Detalji uređaja

Perilica rublja 800 UltraCare osigurava čišćenje svakog vlakna vaše odjeće. Prethodnim miješanjem i ravnomjernom raspodjelom deterdženta i omekšivača, pranje je vrlo učinkovito na niskim temperaturama i kratkim ciklusima.

Prednosti

1. UltraQuick 49 min – potpuno uklanja mrlje i na niskoj temperaturi,* uz uštedu do 30 % energije**  2. UltraQuick 49 min je energetski učinkovitiji,* moćan program optimiziran za svakodnevna opterećenja. Na niskim temperaturama (30 °C) i za kratko vrijeme (49 min) daje rezultate bez imalo mrlja, miješano pamučno i sintetičko rublje.**

UltraQuick 49 min je energetski učinkovitiji,* moćan program optimiziran za svakodnevna opterećenja. Na niskim temperaturama (30 °C) i za kratko vrijeme (49 min) daje rezultate bez imalo mrlja, miješano pamučno i sintetičko rublje.**

1. *Na temelju vanjskog ispitivanja uklanjanja mrlja na 50 uobičajenih mrlja u kućanstvu s pomoću programa UltraQuick 30 °C s opterećenjem od 5 kg **Na temelju internog ispitivanja kojim se uspoređuje potrošnja energije programa za pamuk od 40 °C s programom UltraQuick od 49 min 30 °C 2. *Na temelju internog ispitivanja usporedbe potrošnje energije za program pranja pamuka na 40 °C i program UltraQuick na 30 °C s trajanjem od 49 minuta. **Na temelju vanjskog ispitivanja uklanjanja mrlja 50 uobičajenih mrlja u kućanstvu upotrebom programa UltraQuick na 30 °C za 5 kg rublja.

UniversalDose® 60 % brže aktivira kapsule PODS®*

Jedinstvena posuda UniversalDose® optimizirana je za sve detergente i pruža 60 % brže otapanje kapsula PODS®.* Posuda za detergent lako se otvara i uklanja, a zahvaljujući vrtložnim pokretima vode ostaje čista. Detergent ostaje u posudi do početka ciklusa, smanjujući količinu otpada.

Na temelju internog ispitivanja upotrebe programa za pamuk na 30 °C od jednog sata, usporedbom otapanja kapsula PODS® u posudi UniversalDose® s kapsulama PODS® u bubnju.

Osvježite parom i ponovno nosite, uz uštedu do 96 % vode.* 

Program SteamRefresh od 25 minuta prikladan je za osjetljivu odjeću i upotrebljava manje vode od uobičajenog pranja. Za veći osjećaj svježine možete dodati Electroluxov miris za paru.

*Na temelju internog ispitivanja potrošnje vode uspoređujući program SteamRefresh i puni ciklus pranja na 30 °C za osjetljivu odjeću s količinom od 1 kg.

CareDrum nježan je prema tkaninama

CareDrum omogućuje odjevnim predmetima glatko klizanje zahvaljujući povišenom uzorku bubnja nalik na jastuk i produžetku za podizanje. Zbog svog jedinstvenog uzorka, bubanj je nježan prema odjeći.

SensiCare+ – uštedite do 40 % vremena, vode i energije uz otkrivanje opterećenja*

SensiCare+ tehnologija je senzora opterećenja koja otkriva količinu rublja i prilagođava program kako biste uštedjeli 40 % vremena, vode i energije po pranju.* To osigurava precizno i prilagođeno pranje svakog odjevnog komada.

*Na temelju internog ispitivanja potrošnje vremena, vode i energije za pranje 1 kg rublja u usporedbi s maksimalnom količinom rublja u ciklusu za pranje pamuka na 30 °C uz SensiCare+ koji program prilagođava količini rublja.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone