Perilica rublja s UniversalDose ladicom

Aktivira PODS® kapsule 60% brže – za učinkovito pranje tijekom brzog
programa i pranja na nižim temperaturama*

*Interno ispitivanje na jednosatnom programu za pranje pamuka na 30°C, usporedba kapsule PODS® u ladici i kapsule PODS® u bubnju.

 

Jedinstvena UniversalDose ladica

Dizajnirana za PODS® kapsule, koristi prilagođene mlaznice za vodu za omekšavanje i probijanje PODS® kapsula u ladici aktivirajući ih 60% brže u usporedbi s korištenjem u bubnju. Na taj se način dodatno pojačava snaga uklanjanja mrlja pri brzim jednosatnim pranjima.

Program UltraWash – izvanredno pranje

U samo 59 minuta pri temperaturi od 30 °C, uz pomoć programa UltraWash, vaša će odjeća dobiti izvanrednu njegu kako biste i dalje imali onaj osjećaj novog.

Zašto je 30 novih 40 kada je riječ o pranju rublja

Mnogi bi htjeli usvojiti ekološki prihvatljiviji odnos prema pranju rublja, no mnogi također vjeruju da se neugodni mirisi i mrlje ne mogu ukloniti na nižim temperaturama. Uz napredak u tehnologiji pranja rublja 30 °C jednako je učinkovito kao 40 °C, no uz pranje na toj temperaturi boje traju dulje, a uređaj troši manje energije.

Održavajte vašu odjeću parom umjesto pranja

Cjelovit ciklus pranja često je potpuno nepotreban, posebno kada odjeću trebate samo brzinski osvježiti. Upotrebom pare štedite vodu produljujući pritom životni vijek odjevnih predmeta – ali i našega planeta. Dodatna prednost pare leži u činjenici da se njome uklanjaju nabori, pa štedite vrijeme koje biste inače potrošili na glačanje.

Mnoge Electrolux perilice i sušilice rublja imaju program osvježavanja parom Steam Refresh u sklopu kojega se odjeća izlaže pari na kraju ciklusa ili na vaš zahtjev.

SensiCare – svakodnevno pranje s njegom

Naš sustav SensiCare osigurava pravu razinu njege prilagođavajući vrijeme, energiju i potrošnju vode količini rublja. To sprječava predugo pranje odjeće, a tkanine dulje zadržavaju izgled i kvalitetu.