Detalji uređaja

Predstavljamo novi Bagged Cleaner 300 – naš najučinkovitiji usisavač do sada, koji snažno uklanja prašinu sa svakim pokretom. S dodacima koji su praktično smješteni na njemu i četkom DustPro, uvijek ćete biti spremni za besprijekorno čišćenje podova.

Prednosti

Učinkovito skupljanje prašine na svim vrstama podova

Pojednostavite svoju rutinu čišćenja ovim učinkovitim i jednostavnim usisavačem. Nova četka Dust Pro, u kombinaciji sa snažnim usisavanjem, osigurava odlično skupljanje prašine i prljavštine, bez obzira na vrstu poda.

Čistite bez prekida

Uz ergonomski dizajn te velike kotače i radijus čišćenja od 7,5 metara, možete se bez napora kretati na svim površinama i oko namještaja. Obuhvatite veću površinu bez potrebe za mijenjanjem utičnica

Higijenski čišći dom

Sustav visoke filtracije sposoban je filtrirati do 99,99 %* čestica prašine i grinja veličine čak do 1 mikrona kako bi pružio čišći izlazni zrak.​

*Na temelju internih ispitivanja filtracije mikročestica prašine veličine 0,3 – 10 mikrona prema standardu IEC62885-2:2021, 5.14 korištenjem standardnih čestica pijeska/prašine.

Jednostavna pohrana i ugrađena dodatna oprema

Pojednostavnite čišćenje uz ovaj usisavač jednostavan za korištenje. Njegova kompaktna veličina čini ga savršenim za svaki dom, a zahvaljaujući praktično ugrađenoj dodatnoj opremi imat ćete sve što trebate nadohvat ruke.

Osviješteniji izbor

Usisavač s vrećicom 300 i glavna četka ovog proizvoda izrađeni su od do 31 % reciklirane plastike*.

„*Ne uključuje dodatnu opremu *Dodatno odricanje od odgovornosti za Francusku – Usisavač i sva dodatna oprema izrađeni su s do 16 % recikliranih materijala od ukupne težine, od reciklirane plastike”

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone