Detalji uređaja

Perilica SteamCare brzo osvježava čak i osjetljivu odjeću koja ne treba cijelo pranje. Para pridonosi smanjenju gužvanja* i mirisa.**
*Na temelju internog ispitivanja usporedbe količine nabora na 100 % pamučnim tkaninama prije i nakon ciklusa SteamRefresh. **Na temelju vanjskog ispitivanja usporedbe mirisa cigarete na 100 % pamučnoj tkanini prije i nakon ciklusa SteamRefresh.

Prednosti

Osvježite parom i ponovno nosite, uz uštedu do 96 % vode.* 

Program SteamRefresh od 25 minuta prikladan je za osjetljivu odjeću i upotrebljava manje vode od uobičajenog pranja. Za veći osjećaj svježine možete dodati Electroluxov miris za paru.

*Na temelju internog ispitivanja potrošnje vode uspoređujući program SteamRefresh i puni ciklus pranja na 30 °C za osjetljivu odjeću s količinom od 1 kg.

UniversalDose® 60 % brže aktivira kapsule PODS®*

Jedinstvena posuda UniversalDose® optimizirana je za sve detergente i pruža 60 % brže otapanje kapsula PODS®.* Posuda za detergent lako se otvara i uklanja, a zahvaljujući vrtložnim pokretima vode ostaje čista. Detergent ostaje u posudi do početka ciklusa, smanjujući količinu otpada.

Na temelju internog ispitivanja upotrebe programa za pamuk na 30 °C od jednog sata, usporedbom otapanja kapsula PODS® u posudi UniversalDose® s kapsulama PODS® u bubnju.

Daljinski upravljajte svojim uređajima za pranje rublja uz Connected

Povežite svoj uređaj s Electroluxovom aplikacijom i uživajte u lakoći daljinskog upravljanja. Dobivajte ažurirane statuse u stvarnom vremenu, savjete s pomoću kojih ćete uštedjeti i savjete za njegu odjeće uz Connected.

QuickCare 69 min za brzo, učinkovito pranje miješane odjeće

QuickCare 69 min brz je i učinkovit program pranja na 30 °C za miješanu pamučnu i sintetičku odjeću.

CareDrum nježan je prema tkaninama

CareDrum omogućuje odjevnim predmetima glatko klizanje zahvaljujući povišenom uzorku bubnja nalik na jastuk i produžetku za podizanje. Zbog svog jedinstvenog uzorka, bubanj je nježan prema odjeći.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone