Dodatni pribor

Za savršene i dugotrajne rezultate koristite naš pribor i dodatnu opremu

Baš kao što izbor pravih cipela, sata ili torbice može usavršiti vašu odjevnu kombinaciju, tako i vi možete poboljšati održavanje vaše odjeće s našim dodatnim priborom. Optimizirajte učinak svoje perilice i sušilice otkrijte nove načine njege odjeće. 

Zadržite svježinu

Zahvaljujući našim pomno odabranim mirisima, osjetit ćete miris svježe oprane odjeće nakon samo nekoliko minuta.

Nemojte pretjerati s pranjem – osvježite svoju odjeću za samo 15 minuta 

Uživajte u osjećaju „netom oprane” odjeće bez potrebe za punim ciklusom pranja nakon svakog nošenja odjeće. Electrolux FreshScent prvi je sustav na svijetu koji odjeću osvježava parom i mirisima umjesto deterdžentom. Korištenjem pare i dodavanjem naših pomno odabranih mirisa vaša će odjeća dobiti izuzetnu mekoću i miris.

Kad se sve posloži u vašu korist

Maksimalno iskoristite slobodan prostor s našim poveznim elementom za slaganje rublja. Čvrsto postavite sušilicu rublja na perilicu rublja bez potrebe za dodatnim pričvršćivanjem. Dodatna polica na izvlačenje znatno će vam olakšati stavljanje i vađenje rublja.

Pranje i sušenje rublja podignuto je na sasvim novu razinu

Postolje za rublje podiže vašu perilicu ili sušilicu rublja što vam omogućava stavljanje i vađenje odjeće iz bubnja bez ikakvog napora. U postolju se nalazi ladica u koju možete spremiti sredstva za pranje rublja. Sve što vam treba odsad se nalazi na jednom mjestu.

Sreća je puna rublja vreća

Osjetljiva odjeća bit će zaštićena i temeljito čista zahvaljujući Electrolux vrećicama za rublje.

Tajna za mekanu odjeću bez elektriciteta

Stavite maramicu za sušenje u bubanj sušilice prilikom sušenja odjeće kako bi odjeća postala mekša i lakše se glačala. Maramice za sušenje prikladne su za sve perive tkanine te smanjuju broj nabora, sprječavaju nastanak elektriciteta i odjeći daju ugodan miris.

Za živahne boje koristite sol

Bez dolaska u doticaj s odjećom, sol prolazi kroz odvojeni sustav filtera i aktivira uređaj za omekšavanje vode koji uklanja tvrde minerale i nečistoće iz vode u ciklusu za pranje. Boje zadržavaju svoj intenzitet nakon svakog pranja, a crna ne postaje siva.