Otkrijte

Green Collection™

UltraOne Green usisavač

UltraOne™ Green

Tepisi, stari drveni podovi, pločice, beton – svaka prostorija u domu ima svoj izgled i potrebe. Zato je UltraOne™ Green usisavač osmišljen tako da ih sve čisti, a da pritom što manje šteti okolišu. Pouzdan prijatelj koji vaš dom čini osjetno ugodnijim, tišim i zadivljujuće čistim.

UltraSilencer Zen Green usisavač

UltraSilencer™ Zen Green

Neka usisavanje ne remeti vašu svakodnevicu. UltraSilencer™ Zen Green usisavač pametan je izbor za domove koji cijene mir i izuzetnu čistoću. S razinom zvuka blizu tišine (58 dB) tiho će zadovoljavati svakodnevne potrebe.

Netko tko koristi vrlo dugi kabel uređaja Electrolux UltraFlex Green može bez napora očistiti dnevnu sobu
UltraFlex Green usisavač

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green usisavač čišćenje čini lakšim koliko je god to moguće. Bez potrebe za mijenjanjem utičnica. Sa sustavom Multiroom System™ svoj dom možete očistiti u jednom potezu. Usisavač UltraFlex™ Green izrađen je tako da vaš dom svaki put besprijekorno očisti, a ne koristi vrećicu.

PowerForce Green usisavač

PowerForce™ Green

Snažan i simapatičan. Napredan, ali lak za korištenje. PowerForce™ Green usisavač od reciklirane plastike pomoći će vam na svim vrstama podova. S kotačima koji se okreću za 360°, možete plesati dok čistite po kući u svim mogućim smjerovima.

Usisavač SilentPerformer Cylonic Green iz Electroluxa

SilentPerformer Cyclonic™ Green

Život neće čekati dok vi čistite svoj dom. Uz SilentPerformer Cyclonic™ usisavač možete nastaviti razgovarati na telefon. Upotrijebite njegovu snagu za usisavanje namještaja i podova, pa ćete ubrzo imati čišći zrak i dom koji je pogodan za osobe koje pate od alergija, bez korištenja vrećice za usisavanje.

Snažni, ali tihi usisavač SilentPerformer Green iz Electroluxa

SilentPerformer™ Green

Nemojte dozvoliti da vam prašina ometa život kod kuće. SilentPerformer™ Green usisavač pogodan je za osobe koje pate od alergija, a izrađen je od reciklirane plastike te omogućuje da doprete do svakog kuta i svake police. Ne brinite o stvaranju buke jer je SilentPerfomer™ Green tu da vam tiho pomogne kada god imate vremena.

Usisavač Ergorapido Green bez kabela iz Electroluxa

Ergorapido™ Green

Bežični Ergorapido™ izrađen od reciklirane plastike omogućit će vam da potpuno zaboravite kablove. Ne razmišljajte o pomicanju namještaja jer će ovaj fleksibilni pobjednik riješiti svaku prljavštinu uz malo vaše pomoći. Kada očistite podove samo se prebacite na ručnu jedinicu kako biste se posvetili zaboravljenim knjižnim i kuhinjskim policama i ormarićima.