Detalji uređaja

Novi PURE A9 pročišćivač zraka prilagođava se promjenama u vašem okruženju.

Prednosti

Reagira na vašu okolinu.

Jedinstveni PureSense sustav kontinuirano mjeri razinu kvalitete zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru i automatski prilagođava brzinu pročišćavanja zraka tako da se kući vratite u zdravo unutarnje okruženje.

Filtracija prilagođeno vašim potrebama

Prilagodite svoj Pure A9 svojim osobnim potrebama uz naše 360 filtre i 5 stupnjeva pročišćavanja. Sadrži HEPA filtraciju i sposoban je filtrirati do 99,5 % onečišćujućih tvari u zraku veličine samo 0,3 mikrona.

Kontinuirano praćenje.

Bez obzira jeste li kod kuće ili ste u pokretu, pratite i optimizirajte kvalitetu zraka u svom domu iz aplikacije ili se opustite i dopustite da PURE A9 to učini umjesto vas. Provjerite posao odrađen u određenom vremenskom okviru, dobijte pametne sažetke ili jednostavno prilagodite svoje postavke. Aplikacija PURE A9 savršen je asistent za kvalitetu zraka.

AirSurround sustav dizajniran je da dosegne sve kutove prostorije.

AirSurround sustav stvara snažno, ali glatko spiralno kretanje zraka u zatvorenom, osigurava učinkovitu cirkulaciju i čisti zrak do četiri puta brže od prethodnih generacija. PUREi A9 preporučuje se za sobe veličine do 129 m2 (na temelju švedskih propisa o satnoj razmjeni zraka) i 52 m2 (USAHAM).

Tiho i pametno

S minimalnom razinom buke od samo 17 dB (A) * vaš Pure A9 radi tako tiho da ćete ga teško primijetiti. Čak i pri maksimalnoj brzini razina buke je samo 49 dB (A) *, tiša je od vašeg razgovora kod kuće kod kuće. * mjereno 1m od proizvoda.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema
woman on couch with mobile phone