Otkrijte

Green Collection™

UltraOne Green usisavač

UltraOne™ Green

Tepisi, stari drveni podovi, pločice, beton – svaka prostorija u domu ima svoj izgled i potrebe. Zato je UltraOne Green usisavač osmišljen tako da ih sve čisti, a da pritom što manje šteti okolišu. Pouzdan prijatelj koji vaš dom čini osjetno ugodnijim, tišim i zadivljujuće čistim.

UltraSilencer Zen Green usisavač

UltraSilencer™ Zen Green

Neka usisavanje ne remeti vašu svakodnevicu. UltraSilencer™ Zen Green usisavač pametan je izbor za domove koji cijene mir i izuzetnu čistoću. S razinom zvuka blizu tišine (58 dB) tiho će zadovoljavati svakodnevne potrebe.

PureD9 Green usisavač

PureD9 Green

Precizno i jednostavno rukovanje uz sustav FlowMotion. Uz XL Easy-Roll kotače i nastavkom s kugličnim ležajem, Pure D9 vas uvijek prati u stopu. Vrhunske performanse usisavanja uz energetsku učinkovitost na najvišem nivou.

PowerForce Green usisavač

PowerForce™ Green

Power Pro System™ kombinira efikasan motor i DustPro™ nastavak omogućujući vam savršeno čišćenje gdje god poželite, na sagu ili na tvrdim površinama. 180° Access™ poklopac za potpuni pristup vrećici za prašinu i njezinu brzu zamjenu. Efikasna filtracija pridonosi boljoj kvaliteti zraka u vašem domu. Hygiene Filter™ hvata i najfinije čestice prašine a izlazni zrak je 99,95% filtriran.

Usisavač Ultrapower Green iz Electroluxa

Ultrapower Green

Zahvaljujući aerodinamičkoj konstrukciji PerformancePro™ nastavka i inovativnom ventilatoru motora Ultrapower ima nevjerojatnu usisnu snagu. Učinkovit na tvrdim podovima i na sagovima. Dugotrajna litijska TurboPower baterija omogućuje do 75 minuta usisavanja. DustSpotter™ LED žaruljice omogućuju vrhunski doživljaj čišćenja.

Snažni, ali tihi usisavač SilentPerformer Green iz Electroluxa

SilentPerformer™ Green

SilentPerformer™ razvijen je za tiho čišćenje. Motor optimiziran za buku zajedno s konstrukcijom spremnika i novim DustPro™ tihim nastavkom osiguravaju tiše čišćenje bez ugrožavanja performansi. Zahvaljujući malim rotirajućim, idealan je za usisavanje oko predmeta i lako dosezanje teško dostupnih mjesta. Dolazi s vrlo velikim dometom od 12 m koji je dovoljan za čišćenje nekoliko prostorija u jednom potezu, bez napora i vrlo jednostavno.

Usisavač Ergorapido Green bez kabela iz Electroluxa

Ergorapido™ Green

Lako i brzo čišćenje uz Electrolux Ergorapido. S BrushRollClean tehnologijom očistite vlakna i vlasi iz četke jednostavnim pritiskom papučice. Zahvaljujući nastavku za pod s dva priključka, Ergorapidom možete lako upravljati oko namještaja ili u uskim prostorima samo zakretanjem zapešća. Za nenadmašnu fleksibilnost jednostavno odvojite ručnu jedinicu.