KOLEKCIJA EXPLORE 7

KOLEKCIJA EXPLORE 7

 Otkrijte novi način blendanja

Blenderom Explore 7 dobivate ono najkvalitetnije iz svakog sastojka. Tretirajte sastojke s poštovanjem koje zaslužuju i očuvajte njihovu kvalitetu i svježinu. Otkrijte novi način blendanja uz samo jedan pritisak gumba.

Nagnuto blendanje za svježe okuse

Jeste li znali da sastojke trebate obrađivati pažljivo kako biste im očuvali boju, teksturu i okus na najbolji mogući način? Blendanje pod nagibom od 10 stupnjeva jest najbolje blendanje namirnica. 

Blenderom Explorer 7 dokazano postižete svježiji okus uz niže temperature i jasnije boje* kako biste dobili najukusnije rezultate blendanja.


Explore PISA on the table

Sastojci su nježni

Sastojci koje stavljate u blender sastavljeni su od najsitnijih dijelova. Dok blendate pri velikim brzinama, toliko ih oštećujete da njihove boje i okus brže nestaju.

Zbog toga je blendanje pri odgovarajućim brzinama rješenje za sve. Na taj ćete način zaštiti boje sastojaka i zadržati aromu i okus.

Tehnologija PowerTilt® za dokazano bolji okus

Tehnologiju PowerTilt®, koja je stvorena i patentirana u Electroluxu, trenutačno upotrebljavaju vrhunski kuhari iz poznatih škola kuhanja Le Cordon Bleu u cijelom svijetu. Sada smo tu tehnologiju nagiba primijenili i na blender Explore 7. 

Tehnologijom PowerTilt® možete blendati pri nižim temperaturama dok ne postignete savršenu teksturu.
- Le Cordon Bleu

Kruženje sastojaka postaje nestabilno zbog nagiba zbog čega se učinkovitije blendaju. Time možete blendati pri pravoj brzini i temperaturi.

Inteligentna kontrola brzine

Dizajniran da održava stalnu brzinu, neovisno o vrsti ili količini sastojaka koje usitnjavate. Bilo da blendate zamrznute ili svježe sastojke, za sebe ili cijelu obitelj - rezultat će uvijek biti isti.

Postignite željene rezultate očuvanja kvalitete hrane u svakom trenutku***.


Smoothies in a glass

Jedinstvena kontrola pulsiranja

Za razliku od drugih blendera, blender Explore 7 omogućava pulsiranje pri različitim brzinama. Pulsiranjem sastojke usmjeravate na oštrice kako biste smanjili jastučiće zraka i sprečavate bježanje sastojaka na vrh.

Zbog toga su konačni proizvodi ujednačeniji, bilo da su glatki ili s komadićima, kako biste dobili baš prave teksture za svaki recept.

Programi prilagođeni receptima

Svaka mješavina ima optimalni niz brzina i pulseva kako biste dobili savršen rezultat. Dostupni su programi posebno dizajnirani za smoothieje, drobljenje leda, pića i juhe**.

Bez obzira na to je li program stvoren za pulsiranje sastojaka prema oštricama za vrhunsku teksturu smoothieja, za sporo otpuštanje topline za juhe kako biste očuvali okuse ili drobljenje savršenog leda za pića, svakim programom postižete savršene rezultate.


Pisa recipe programmes

Odabrane boje

 • -Tehnologija PowerTilt®
 • - Inteligentna kontrola brzine
 • - Programi za 4 recepta
 • - Jedinstvena kontrola pulsiranja
 • - Tehnologija PowerTilt®
 • - Inteligentna kontrola brzine
 • - Programi za 4 recepta
 • - Jedinstvena kontrola pulsiranja
 • - Tehnologija PowerTilt®
 • - Programi za 3 recepta
 • - Jedinstvena kontrola pulsiranja
 • - Tehnologija PowerTilt®
 • - Programi za 3 recepta
 • - Jedinstvena kontrola pulsiranja

Blender accessories: juice filter, take-away bottle, multichopper

S pravim dodacima do sveobuhvatnog blendanja

Za vrhunske rezultate blendanja postoje različiti dodaci. Sve kako biste mogli uklopiti svakodnevne ili blagdanske recepte na najbolji način. Različiti modeli imaju različite dodatke.

 • Juice filter
  Filtar za sok

  Napravite svoj sok tako da dodate voće u filtar za voće koji je postavljen na vrč, pustite da ga snaga povuče prema oštricama i na kraju procijedi kroz mrežicu filtra.

 • Take-away bottle
  Bočica za van

  Ulijte svoju svježe blendanu mješavinu u bočicu za van i ponesite sa sobom kada idete van.

 • Multichopper
  Multichopper

  Ako u maloj sjeckalici pomiješate bademe i malo ulja, dobit ćete maslac od badema! U ovoj sjeckalici možete i sjeckati luk te mljeti govedinu.

*Laboratorijski rezultat Electrolux globalnog tehnološkog centra za specifičan recept u usporedbi s blenderima visoke brzine. 

**Program za pića dostupan je samo za naše vrhunske modele, boje mekog pijeska i šumsko-zelene boje.

***Inteligentna kontrola brzine dostupna je samo za naše vrhunske modele, boje mekog pijeska i šumsko-zelene boje.

Nagrada za dizajn i kvalitetu

Modeli E7TB1-8SSM i E7TB1-4GB Explore 7 blendera osvojili su prestižnu nagradu Red Dot Design Award 2019. Žiri je bio impresioniran originalnim dizajnom i elegantnim dizajnerskim detaljima, kao i intuitivnim rukovanjem i visokom kvalitetom pripremljenih obroka.  

Izvrsno blendanje za svaki recept

Od šalše do smoothieja, osigurajte idealnu teksturu svojih sastojaka tako da odaberete jedan od nekoliko prilagođenih programa s receptima i pulseva. Stoga je zdrava, svakodnevna hrana koju volite uvijek izvrsna.

Compact blender in Soft Sand

Jedinstvena kontrola pulsiranja - željeni rezultat

Za razliku od drugih blendera, kompaktni blender Explore 7 omogućuje vam blendanje pri različitim brzinama uz funkciju pulsiranja. Opcijama pulsiranja pri različitim brzinama možete dobiti pravu teksturu i rezultate za svaki recept, svaki put.

Made with different pulse programmes

Važnost programa s receptima

Prilagođeni programi osiguravaju superiorne rezultate u usporedbi s radom u jednoj brzini. 

Recepti su osmišljeni s različitim brzinama, pauzama i fazama pulsiranja kako bi se poboljšala konačna tekstura i okus.

Crushed ice and smoothie
Accessories for the blender

S pravim dodacima do sveobuhvatnog blendanja

Za vrhunske rezultate blendanja postoje različiti dodaci*. Sve kako biste mogli uklopiti svakodnevne ili blagdanske recepte na najbolji način.

*Različiti modeli imaju različite dodatke.

 • Posuda za multichopper
  Multi chopper sjeckalica

  Proširite korištenje vašeg blendera s multi-chopper sjeckalicom - izvrsnom za sjeckanje bilja, povrća, mesa i mljevenja tvrdih sastojaka popust orašastih plodova i kave.  

 • Bočica za van
  Bočica za van

  Ulijte svoju svježe blendanu mješavinu u bočicu za van i ponesite sa sobom kada idete van. 

 • Štap za hlađenje
  Štap za hlađenje

  Štap za hlađenje boce za van. Održite piće hladnim dok ste vani.