Detalji uređaja

Prijenosni klima uređaj Comfort 600 pruža vam ugodnu klimu u svojem domu tijekom cijele godine uz vrhunsku razinu buke. Optimizirajte postavke putem nove Electrolux aplikacije i prozorski komplet koji se jednostavno instalira.

Prednosti

Electrolux - Prenosivi klima uređaj - EXP26U339HW

Jednostavan za instalaciju uz prozorski komplet, jednostavan za upravljanje putem aplikacije

Jednostavno instalirajte s našim prozorskim kompletom kako biste ljeti dobili potpune performanse hlađenja. Postavite željenu temperaturu, zakažite svoj omiljeni način rada na daljinu putem aplikacije Electrolux.

Electrolux - Prenosivi klima uređaj - EXP26U339HW

Optimizirana potrošnja energije

Prijenosni klima uređaj nudi vrhunsko, energetski učinkovito hlađenje. Uštedite do 28 % više energije s našim Premium prozorskim kompletom¹ zbog manje infiltracije². ¹ Premium prozorski komplet prodaje se zasebno.

² Ako je sobna temp. 26°C, a postavljena temp. 20°C, uštedjet ćete do 28 % energije za postizanje postavljene temp. uz Premium prozorski komplet u odnosu na bez kompleta. Interno ispitivanje obavljeno je u prostoriji od 14 m², razine rel. vlaž. od 60 % i vanjske temp. od 30°C, u trajanju od 4h i 30min

Electrolux - Prenosivi klima uređaj - EXP26U339HW

Hladan zrak, tiha udobnost.

Doživite snažan protok hladnog zraka u mirnoj, tihoj udobnosti zahvaljujući niskoj razini buke od 64 dB(A)3. ³Prema standardu ispitivanja buke: EN 12102-2013

Electrolux - Prenosivi klima uređaj - EXP26U339HW

Brzo postignite udobnu atmosferu

Ohladite se i brzo postignite udobnu atmosferu. Upotrijebite Premium prozorski komplet¹ i možete se rashladiti za do 60 % manje vremena². ¹Premium prozorski komplet prodaje se zasebno.

² Ako je sobna temp. 26°C, a postavljena temp. 24°C, postignut ćete postavljenu temp. za 8 minuta uz Premium prozorski komplet u odnosu na 20 minuta bez njega. Interno ispitivanje u prostoriji od 14 m², s razinom relativne vlažnosti od 60 % i vanjskom temp. od 30°C.

Electrolux - Prenosivi klima uređaj - EXP26U339HW

Održivo rješenje smanjuje utjecaj na klimu

Održivije rješenje: Rashladno sredstvo koje se koristi je održivi plin R290, koji smanjuje mogućnost globalnog zatopljenja (GWP) prijenosnog klima uređaja za 99,8 % u usporedbi s prijenosnim klima uređajima koji koriste R410a.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyElectrolux i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

 

  • Lakša usluga i podrška”
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Pratite sva svoja jamstva
  • Posebne ponude i popusti
Pridružite se u MyElectrolux Rezervni dijelovi i dodatna oprema
woman on couch with mobile phone