Detalji uređaja

Čistite s bilo kojeg mjesta. Robotski usisavač 600 omogućuje vam da odredite vrijeme čišćenja i pratite njegovo čišćenje pomoću karte čišćenja. Sve pomoću naše intuitivne aplikacije. Za temeljito čišćenje kad god poželite, gdje god se nalazili.

Prednosti

Praktično upravljajte robotskim usisivačem putem naše aplikacije

Pratite robotski usisavač s bilo kojeg mjesta pomoću karte čišćenja uživo. Naša aplikacija jednostavna za korištenje, također vam omogućuje da zakažete rutine čišćenja na temelju vašeg rasporeda.

Najbolje od oba svijeta. Usisava i briše

Ovaj inovativni robotski usisavač s dvostrukom funkcijom usisava i briše podove. Integrirana značajka brisanja čini čišćenje vašeg doma još lakšim, jer ovaj robotski usisavač briše podove tako da vi ne morate.

Očistite svoje podove jednim punjenjem - do 120 minuta rada*

Uz vrijeme rada do 120 minuta* uz potpuno napunjenu bateriju, robotski usisavač neće stati usred čišćenja. Osigurava da podovi u vašem domu budu potpuno očišćeni.

*Interni testovi podržavaju do 120 minuta korištenja u minimalnom načinu rada, što je jednako izračunatoj površini do 84 m2.

Snažno usisavanje skuplja čak i male čestice poput dlake kućnih ljubimaca

Ostvarite izvanredne rezultate čišćenja s ovim robotskim usisavačem. Vrlo je učinkovit u prikupljanju otpada srednje i velike veličine od 2-7 mm, kao što su krušne mrvice, riža i dlake kućnih ljubimaca*. Čini vaše podove vidljivo čistima.

* Temeljeno na internim ispitivanjima prema IEC 62885-7

Automatski se puni i nastavlja s čišćenjem

Kada baterija padne ispod 20 % robot se automatski vraća na stanicu za punjenje kako bi se napunio. Nakon ponovnog punjenja, ne morate ga namještati, robot se vraća tamo gdje je stao i nastavlja s čišćenjem.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
woman on couch with mobile phone