Otkrijte

Perilice rublja

Njega svakog vlakna

Većina perilica rublja koriste potpunu snagu deterdženta i omekšivača. Međutim, UltraCare™ Ecoperilica rublja unaprijed miješa deterdžent pa pranje koje inače provodite na 40 stupnjeva sada možete provoditi na 30. UltraMix sustav također unaprijed miješa vaš omekšivač za ujednačenije raspoređivanje. Zapravo, drugi uređaji trebaju dvostruko više omekšivača kako bi osigurali istu razinu njege i mekoće.

Poput nove za 30 minuta

Sa SteamCare programom podarite svojoj odjeći spa tretman. Za samo 30 minuta para će nježno izravnati nabore i osvježiti vašu odjeću, a to smanjuje potrebu za njezinim pranjem i glačanjem. SteamCare omogućava da između pranja svoje najdraže košulje, najelegantnije haljine i najudobnijeg džempera možete održavati poput novih.

UltraCare™ Eco

Uz UltraCare™ Eco vaše je osjetljivo rublje u sigurnim rukama.

Electrolux UltraCare Eco

Zadržite oblik vaše odjeće

Očuvajte izgled svog omiljenog džempera uz UltraCare™ perilicu rublja sa Woolmark certifikatom. Woolmark Green se dodjeljuje uređajima koji mogu sigurno oprati čak i vunu koja se pere ručno te koji su vodeći na tržištu glede energetske učinkovitosti. Tako će vaša vuna zadržati svoj oblik i mekoću, pranje za pranjem.

Kapacitet do 8 kg

A+++ energetska klasa učinkovitosti

Pomoću AutoSenseprograma prilagođava ciklus punjenju

S jedinstvenim miješanjem unaprijed postignite besprijekorne rezultate na 30 stupnjeva

Pomoću OptiSensea zaštitite od prekomjernog pranja nježno perite svoju vunenu odjeću koja je namijenjena samo za ručno pranje

Između pranja osvježite svoje tkanine parom

Najboljem pranje i najbolje sušenje

Vrhunsko sušenje rublja jer se kretnje bubnja prilagođavaju potrebama tkanina

Sigurni i nježni ciklusi za vunu

Dizajnirana da odgovara UltraCare™ Eco liniji proizvoda, pa izgledaju predivno u paru

Nikad prekomjerno ne perite

Neka vaša odjeća izgleda kao nova uz OptiSense perilicu rublja. Ona osigurava ispravnu razinu njege prilagođavanjem trajanja, potrošnje energije i vode punjenju. Bez nepotrebne potrošnje vode pranje je ekološki vrlo prihvatljivo. Zato će vaša perilica rublja uvijek paziti na vaše rublje i na vaše račune za struju.

Hrpa majica u košari za rublje

Njega do 8 kg

Pranje velikih količina rublja s našim je perilicama rublja lakše nego ikada prije. Uz izuzetno veliki bubanj imate dovoljno prostora za odjeću cijelog kućanstva. Tijekom ciklusa vaša odjeća zaštićena je od oštećenja i razvlačenja. Bez obzira perete li 1 ili 8 kg, svoju odjeću možete povjeriti SoftDrum bubnju.

Izrađena da njeguje, proizvedena da traje

Toliko vjerujemo našim perilicama rublja s inverter motorom da imaju 10-godišnje jamstvo. Motor je konstruiran za dugotrajan rad i omogućava njegu vaše odjeće najmanje jedno desetljeće. Najtiši su i štede 50% više energije od tradicionalnih motora. Zato rublje možete u miru prati.

Spremna kada i vi

Uživajte u fleksibilnim ciklusima pranja. Korištenjem TimeManager® funkcije u samo nekoliko koraka birate trajanje ciklusa. Zato će vaša omiljena odjeća uvijek biti spremna kada ste i vi. S opcijom TimeManager® možete odgoditi pranje rublja do 20 sati kako bi se ono uklopilo u vaš natrpan raspored.

Perilica UltraCare Eco uz sušilicu DelicateCare

Njega od početka do kraja

Tajna mekanog, njegovanog rublja nije samo u odabiru prave perilice rublja - i sušenje je jednako važno. Naše DelicateCare sušilice rublja izvrstan su partner UltraCare™ Eco perilicama rublja. Njihova inovativna tehnologija toplinske pumpe nježno suši odjeću na nižoj temperaturi, kako ne bi došlo do oštećenja od pretjeranog sušenja.

Svježe osušene i čvrste košulje