Dodatni pribor

Usavršite svoj uređaj dodacima

Baš kao što izbor pravih cipela, sata ili torbice može usavršiti vašu odjevnu kombinaciju, tako i vi možete poboljšati svoje iskustvo pranja rublja s našim dodatnim priborom. Optimizirajte učinak svoje perilice i otkrijte nove načine njegovanja odjeće. 

Zadržite svježinu

Zahvaljujući našim pomno odabranim miomirisima, osjetit ćete miris svježe oprane odjeće nakon samo nekoliko minuta.

Nemojte pretjerati s pranjem – osvježite svoju odjeću za samo 15 minuta

Uživajte u osjećaju „netom oprane” odjeće bez potrebe za punim ciklusom pranja nakon svakog nošenja odjeće. Electrolux FreshScent prvi je sustav na svijetu koji odjeću osvježava parom i miomirisima umjesto deterdžentom. Isparavanjem i dodavanjem naših pomno odabranih miomirisa vaša će odjeća dobiti izuzetnu mekoću i miris.

Kad se sve posloži u vašu korist

Maksimalno iskoristite prostor s našim poveznim elementom za slaganje rublja. Čvrsto složite sušilicu i perilicu rublja jednu na drugu bez potrebe za dodatnim pričvršćivanjem. Ugrađena ladica na izvlačenje znatno će vam olakšati stavljanje i vađenje rublja.

Pranje rublja podignuto na sasvim novu razinu

Postolje za rublje podiže vašu perilicu i sušilicu, zbog čega odsad možete stavljati i vaditi rublje bez ikakvog napora. Na raspolaganju također imate i lako dostupnu ladicu u koju možete spremiti sredstva za pranje rublja. Sve što vam treba odsad se nalazi na jednom mjestu.

Sreća je rublja puna vreća

Fina i osjetljiva odjeća bit će zaštićena i temeljito čista zahvaljujući Electroluxovoj vreći za rublje.

Tajna za mekanu odjeće bez elektriciteta

Stavite listić za sušenje prilikom sušenja odjeće kako bi postala mekša i lakša za glačanje. Listići za sušenje prikladni su za sve perive tkanine te smanjuju broj nabora, sprječavaju nastanak elektriciteta i odjeći daju ugodan miris.

Boje vole sol

Sol aktivira filtarski sustav s izmjenom iona bez dolaska u kontakt s vodom i tako omekšava vodu te uklanja štetne materijale i nečistoće. Time će boje zadržati svoj intenzitet nakon svakog pranja, a crno rublje neće izblijedjeti i posiviti.