Dodatni pribor

Dodatni pribor

Za savršene i dugotrajne rezultate koristite naš pribor i dodatnu opremu

Baš kao što izbor pravih cipela, sata ili torbice može usavršiti vašu odjevnu kombinaciju, tako i vi možete poboljšati održavanje vaše odjeće s našim dodatnim priborom. Optimizirajte učinak svoje perilice i sušilice otkrijte nove načine njege odjeće. 

odjeljak za deterdžent
Očuvajte svježinu

Naši posebno kreirani mirisi daju vam osjećaj svježe oprane odjeće za samo nekoliko minuta.

pakiranje za miris

Izbjegnite pretjerano pranje – osvježite odjeću u samo 25 minuta

Uživajte u osjećaju svježe oprane odjeće uz značajno manju potrošnju vode. Osvježavanjem svoje omiljene odjeće parom možete uštedjeti preko 40 L vode po ciklusu, što će produžiti vijek trajanja odjevnih predmeta. A za dodatnu svježinu samo dodajte miris.

Odjeća svježeg mirisa uz 96 % manje vode.*

* Upotrijebite paru kako biste osvježili odjeću i uštedite više od 40 litara vode po ciklusu pranja. Testirano upotrebom programa FreshScent za 1 kg osjetljive odjeće u usporedbi s programom Osjetljivo.

Kad se sve posloži u vašu korist

Maksimalno iskoristite slobodan prostor s našim poveznim elementom za slaganje rublja. Čvrsto postavite sušilicu rublja na perilicu rublja bez potrebe za dodatnim pričvršćivanjem. Dodatna polica na izvlačenje znatno će vam olakšati stavljanje i vađenje rublja.

Za vaše fino rublje

Electrolux vrećica za pranje štiti osjetljive materijale, a istovremeno omogućuje temeljito pranje.

Tajna mekane odjeće bez statičkog elektriciteta

Stavite krpu u sušilicu kada sušite odjeću i ona će biti mekša i lakša za glačanje. Vlažne maramice su prikladne za materijale koji se mogu prati u perilici – čine rublje manje naboranim, sprječavaju statički elektricitet i daju odjeći ugodan miris.