša kuhinja iz snova trebala bi odražavati vaš stil i način na koji volite kuhati.

Linija Matt Black

Moderan i inovativan izgled naše kolekcije Matt Black slijedi najnovije trendove u svijetu dizajna interijera. Mat crna unosi eleganciju. Zahvaljujući zaštiti od otisaka prstiju nećete moći odoljeti dodiru. Otkrijte liniju Matt Black kod svojeg najbližeg Electrolux partnera.

Pure Black Design

Crna je novi nehrđajući čelik. U našoj liniji Pure Black Design vrhunsko crno staklo kombinira se s elegantnom i sofisticiranom završnom obradom u dubokoj crnoj boji, a sve je zaokruženo minimalističkim i razumnim skandinavskim dizajnom. Izbacite nepotreban nered i otvorite put kreativnosti i praktičnosti u čistom prostoru.

Linija White Design

Ništa ne pruža osjećaj svježine kao kuhinja s blještavo bijelim detaljima koji u prostor unose svjetlost i toplinu, a ujedno pružaju neutralnu podlogu za konačan dizajn vaše kuhinje iz snova. Uskladite našu liniju White Design sa svojim ormarićima i bojom u kuhinji ili je upotrijebite za postizanje kontrasta uz jarke boje.

Povežite svoj dizajn s energetski učinkovitim i intuitivnim uređajima

 • Electrolux kitchen with appliances
  EcoLine: Održivost u kuhinji

  Održivi način života počinje u kuhinji, prostoriji koja troši najviše energije u vašem domu, pri čemu se 85 %* učinka na okoliš događa tijekom upotrebe kućanskih uređaja. Linija EcoLine tvrtke Electrolux pomaže vam da donesete najbolju odluku u skladu s načelima održivosti uz istodobnu izvanrednu učinkovitost.

 • Man and woman making food in a kitchen
  Instinktivna priprema jela uz Inuit

  Inuit uređaji automatski prilagođavaju postavke uređaja kako biste imali više slobode u kuhinji za kreativnost i posvetili se osobama koje vam najviše znače u životu. Sada možete raditi ono u čemu uživate umjesto da se bavite složenim postavkama.

Iskoristite prostor najbolje što možete

Odaberite uređaje u skladu s jelima koja volite i načinom na koji ih pripremate i iskoristite malu kuhinju na najbolji mogući način. Više stvari nalazi se nadohvat ruke. Radite manje koraka. A manje kuhinje lakše je i očistiti. Dodajte kuhinjski otok ili poluotok kao ugodno mjesto gdje možete smjestiti prijatelje ili članove obitelji kako vam se ne bi motali pod nogama.

Dizajn kuhinje od uređaja do kuhinjskih ormarića i tlocrta

Kad planirate svoju savršenu kuhinju, mnogo toga morate uzeti u obzir. U Studiju partnera tvrtke Electrolux stručnjaci će vam pokazati inovativne tehnologije kućanskih uređaja koje odgovaraju vašem načinu kuhanja te različite dizajnerske linije uređaja, materijale, boje i tlocrte. Uz njihovu pomoć možete dizajnirati kuhinju kakvu ste oduvijek htjeli.

Pećnica SteamPro za nenadmašan okus i teksturu

Podignite svoje kuhanje na sljedeću razinu uz svestranu pećnicu 900 SteamPro. Programi automatski prilagođavaju razinu pare od 25 % do 100 %, ovisno o tome pečete li kruh, pržite, pripremate ribu i povrće na pari ili čak kuhate tehnikom Sous Vide. Očuvajte vitamine te doživite okus i teksturu kao nikad dosad. Doznajte više o najnovijim inovacijama u Electroluxu u jednoj od trgovina partnera.

 • Food cooking on kitchen hob
  Automatizirana preciznost ploče za kuhanje

  Bežični termometar ploče za kuhanje 900 SensePro® prikazuje unutarnju temperaturu vaših namirnica tako da uvijek znate kad su gotove. Također možete spojiti dvije zone za kuhanje – savršeno za plancha grill roštilj.

 • Hands-free hood mounted on a wall.
  Automatske nape za upotrebu bez ruku

  Uživajte u pripremi jela bez muke i svježem okružju u vlastitoj kuhinji zahvaljujući napama koje automatski prilagođavaju brzinu ventilatora kako bi uklonile paru i mirise. Sada se možete više posvetiti pripremi jela bez potrebe za ručnim namještanjem brzine ventilatora.

 • Close-up of open dishwasher with dishes
  Vrhunski okovi za slobodu dizajniranja

  Vrhunski klizni okovi omogućuju upotrebu težih materijala poput kamena na vratima ugrađene perilice posuđa. Okovi su dovoljno snažni čak i za fronte dvostruke debljine i izrazito široka vrata.

 • Fridge storage containing food
  Osmislite vlastito rješenje za pohranu

  Napredan hladnjak sa zamrzivačem MultiChill 0 °C opremljen je posebnom ladicom s odvojenim upravljanjem temperaturom za potpunu fleksibilnost i vrhunsku zaštitu namirnica.

Upravljajte kuhinjskim uređajima gdje god se nalazili

Zahvaljujući povezanim uređajima i aplikaciji My Electrolux možete pratiti svoje uređaje i upravljati njima gdje god se nalazili. Aplikacija vam također nudi savjete za održivost, recepte i stručne upute. Čak će vam javiti ako ste ostavili otvoren hladnjak.

Povezane pećnice

Razmislite o dodavanju povezane parne pećnice u svoj idući dizajn kuhinje. Pratite napredak i pripremu jela gdje god se nalazili uz aplikaciju Electrolux. Pećnica SteamBoost omogućuje vam i dodavanje pare za hrskavije rezultate pečenja i zdravije obroke bogate okusima. Doznajte više o povezanim kuhinjama u jednoj od trgovina partnera Electroluxa.

Inspiracija za kuhinje – skandinavski dizajn kuhinja

Zahvaljujući čistim i jednostavnim linijama prepoznatljivog skandinavskog dizajna Electrolux uređaji uklopit će se u bilo koji dizajn kuhinje, od moderne i minimalističke, u stilu shaker ili seoske kuhinje, do tradicionalne francuske.

Odaberite pravog partnera za svoju kuhinju iz snova

Mnogo toga morate uzeti u obzir kad planirate kuhinju. Kako se dizajn uređaja uklapa u dizajn vaše kuhinje? Koji vam se materijali i boje najviše sviđaju? Kako izgleda proces pripreme jela, od pohrane namirnica do pripreme i posluživanja? Partneri Electroluxa pokazat će vam kako da svoju kuhinju iz snova pretvorite u stvarnost.

Pronađite partnera u blizini

Iskoristite prednost mreže preporučenih maloprodajnih trgovaca kad dizajnirate novu kuhinju. Pronađite studio za kuhinje sa statusom Electrolux partnera za izvrsnu uslugu i pristup ekskluzivnim pogodnostima i ponudama. – Kliknite niže za traženje trgovine.