Detalji uređaja

Novi pametni pročišćivač zraka prilagođava se promjenama u vašem okruženju.

Prednosti

Odgovara vašem okruženju

Jedinstveni sustav PureSense kontinuirano mjeri razinu kvalitete unutarnjeg i vanjskog zraka i automatski prilagođava stopu pročišćavanja zraka  tako da se kući vratite u zdravo okruženje u zatvorenom prostoru.

Filtracija prilagođeno vašim potrebama

Prilagodite svoj Pure A9 svojim osobnim potrebama uz naše 360 filtre i 5 stupnjeva pročišćavanja. Sadrži HEPA filtraciju i sposoban je filtrirati do 99,5 % onečišćujućih tvari u zraku veličine samo 0,3 mikrona.

Kontinuirano praćenje

Bilo da ste kod kuće ili u pokretu, pratite i optimizirajte kvalitetu zraka u svom domu iz aplikacije ili se opustite i dopustite PURE A9 da to učini umjesto vas. Provjerite obavljen posao u zadanom vremenskom okviru, dohvatite pametne sažetke ili jednostavno prilagodite svoje postavke. Aplikacija PURE A9 savršen je asistent za kvalitetu zraka.

AirSurround sustav dizajniran je da dosegne sve kutove prostorije.

AirSurround sustav stvara snažno, ali glatko spiralno kretanje unutarnjeg zraka koji učinkovito cirkulira i čisti zrak do 4 puta brže od prethodnih generacija. Pure A9 se preporučuje za veličine prostorija do 129m2 (na temelju švedskih propisa o izmjenama zraka po satu) i 52m2 (US AHAM)

Tih i pametan

Uz minimalnu razinu buke od samo 17 dB(A)*, Pure A9 radi tako tiho da ćete to jedva primijetiti. Čak i pri maksimalnoj brzini razina buke je samo 49 dB(A)*, tiše od vašeg razgovora za večerom kod kuće. *mjereno 1m ispred proizvoda

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema
woman on couch with mobile phone