Otkrijte

Sušilice rublja

Sigurna za osjetljivu odjeću

Tretirajte čak i najosjetljiviju odjeću do nenadmašne mekoće. Naša DelicateCare tehnologija prilagođava ciklus svakoj vrsti tkanine za najbolje performanse sušenja i vrhunsku njegu, čak i za vunu i svilu. Tehnologija optimizira brzinu i rotaciju bubnja za potrebe tkanina, usto štiti i odjeću od gužvanja jer se smjer rotacije bubnja redovito mijenja.

Nema skupljanja odjeće u uporedbi sa sušenjem u vodoravnom položaju

Woolmark Blue certifikat jamči da će DelicateCare sušilica sigurno osušiti vašu vunenu odjeću koja je namijenjana samo za ručno pranje. Patentirani program za vunu prilagođava kretanje bubnja kako bi zaštitio vašu odjeću i osigurao da se ona ne skupi u usporedbi sa sušenjem na ravnoj površini. Stoga svoj omiljeni džemper možete stalno iznova nositi.

Košulja koja je napola glatka, napola naborana, kako bi se pokazala snaga parnih perilica rublja

Osvježavajte svoju odjeću parom

Preskočite kemijsko čišćenje i pomoću sustava SteamSystem udahnite svježinu u svoju omiljenu odjeću. SteamSystem izravnava nabore i apsorbira neugodne mirise za samo 15 minuta kako bi vaša odjeća djelovala kao da je tek oprana. Idealno za trenutke kada na brzinu trebate biti u najboljem izdanju.

Njegujte odjeću za aktivnosti na otvorenom

Odjeća za slobodno vrijeme može izgubiti svoju funkcionalnost kad se zaprlja. Uz poseban program možete zadržati i vratiti funkcionalnost svojoj odjeći za slobodno vrijeme.

Pranje odjeće štiti prozračnost, dok joj ispravno sušenje vraća sposobnost odbijanja vode. Jednostavno odaberite program za odjeću za slobodno vrijeme i slijedite upute za njegu.

Njega prilagođena svakoj veličini punjenja

Naše OptiSense sušilice rublja jamče najblažu moguću njegu vaše odjeće. Senzori automatski prilagođavaju vrijeme trajanja ciklusa veličini punjenja. To znači da ciklus završava čim je vaša odjeća suha. Nikada nećete trošiti energiju zbog prekomjernog sušenja. OptiSense sušilice rublja jednako su nježne prema okolišu kao i prema vašoj odjeći.

Performanse za cijeli vijek trajanja

Uz motor s 10-godišnjim jamstvom uvjereni smo da će naše sušilice rublja trajati. Inverter motor ne koristi četkice poput drugih motora. To smanjuje trenje za dulji vijek trajanja i niži radni volumen. Nadalje, EcoFlow sustav tijekom sušenja hvata čak i najmanje čestice dlačica. Time se smanjuje potrošnja energije i osigurava vrhunska izvedba tijekom cijelog životnog vijeka.

Pješčani sat

Brzo sušenje odjeće

Ako mislite da nemate vremena za sušenje, s Electrolux sušilicama rublja imate nekoliko mogućnosti. TimeManager omogućuje skraćivanje vremena sušenja do 40% uz jednako odlične rezultate. Usto, uvijek vam je zajamčeno najkraće vrijeme sušenja jer senzori prilagođavaju trajanje prema veličini punjenja. Stoga možete imati odjeću koju želite i kad je želite.

Perilica UltraCare sa sušilicom DelicateCare

Besprijekorno sušenje započinje pranjem rublja

Perilica i sušilica rublja dvije su polovice jedne cjeline - ispravno pranje priprema vašu odjeću za zapanjujuće rezultate u sušilici rublja. DelicateCare  sušilice rublja pronašle su savršenog partnera u UltraCare™ Eco perilicama rublja. One su jednako pažljive prema rublju i dokazano nježne kao i ručno pranje.

Hrpa svježe oprane i osušene odjeće